Autors Tēma: Rīgas dome  (Lasīts 20772 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Re: Rīgas dome
« Atbilde #135 : 2020. gada 30. augusts, 10:02:28 »

Nez kāpēc nenotiek cepiņš par citām pašvaldībām? Pat par Daugavpili, Rēzekni un Gulbeni neviens nepārdzīvo. Pat Jūrmala nekrata...
Varbūt krata, bet vietējā mērogā. Tur jau tādas naudas neapgrozās kā Rīgā.

Mana tante pirms gadiem kandidēja un tika ievēlēta savā mazmiestā par deputāti. Deputātu skaits bija mazs - vai ta 3 vai 5, vairs neatceros - un kādā jautājumā manas tantes balss bija izšķirošā. Viņai tika draudēts, un policija piešķīra miesassargu uz laiku (varbūt detaļās kļūdos, bet doma bija tieši tāda). :) Presē no tā nekas neparādījās, ja nu vienīgi vietējā avīzītē.

Pieslēdzies reno

« Atbilde #136 : 2020. gada 30. augusts, 10:08:16 »
tur nebalso par partijām, bet par pesonībām- patīk/nepatīk

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #137 : 2020. gada 30. augusts, 10:34:34 »
Tāpat jau ir partiju saraksti. Un loģiski, ka balso par sarakstu, jo patīk tajā esošā/-ās personība/-as.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #138 : 2020. gada 30. augusts, 11:43:17 »
es izvēlos vairāk pēc tā kā viņu uzskati sakrīt ar manējiem, par personālijām man vairāk pie vienas vietas  :smoker:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #139 : 2020. gada 30. augusts, 11:46:15 »
Personaalijas ar nav mazsvariigas, bet nu var sviitrot...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #140 : 2020. gada 30. augusts, 13:04:17 »
Ar tām neapzīmogotajām aploksnēm šmuce. Es nemaz nepievērsu uzmanību tādai zīmoga esamībai/neesamībai - varbūt arī nebija.  :confused:
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #141 : 2020. gada 30. augusts, 13:15:02 »
 :?: nesapratu, vakar bija 300 bez zieģeĺa, shodien lasu - 600

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #142 : 2020. gada 30. augusts, 13:16:31 »
Vēl vienā iecirknī atklājās laža. Tāpēc arī iedomājos, ka arī nepievērsu uzmanību - ja nu skaitot parādās arī manējais.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #143 : 2020. gada 30. augusts, 15:14:06 »
Bāc, un gan jau kāds izdomās, ka rezultāti jāapstrīd dēļ tām aploksnēm. No vienas puses  jau pareizi, bet negribētos, lai pārvēlēšanas rezultātā (konkrētajos iecirkņos) pieplusojas saskaņai un citām jokainām partijām.
Kā tādas lažas varēja vispār notikt?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #144 : 2020. gada 30. augusts, 15:15:41 »
Gan jau nākamajās vēlēšanās, pie pamācības, būs vēl viens punkts - pārliecinieties, ka uz jūsu aploksnes ir vēlēšanu iecirkņa zīmogs.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #145 : 2020. gada 30. augusts, 15:28:03 »
 iespējami tikai divi - vai nu komisijā speciāli nenospieda zīmogus, lai vēlēšanās nahrenizēt, jo nevarēja taču paredzēt kādas būs vēlētāju atzīmes, tad jautājums kur bija vērotāji? - vai kāds pa kluso iemeta pamatīgu kaudzīti, tad interesanti, ar kādu atzīmi bija šo aplokšņu saturs. Izmeklēšanu gan vajadzētu, lai nosodītu tos, kas  valstisku pasākumu padara par cirku.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #146 : 2020. gada 30. augusts, 15:39:04 »
Çupu iemest, nevar. Sarakstos skaits ar aplokshñu skaitu nesakritiis

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #147 : 2020. gada 30. augusts, 15:39:48 »
Vienu brīdi arī domāju, ka pa kluso iemests, bet pie katras urnas stāv viens un vaktē. Ja mestu vairākas uzreiz, to taču pamanītu.
Iemest 300 pa kluso nevarēja.

Nesapratu par to pārvēlēšanu konkrētajos iecirkņos. Ja tāda notiek, vai pārvēlēt iet tikai tie, kas piedalījās vai visi, kuriem jābalso tajā iecirknī, nu tik ies un balsos, pat ja vakar viņiem bija vienalga  :shock:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #148 : 2020. gada 30. augusts, 15:47:09 »
Ĺoģiski buutu - tie kuri bija balsot, bet vai visi vilksies otrreiz, shaubos.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #149 : 2020. gada 30. augusts, 17:15:04 »
Priekšvēlēšanu dienās ir bijusi paviršība un daudzas aploksnes nav bijušas apzīmogotas  :) Ko skaitot jāmet ārā :)
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv