Autors Tēma: Ko jūs dzīvē darāt savādāk, nekā citi cilvēki?  (Lasīts 7244 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Re: Ko jūs dzīvē darāt savādāk, nekā citi cilvēki?
« Atbilde #45 : 2018. gada 03. decembris, 10:50:52 »
Interesanti... Bet man patīk visi darbi, tikai vajag uzsākt darīt. Ļoti patīk tīrīt, ja redz atšķirību tīrītam/netīrītam (jo vairāk piedir@ts, jo labāk :) ).
Visus sakost!

Atslēdzies Alstere

« Atbilde #46 : 2018. gada 03. decembris, 10:51:11 »
Mīlu un esmu pilnībā apmierināta ar savām vedeklām. Mani gudrie dēli sliktas sievas nemaz nevarēja izvēlēties.
Ja ir kaut mazākā iespēja, man noteikti vajag izpeldēties. Katru gadu skaitu, cik reizes sanācis (siltās zemes neskaitās).
No alkohola dzeru tikai un vienīgi šampānieti. Brut.

« Atbilde #47 : 2018. gada 03. decembris, 11:39:36 »
Tā, pierakstām: uzaicināt ciemos Cammu (tīrīšana), Minni (pogas) un Raganu (kartupeļi)  :sl:
Ā, un kurai patika mazgāt traukus? To ar!  :D
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #48 : 2018. gada 03. decembris, 11:49:52 »
Tā, pierakstām: uzaicināt ciemos Cammu (tīrīšana), Minni (pogas) un Raganu (kartupeļi)  :sl:
Ā, un kurai patika mazgāt traukus? To ar!  :D

Cik saprotu, drēbes Tev nevajag gludināt, toties pogas gan (visiem) izrauj  :taunt:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #49 : 2018. gada 03. decembris, 12:07:46 »
Man rādās, ka Camma būs uz izķeršanu :D
Kartupeļus labprāt pati mizoju, pogas tik daudz netrūkst, lai to šūšanu izjustu kā baigo apgrūtinājumu, bet tā tīrīšana, tā tīrīšana... :angry: :(  Pat nesaprotu, kā viss tik ļoti pamanās aizd@rsties, laikam kādi mājas gariņi uzdarbojas, pagāni tādi  :mrgr:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #50 : 2018. gada 03. decembris, 12:11:42 »
Nu labi, ja neviens vairs ar dīvainībām neizceļas, varbūt varam pāriet pie kāda cita testa jautājuma? Nu, piemēram, ceturtā -
Если ваш партнер никогда не узнает о вашей нечаянной измене, вы рассказали бы о ней?
Es neteiktu. Ja nu vienīgi uz nāves gultas guļot. Jo tas, ko nezinām, nedara mūs nelaimīgus, bet, pateikts, ej nu zini, vai neizpostīs attiecības neglābjami.
Šo arī var pie dīvainībām. Vienmēr esmu teikusi, un tagad arī teiktu.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #51 : 2018. gada 03. decembris, 12:20:11 »
Es nemēdzu lielīties ar savām "kļūdām". Tātad neteiktu. :)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #52 : 2018. gada 08. decembris, 13:03:13 »
1. konvertu ar to dzīves gala datumu nevērtu - man patīk pārsteigumi.
2. noteikti ar sevi draudzētos, es arī tagad to daru. Visdīvainākais, ka man ir labi ja divi draugi un pilna pasaule jauku paziņu.
3. nekad nedalu cilvēkus pēc kaut kāda reitinga, man ir interesants jebkurš. Kaut gan pāris reizes gadījās arī tādi, no kuru sabiedrības labprāt atturētos (ko arī daru).
4. ko daru savādāk? Nepeldos atklātos ūdeņos(upēs, jūrā, ezeros). Kaut gan zaļā jaunībā dikti patika peldēties naktī, pa pliko, migliņā... Nezinu kāpēc. Guļu bez naktskrekla, man patīk kad āda elpo. Pēc apkures sezonas beigām atveru logus un aizveru ar apkures sezonas iestāšanos. Dienas sākumā pārskatu TV programmu un visu, kas liekas saistošs, salieku tabulā, lai varētu izplānot dienu. Nekad nelamājos, jo man nepiestāv. Jo trakāka un stresaināka situācija, jo mierīgāka esmu. Ja kāds man bļauj virsū, tas manī tas mani tikai sasmīdina. Nedzeru lētos alkoholus. Laikam tāpēc, ka ja daru to reti. Jā un ja par kaut ko  ir liela ažiotāža ( grāmata, filma, izrāde) nekad tajā nepiedalos, nelasu, neapmeklēju. Nevaru sev piespiest piedalīties tādās masu psihozes. Nepazīstamas vietas pirmo reizi viena neapmeklēju, man vitāli nepieciešams, lai kāds zinošs man atnāk līdz.
5. ja gadītos kreisais solis. Diez vai kādam to teiktu - jo tā ir mana problēma, man pašai būtu ar to jātiek galā un tāpēc nevienu nav jāsāpina - viņi pie tā nav vainīgi.
6. ja sievietes dzīvotu uz citas planētas droši vien izdzīvotu, viņas spēj izdzīvot vistrakākajos apstākļos. Par vīriešiem neesmu droša. Tā kā viņiem nebūs kur savu enerģiju likt, sāks spēlēt kariņus līdz dobeigs viens otru
7. par ko strādātu, lai būtu laimīga. Man patiktu, lai mans darbs būtu saistīts ar hobiju.
« Pēdējās izmaiņas: 2018. gada 08. decembris, 13:22:31 no olgucis »

