Man nestrādā. Klaji zaguši ir visi līdzšinējie, bet ir liela starpība, vai zogot arī vēl dara kko visiem noderīgu. Kā piemērs - Lembergs. Jā, arī zogot, bet ... nezinu, kā tagad, bet savulaik ventspilnieki man zināmie bija gatavi par viņu stāvēt un krist, jo visā valstī bija divas teritorijas, kurās varēja ar darbu labi pelnīt - Rīga un Ventspils.
Zog?
Ja zagtu, esmu pārliecināts, ka visādi "Ir", "Irir" un "Iririr" zupu sildītu un pārsildītu bez apstājas, bet ... kur tad ir tā informācija no ieinteresētajiem žurnālistiem (un tādu nav maz)? Tie nožēlojamie daži gadījumi? Barona iela, pa kuru agrāk es nebraucu nekad, pat, ja uz Čaka un Brīvības bija sastrēgumi, bet tagad braucu bez lielām problēmām? Nanoūdens? Krievu nenormatīvā leksika? Kas vēl? ... Kremlis iebiedējis nabaga LV "neatkarīgos" ceturtās varas pārstāvjus?

Nu, ja pat tā būtu, tad rodas nākošais jautājums, ko dara visi tie SAB, DP un pārējie vārda brīvības garanti? Un kā esošā/bijusī vara strādā, ja kaimiņvalsts var te kādu netraucēti biedēt?
Un tagad ieslēdzam atmiņu kritisko un atceramies Vienotības valdīšanas laikus! Zaķa PNV shēma, Kampara tumbočka ar naudu, Āboltiņas vīra rebes (pateicoties varas lēmumiem), ūjināšana pensionāru piketā, Viņķeles uzvedība TV kameru priekšā, Neo lieta un ar to saistītā varas iejaukšanās žurnālistu informācijas avotu neaizskaramībā, ... Visu pat atcerēties uzreiz nespēju, kas tik tur nebija. Un? JKP spice, piemēram, bija tās sistēmas organiska sastāvdaļa, - pildīja Vienotības politiskos pasūtījumus bez sirdsapziņas pāmetumiem.

Bet taaaaaaagad ... Tādi varoņi, un nu tik' cīnīsies, nu tik' būs.

Un pārējie latvieši tur ir precīzi no tā pašā materiāla taisīti.