Autors Tēma: Trešais dzimums  (Lasīts 12470 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Trešais dzimums
« Atbilde #105 : 2019. gada 02. janvāris, 23:05:56 »
Nu pag, man gan nebūtu vienalga, ka pēkšņi mans iecerētais, kurš ģērbjas un jūtas kā vīrietis izrādītos dāma ar krūtīm un vagīnu...
Es joprojām ziņkārojos, ko jūs pirmo apskatāt - pasi vai ģenitālijas.

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #106 : 2019. gada 02. janvāris, 23:08:16 »
Spārka, khm, godīgi sakot ir vesels bars [vispār nospiedošais vairākums] cilvēku ar kuriem es draudzējos un neesmu apskatījusi ne vienu ne otru un arī īpaši neplānoju, jo vispār cilvēku attiecības sastāv no sarunāšanās pamatā.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #107 : 2019. gada 02. janvāris, 23:10:01 »
Spārka, khm, godīgi sakot ir vesels bars cilvēku ar kuriem es draudzējos un neesmu apskatījis ne vienu ne otru un arī īpaši neplānoju, jo vispār cilvēku attiecības sastāv no sarunāšanās pamatā.
Pasaulīt, nē, TĀ es to nedomāju  :rofl:

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #108 : 2019. gada 02. janvāris, 23:12:03 »
Spārka nu es sapratu to tā, ka te ir cilvēki kuri nevar ar citiem sarunāties ja nav apskatījuši pirmo un otro un salīdzinājuši un atraduši ka labi sakrīt [un ka gan viens gan otrs atbilst viņu standartiem, kuriem vispār vajadzētu būt obligātiem ]  :talking:

Regana

• Viesi
« Atbilde #109 : 2019. gada 02. janvāris, 23:18:55 »
Es tagad aptvēru, ka sev draudzīgajiem cilvēkiem neesmu redzējusi ne pasi, ne ģenitālijas.

Dynasoar izrādās meitene, es biju domājusi, ka puika. Nu pēc tām zinātniskajām tēmām. Tā iet, ka ģenitālijas neredz.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #110 : 2019. gada 02. janvāris, 23:20:40 »
Vispār, kad liku tēmu, mani galīgi neinteresēja ''kas kuram kur bāž'' vai ''kas kurā atejā dir@'' aspekts.
Mani vairāk interesē tieši cita lieta - cik bīstama vai cik muļķīga var būt viltus (nepareiza, nepilnīga utt.) informācija un kā sabiedrība ar to tiek galā. Pie tam, informācija, kuras ''nepareizošanā'' pati valsts piedalās.
Visus sakost!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #111 : 2019. gada 02. janvāris, 23:26:21 »
Mani vairāk interesē tieši cita lieta - cik bīstama vai cik muļķīga var būt viltus (nepareiza, nepilnīga utt.) informācija un kā sabiedrība ar to tiek galā. Pie tam, informācija, kuras ''nepareizošanā'' pati valsts piedalās.
Bet vai tad, ja nepārlabotam hermofrodītam dokumentos ir "3.dzimums", tā nav gluži otrādi - precizēta informācija?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #112 : 2019. gada 02. janvāris, 23:26:28 »
Es joprojām ziņkārojos, ko jūs pirmo apskatāt - pasi vai ģenitālijas.

Nu pase gan tā naf... :D

Atslēdzies tuk

« Atbilde #113 : 2019. gada 02. janvāris, 23:31:29 »
Dynasoar izrādās meitene, es biju domājusi, ka puika. Nu pēc tām zinātniskajām tēmām. Tā iet, ka ģenitālijas neredz.

Nav trešais? Kā zini ka meitene?  ;)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #114 : 2019. gada 02. janvāris, 23:32:09 »
Spārka - šobrīd - iespējams. Bet cik ilgi un cik tālu? Kā man nepatīk pēdējā laika iniciatīvas no Vāczemes.
Visus sakost!

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #115 : 2019. gada 02. janvāris, 23:38:12 »
Camma, vispār jau tiek iets uz privātas info neizplatīšanu, pasēs piemēram izņēma ārā sadaļu ``tautība``, tagad tā ir opcionāla, gribi raksti negribi neraksti, ar dzimumu ir līdzīgi, tā vispār ir cilvēka privāta lieta, cik un kādi viņam ir dzimumi.

Atslēdzies DynaSoar

« Atbilde #116 : 2019. gada 02. janvāris, 23:39:05 »
Regana
/Nu pēc tām zinātniskajām tēmām./
Kādā veidā tēmu zinātniskums norāda tēmu rakstītāja dzimumu?

Regana

• Viesi
« Atbilde #117 : 2019. gada 02. janvāris, 23:44:38 »
Regana
/Nu pēc tām zinātniskajām tēmām./
Kādā veidā tēmu zinātniskums norāda tēmu rakstītāja dzimumu?
Nē, ne tas, ka zinātniskā tēmā raksti. Bet, ka raksti kā sausiņš. Man likās, ka sieviete nevar būt tik sausa.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #118 : 2019. gada 02. janvāris, 23:47:44 »
DynaSoar - par to, laikam, Spārka arī satraucas - būs mums identitāte - Inventāra numurs. Pagaidām pat cipars neko garāks par telefona numuru... ar valsts kodu. Pēc čipa pakaļā (roka nav tas labākais variants -nocērt un izkaltētu nēsā līdz, ja kādam burlakam vajag).
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #119 : 2019. gada 02. janvāris, 23:49:34 »
Tur jau tā lieta,  ka pagaidām var iztikt bez pases un ģenitāliju aplūkošanas, jo diezgan droši var paļauties uz to, ka cilvēks ir tas, pēc kā viņš vai viņa izskatās. Protams, nevar būt drošs par sex orientāciju, bet nu vismaz identitāti diezgan droši. Bet, legalizējot visas pataloģijas, pat ar visu pasi un ģenitālijām netiksi skaidrībā, ar ko tev darīšana, jo varbūt tamam, kas kleitā, ar lieliem buferiem un pēc pases Žozefīno, atrodas vēl arī krāniņš.