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #53 : 2018. gada 08. decembris, 22:47:55 »
Veikalos ņemu 2. vai 3. preci plauktā.
Nav kompleksu pajautāt sab. transportā, ja stāvu, sēdošajam: vai paturēsit manu somu, lūdzu? Parasti sēdošais jūtas aplaimots, un man labi.
Tendence iebilst un pret visu. Argumentējot pie tam.
Pašvērtības apziņa lien ārā pa vīlēm, un lepojos.
Audzinu bērnus brīvībā (un kaut kā tādi normāli sanākuši).
Nelakoju nagus ar gēla laku.
Ģērbju tikai to, kas patīk, kaut vai no 80.tajiem.
Šķiroju atkritumus.
Esmu pieteikusies brīvprātīgo darbā, saistits ar dabu, bitēm un orhidejām.
Neskrienu pakaļ patreiz Latvijā zeļošajai ezotērikai un fufelīgajiem sieviešu kursiem.
Un vēl daudz kas cits.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #54 : 2018. gada 09. decembris, 07:11:10 »
Audzinu bērnus brīvībā...

Domā, citi slēgtās tipa iestādēs?  :mrgr:

Atslēdzies faraons

« Atbilde #55 : 2018. gada 09. decembris, 08:52:45 »
Ļoti labprāt mazgaju traukus.
ar patikšanu šķiroju atkritumus (tikai nav, kur likt sašķiroto)
vecgada vakarā labprāt laicigi eju gulēt.
mīlu aukstu ziemu.
vairāk patīk dāvanas pasniegt, nekā saņemt.

Rozalinda

• Viesi
« Atbilde #56 : 2018. gada 09. decembris, 12:48:43 »
Brīnos, ka te parastas lietas min kā neparastas. Es jau varētu visu ko rakstīt, bet, man liekas, ka nav nekā tāda, ko es nebūtu dzirdējusi vai lasījusi, ka ir vēl citi, kas dara tāpat. Daudzkas no te jau minētā man arī ir vai attiecīgos laika posmos ir bijis.
Varu tikai piemest - man ir drausmīgi nekārtīgs mājoklis un es nezinu, kur kas man atrodas. Jā, jā, visi ieteikumi, ka katram priekšmetam vajadzētu būt attiecīgā vietā, ir kaķim zem astes. Ja kaut ko paņemu, tad atpakaļ vietā nenolieku, un nav ne jausmas, kur to nolikusi (vienkārši nedomāju līdzi, viss aiziet autopilotā). Un, ja nolieku kādu priekšmetu, domājot, ka tagad tam būs vieta šeit, un es to vienmēr zināšu, tad nākošreiz, kad šo priekšmetu vajag, atceros vienīgi to, ka es toreiz tā domāju, bet, kur ir tā slavenā vieta, nav ne jausmas. Un atkal riņķoju apkārt pa vietām, kur šis priekšmets varētu būt, dažreiz atrodu, dažreiz nē.
Bet zinu, ka ir citi, kam viss vēl lielākā haosā.
Vēl - negludinu drēbes, nekādu gultas veļu, ne apģērbu, cenšos pirkt tikai to, kas nav jāgludina. Protams, ka ir daudzi citi, kas dara tāpat.
Nekad nav taisīts manikīrs, nagi ir tādi, kā ir. Bet ir taču milzumdaudz sieviešu, kam arī nekāds manikīrs nekad nav bijis, vienkārši nogriež un apvīlē.
Dzeru daudz kafijas, arī vakarā, pat naktī. Un ne jau es viena tāda.
Tā kā diez vai var atrast daudz tādu lietu, kuras daru tikai es

Atslēdzies sōla

« Atbilde #57 : 2018. gada 10. decembris, 21:36:54 »
Faraon, mīlēt aukstu ziemu ir pilnīgi slimi, izviņaite. Šitie baltie mēsli...

Atslēdzies faraons

« Atbilde #58 : 2018. gada 12. decembris, 05:55:20 »
Sōla, citēju, neatbildot par precizitāti un citāta autentiskumu:
Skaistums pie zemām vides temperatūrām - lūk,tas ir patiess skaistums (J.Brodskis)
 :big_hug:

Atslēdzies Zigfrids

« Atbilde #59 : 2018. gada 12. decembris, 17:01:28 »
Sakarā ar to, ka man reiz (diezgan pasen) pieriebās vispasaules sieviešu slepenā sazvērestība (mosties nakts vidū, lai noslēptu vīrietim vienu zeķi)  ;) , tad es mēdzu valkāt dažādas zeķes. Vienā kājā zila, otrā - zaļa.
Es ceru, jūs zināt, kur mani meklēt?