Autors Tēma: ekonomiskās mājiņas  (Lasīts 2405 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: ekonomiskās mājiņas
« Atbilde #15 : 2018. gada 31. oktobris, 10:24:53 »
Tā "metāla kaste" ir dzelzceļa vagons. Attiecīgi pa dzimumam tam ir koka sienas. Šajā gadījumā no ārpuses apsistas ar bleķi. Cik nu nosiltinātas, atkarīgs no tā iemītniekiem.
Kādreiz dzelzceļa vagonus pārbūvēja par dzelzceļnieku pagaidu mitekļiem, vēl 70.gados pie Šķirotavas tādi stāvēja.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #16 : 2018. gada 31. oktobris, 11:19:56 »
Riktīgu smieklu parāva Spārkas ''bezpamatu būves'', ko būvinspektori liekot mierā.
Viena liela daļa māju Jūrmalā (vecās) ir BEZ pamatiem. Bet visur inventarizācijās ierakstīts ''vienlaidu betona pamati'', jo tie pāris apdrupušie ķieģeļi smuki apmesti un neviens tuvāk neskatās. Pāķos tas pats stāsts - zem guļbaļķu būves var atrast dažus palielākus laukakmeņus un tas arī viss, pamatu kā tādu nav. Ko nu? Jaukt nost kā bīstamas?
Vai kāds dzirdējis, ka pāķos apdzīvota guļbaļķu māja sabrukusi? Toties glauni veikali sabrūk kā trupekļi.
Visus sakost!

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #17 : 2018. gada 31. oktobris, 12:57:49 »
Tā "metāla kaste" ir dzelzceļa vagons. Attiecīgi pa dzimumam tam ir koka sienas. Šajā gadījumā no ārpuses apsistas ar bleķi. Cik nu nosiltinātas, atkarīgs no tā iemītniekiem.
Kādreiz dzelzceļa vagonus pārbūvēja par dzelzceļnieku pagaidu mitekļiem, vēl 70.gados pie Šķirotavas tādi stāvēja.

tas, kas bildēs, jā, vagons, es vairāk domāju, ka diskusija par elpošanu attiecas uz tām konteineru mājām, kas mellenes linkos, kur mājas tiešām no jūras konteineriem veidotas

Atslēdzies Kundalini

« Atbilde #18 : 2018. gada 31. oktobris, 13:07:52 »
bija LV nesen akcija, kur no 2 laikam konteineriem ģimenei uzcēla māju, kurai māja nodega ugunsgrēkā
PS pie tagadējiem nodokļiem - māja ir jāceļ mežā kokā, lai varētu izdzīvot
no paziņu ezotēriķu gala - ir tādi šambungu meistari, tie uzcēla mitekli Latgalē, no apmestiem salmiem, velēnu jumts utml kaut kas
un vēl internetā klejo bēdu raksts, kur vieni izdevuši 20 štukas evro - kaut kādiem žuļikiem, kuri pat šo karkasa mājas skeletu nav varējuši uzcelt sakarīgi
Krieviem Jutube ir forš kanāls - STROIHLAM, kur atmasko dārgās karkasa mājeles
bet tajā pat laikā - ir video, kur džeks viens pats ceļ māju no putu betona blokiem
ietaupīt uz pamatiem var, ja samet zemē - vecos betona blokus un samūrē kopā
kaut kad ar būs jāceļ māja, stalažas jau ir vienas, logus pats protu uztaisīt :)

VK ir forš saits - RUKI ŅE IZ ŽOPI, tur daudz padomu, par celšanu uc

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2018. gada 31. oktobris, 14:02:27 »
Velēnu jumts ir mans sapnis, bet pa virsu īstajam tomēr

Manis pieminētais namiņš ir pašā ielas malā, ārpus apbūves līnijas, bet lai nu būtu, nevienu jau netraucē

Nav jau sagruvusi arī neviena mūra māja. Koka mājas sagrūst tad, kad jumts sāk tecēt

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #20 : 2018. gada 31. oktobris, 14:23:46 »
pieminot kondensātu es tiešām nebiju domājusi dzelzceļa vagonos...pierastāka situācija tomēr ir kad izmanto metāla cargo konteinerus...Latvijas apstākļiem tas protams ir diezgan ekstrēmi(pastāvigai dzivošanai)... bet nu, kkur dienvidos es arī varētu tā dzīvot...un vēl labak parvelkamā maja uz riteņiem ... :in-love: bet nu..tas ne šajā dzīvē  :sad_smiley: pilnīg sapnis  ceļot līdzi vasarai ar savu būdu uz muguras....un nee,nepratsiet kur tam līdzekļi...es ar to nezinu..tapēc man tā nav :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2018. gada 31. oktobris, 14:58:35 »
Es arī gribētu ar dzīvojamo treileri apkārt dauzīties

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #22 : 2018. gada 31. oktobris, 15:02:06 »
Mani bildē visvairāk tas saules panelis interesē.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2018. gada 31. oktobris, 15:18:16 »
a ko saules panelis  :scratch: kas viņam?...bet laikam vienreis čatā jau apspriedām,ka LV arii to nevar :/
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #24 : 2018. gada 31. oktobris, 15:20:41 »
LV arii to nevar :/
a) pusgadu jāgaida atļauja,
b) ierīkošana dārga,
c) Tu nevari savākt enerģiju tikai sev, pārpalikumu "atņem".

Ja kādā punktā kļūdījos, labojiet.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #25 : 2018. gada 31. oktobris, 15:46:41 »
Ieskatam derēs, uz ko būtu jāorientējas treilerisma faniem.
(arī laikam bezpamatu mājas :) )

Aste

• Viesi
« Atbilde #26 : 2018. gada 31. oktobris, 23:45:50 »

c) Tu nevari savākt enerģiju tikai sev, pārpalikumu "atņem".

Ja kādā punktā kļūdījos, labojiet.
Protams ka vari savākt visu enerģiju ja ir kur tajā brīdī likt . Ja nav kur pašam tajā brīdī likt, teorētiski vari atdot kaimiņm. Problēma tāda ka tad kad vienam spīd saule, visdrīzāk arī kaimiņm spīd un nevienam to lieko enerģiju nevajag :/

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2018. gada 16. novembris, 01:54:32 »
Ieskatam derēs, uz ko būtu jāorientējas treilerisma faniem.
(arī laikam bezpamatu mājas :) )

Es neesmu tik badīga, man pietiktu ar ko pieticīgāku ;)