Man domāt, bez tās mistikas , jeb teiksim precīzāk - kādas garīgās mācības - kura transformē visu sabiedrību - nevarēsim iztikt, pat PSRS laikos visa tā komunisma ideoloģija bija kas līdzīgs kristiešu reliģijai, tāds drusku surogāts varbūt, bet toties bez kristietisma negatīvajām lietām - kas ir liels pluss.
Attīstība tehnoloģiju virzienā ir strupceļš, tehnoloģijas ir kā invalīdam kruķi, kur cilvēkos ir pašiem iekšā iespējas, spējas, kuras var pamodināt.
Protams, būs , jau ir cilvēces kāda % avangards, caur kuriem notiks, jau notiek visas tās pārmaiņas, bet pamazām mums ir jāiziet no Kali Jūgas problēmām - uz Zelta Laikmetu, dzīvi daudz labākos apstākļos. Bet kā teica Matīss čenelinga lekcijā un es ari piekrītu tam, cilvēkos ir pārāk daudz negatīvā, tapēc nevar palaist strauji tās garīgās enerģijas, jo tās iznīcina laukā visu negatīvo, procesam jānotiek pakāpeniski, lai daļa pielāgotos, cerīgākā daļa, citādi no visas Zemes tik varbūt daži miljoni, tūkstoši cilvēku paliksies kas būs gatavi dzīvei Jaunaja pasaulē.
Klimatiskās izmaiņas ir ar to visu saistītas, tikai mums mēģina iestāstīt, kā tā ir tipa globālā sasilšana/sasalšana, Latvija piemēŗam solās būt pavisam jauks, subtropu klimats, īsta paradīze, tapēc Latviju daudzi jau tagad ir iekārojuši slepenībā, kā mītnes valsti.
PS Kā saka - visi kam ir spējas, var veidot nākotni, to modelēt, izveidot nākotnes matricu un tajā iekačāt enerģijas, jo bez enerģijas matrica nestrādās. Varu dot piemēru - caur Holivudu dažādi spēki veidoja uz 2012 gadu katastrofu matricu, bet lai gan šajā projektā tika ielikta milzu nauda, katastrofu matrica paldies dievam nenostrādāja.
Nākotnes matricu veido ari rakstnieki fantasti, visa māksla, mūzika, man patīk konkrēti krievu mūzikas grupas Complex Numbers veidotās matricas.
Lai notiktu auto sinhronizācija, iesaka masveida pasākumus, piemēram KOB-isti iesaka pirms jaunā gada klausīties šādu skaņdarbu , visiem kopā kādos 23.50, nu tur kolektīvās meditācijas arī ir jogiem utml. Mainot savu pagātni - mēs arī varam mainīt savu nākotni.
Г. Свиридов Метель - G.Sviridov Romance