Autors Tēma: Krāpēji  (Lasīts 20661 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Krāpēji
« Atbilde #90 : 2018. gada 18. septembris, 09:20:08 »
Reizi paslīdējusi kāja ir pavisam kas cits, nekā slidināšanās kā pa slidkalniņu.
Nezinu, kā esat veidojuši savu vērtību sistēmu, bet darba drēbes remonta laikā vai sūdu talkā ir pavisam kas cits, nekā mājas drēbes. Jā, mājas drēbēm jābūt ērtām, bet tas nenozīmē izļumušas trenuškas, nomītas čības vai taukainu ērkuli uz galvas. Tāpat tas nenozīmē, ka dušā no rīta un vakarā tikai darba dienās, bet brīvdienas ir brīvdienas - tajā skaitā arī no zobu tīrīšanas un dušas. Tā var nonākt arī pie pakaļas slaucīšanas tikai ārpus mājas...
Cik mana medicīniskā acss redz, vīrieši pēc 40 ir ar tendenci apaugt ar mateļiem tajās vietās, kur pirms tam mateļu nebija - ausīs, uz un iekš deguna, uzdzert kaut nelielu alus punci, pazaudēt dažus zobus. Pie tam, šādiem ''sīkumiem'' nepievērš nekādu uzmanību. Apvienojumā ar pastiprinātu sviedru smaku un noļukušām trennuškām - tur sievai vajag nevis detonatoru, bet ūdeņraža bumbu visā varenībā. Bet privātīpašuma sajūtu ''tas ir lops, bet mans!'' jau nemazina...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #91 : 2018. gada 18. septembris, 09:28:12 »
Traki, ka savs mediķis mājās... visiem pa diedziņu jāstaigā  :faint:

man gan viss vienkārši - trennuškas (jūraslapsu termoveļa) tiek taupīta izejamajamā dienām, kad braucu makšķerēt (ērtībai un siltumam, nevis smukumam)  :) tāpēc pa māju staigāju sievas pirktās apenēs. Viņai brīv izvēlēties, kāds modelis un krāsa patīk (es zem alus vēdera tāpat tur neko daudz neredzu :P ), tāpat nolemt, kuras jau tik vecas, ka pārvēršas par vienreizējo grīdas lupatu :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #92 : 2018. gada 18. septembris, 09:28:24 »
Nu vismaz viens saprata, par ko es... fūūū... :) 
Žēl, ka Cammai varu ielikt tik vienu “patīk“.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #93 : 2018. gada 18. septembris, 09:34:38 »
Nu saprata jau, saprata. Nesaprata tikai, kā līdz tai totālajai nekoptībai un netīrībai aizsecinājies no ne-jauniem džinsiem.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #94 : 2018. gada 18. septembris, 10:28:56 »
Nu saprata jau, saprata. Nesaprata tikai, kā līdz tai totālajai nekoptībai un netīrībai aizsecinājies no ne-jauniem džinsiem.

Līdz tam Broņa aizinterpretējās un citi paķēra domu tālāk ;)

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #95 : 2018. gada 18. septembris, 10:35:26 »
Ko nu mels? Ne līdz kam tādam es neaizinterpretējos. Camma tikko nonāca līdz tādām galējībām.
A par pretenzijām pret nonēsātiem džinsiem vai jebkādām citām novalkātām drēbēm, to nesaprotu un nesapratīšu. Kur nu vēl to saistību ar gribēšanu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #96 : 2018. gada 18. septembris, 10:36:25 »
nez, man mājas apģērbs ir džinsi+tkrekls vai ziemā baika/džemperis. Džinsi tajā kategorijā, kas vairs neatbilst piektdienai ofisā. Nav ne saplēsti ne pārdiluši cauri. Man ir arī pietiekami labas trenuškas, bet tās uzvelku tikai pēc vakara pusē bijuša treniņa pēc dušas, kad gribas ko pavisam siltu un ērtu. Nejūtos labi, staigājot kā galīgais lubraks pa māju. Pat trenūzenēs jūtos bik patizli, bet savu reizi jau var. Nu, darbiem, protams, ir kombinezons un netīrās bikses, bet tas cits stāsts.
Nezinu, kā tas iespaido sievu, bet viņa mani tādu noplīsušu ikdienā laikam nav nemaz redzējusi visā garajā dzīvē.

Bet par to Cammas tematiku.. sievietes mēdz būt tikpat traģiskas. Nesen te vienā veikalā skatos - sieviete ar pīļknābja muti un Dolče Gabana zeltītiem apģērbiem pielaiko dārgas saulenes un taisa selfijus. Taču es dabūju atsprāgt pāris metrus atpakaļ no tā baisā sviedru smārda, kas nesa no tās būtnes..
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 18. septembris, 10:42:29 no Bob(i)s »

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #97 : 2018. gada 18. septembris, 10:53:32 »
Atļaušos atgādināt jautājumu:
Nu, atveriet man acis, lūdzu - kādas ir pazīmes, ka aizmuguriski notiek krāpšana? Situācija - vārdos stāv un krīt par "ģimeni", bet faktiskā rīcība atšķiras. Neapgāžamu pierādījumu krāpšanai nav

Atslēdzies tuk

« Atbilde #98 : 2018. gada 18. septembris, 10:54:42 »
Ko nu mels? Ne līdz kam tādam es neaizinterpretējos. Camma tikko nonāca līdz tādām galējībām.
A par pretenzijām pret nonēsātiem džinsiem vai jebkādām citām novalkātām drēbēm, to nesaprotu un nesapratīšu. Kur nu vēl to saistību ar gribēšanu.

Atslēgas vārds - nonēsāts :) savu laiku nokalpojis :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #99 : 2018. gada 18. septembris, 10:55:02 »
par to jau sen jau kā visi izteikušies. Un kaut kas jārunā tēmas uzturēšanai pie dzīvības

Atslēdzies Minne

« Atbilde #100 : 2018. gada 18. septembris, 10:59:05 »
Vēlreiz atļaušos atgādināt, ka manu komentu uzsvars bija atšķirīgā attieksme pret savējo un pret ciemiņu, kas ienāk mājā, un nevis veci, netīri džinsi.
Un tas, kā dzīvesbiedrs staigā pa māju, ļoti tieši ietekmē libido, kas, savukārt, var novest līdz sānsoļiem  :mrgr:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #101 : 2018. gada 18. septembris, 11:20:06 »
tā turpinu šķetināt dominju-
ikdienas ritms iegājies un pierasts...ka veču biksas un arii apenes sievas kompetence un atbildība minēju jau iepriekš. Cammas galējibas izlaižu un aizmirstu.BET, ja man tagad vecis pēkšņi sāktu pēc skrūvēm braucot mazgāties, vai uz darbu ejot degunmatus raustīt un pats sev pēkšņi iepirktu citas apenes...oij un pats galvenais  ..trenažieris....ja viņš sāk apmeklēt trenažierzāli !!! :) un odekolons.... ja pūš pierasto 2pšiku vietā vairākus un ne tikai standartvietās...usjo  :faint: pirmajai brīdinājuma lampiņai jau jāiedegas ...Tātad ..tev nebūs sievas pirktās apenes smādēt !!! Nekad ! :talking:
p.s es te modeleju situācijas ..un mēģinu atgriezties pie tēmas ..kkā jau tā Nomade jāsagaida ...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #102 : 2018. gada 18. septembris, 11:22:28 »
es pats sev pērku apenes. Gadās, ka pēc skrūvēm braucot mazgāju rokas. Pšikus taisu, kad atceros, tad attiecīgās reizes arī var izskatīties aizdomīgas. Degunu šņakarēju. Nekas no Tevis teiktā, mellene nav viennozīmīga pazīme

Atslēdzies tuk

« Atbilde #103 : 2018. gada 18. septembris, 11:26:52 »
Mjā... izskatās mani krāpj no pirmās kopdzīves dienas, nekad vīram apenes neesmu pirkusi,
ehhh... kādas atklāsmes  :D :D :D

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #104 : 2018. gada 18. septembris, 11:27:10 »
Nekas no Tevis teiktā, mellene nav viennozīmīga pazīme
Mellene uzsvēra, ka tās būtu izmaiņas ikdienā. Tev tās, acīmredzot, būtu citādas.