Autors Tēma: Ievas ābolkūka  (Lasīts 1366 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Ievas ābolkūka
« : 2014. gada 17. novembris, 16:57:05 »
Nopirku žurnālu -60 ābolkūkas.
Jau receptē likās tā jocīgi-300g kārumsiers , 2 olas, cukurs un pudiņa pulveris. Protams, neko "uzliet āboliem "nevarēja, jo šos produktus samaisot iznāk bieza masa. Liku klāt olu, krējums (kā Kikas receptē) kā par spīti arī bija biezs, lauku, lēju pienu.

Rezultātā tāda ķepelīga, varbūt, ja atdzisīs pavisam, ar aukstu pienu varēs ēst.

Vai kādai nevajag Žurnālu? :laugh:

Atslēdzies Minne

Re: Ievas ābolkūka
« Atbilde #1 : 2014. gada 17. novembris, 17:25:00 »
Ievai biezhi raksturiigas (likteniigas?) neprecizitaates, arii parastajaa zhurnaalaa kljuudu ka biezs.

Bet mierinaajumam varu teikt, ka visbiezhaak jau atrodas vismaz viens labais, kuram garsho arii nesanaakums

p.s.nevajag!  :big_hug:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 17. novembris, 17:31:44 »
Bet gan jau ka buus garshiiga tik un taa. Ash sagribeejaas taadu treknu aabolkuuku. Ielies bildi, lai vismaz acis var pamielot.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 17. novembris, 17:51:52 »
Pudiņa pulveris tā vienkārši klāt jāber pie kārumsiera?
Esmu taisījusi pēc vienas receptes, bet tur vispirms no pudiņa pulvera, piena un cukura bija jāsavāra pudiņš. Vairs neatceros, kur to pudiņu pēc tam ķopsēja un cepa - uz mīklas vai āboliem.

Man patīk izmantot vienkāršas un pārbaudītas receptes.

Tagad man cepas kūka no ķirbja un āboliem. Kas sanāks, nezinu. Apvienoju divas receptes vienā. :)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #4 : 2014. gada 18. novembris, 10:49:16 »
Man liekas , ka Četras sezonas arī liek daudzas nepārbaudītas receptes. Nepapūloties iedziļināties, ka katrā valstī , teiksim ,par saldo krējumu sauc dažādus produktus.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2014. gada 18. novembris, 12:05:13 »
Man pagaidām nav Četrās sezonās trāpījusies neprecīza recepte, bet vairāk esmu izmantojusi mājaslapu nevis žurnālu un tur, ja kas šķiet neskaidrs, var apjautāties komentāros - vismaz kādreiz atbildes parādījās diezgan operatīvi. Turklāt neaizraujos ar ļoti eksotiskām receptēm. Nu varbūt ar salātiem spēlējos, piemēram, brinzas, avokado, apelsīnu, pistāciju un granātābola, tīri labi iegaršojās.
Viņi jau apgalvo, ka visas receptes pārbaudītas praksē. Tas gan nepasargā no tipogrāfiskām kļūdām.

Bet tā neprecīzas receptes droši vien gadās visur... Atceros reiz Mājā bija laša salāti ar avokado, kur sastāvdaļās avokado nemaz nebija minēts... :laugh: Un tad vēl radiniece pēc Jurkānes grāmatas cepa kūku, neizmantojot minēto produktu sarakstu, tikai procesa aprakstu, bet tur nebija pieminēts, kur un kā pievienot cepampulveri, kurš starp izejas materiāliem bija pārskaitīts...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck