Autors Tēma: Grēku mazgāšana  (Lasīts 2324 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: Grēku mazgāšana
« Atbilde #15 : 2019. gada 21. janvāris, 09:33:02 »
Cilvēki tiešām ir traki. Un āliņģī jau drīzāk tos grēkus var nevis nomazgāt, bet gan apsaldēt... :)

Nosaldē grēkainās vietas reiz par visām reizēm i

Atslēdzies Juventus

« Atbilde #16 : 2019. gada 21. janvāris, 09:50:16 »
Tā jau es to arī biju domājis.  :taunt:

Atslēdzies Camma

« Atbilde #17 : 2019. gada 21. janvāris, 09:56:37 »
Daddy sausām kājām - ta jau būs ne tik vien bez grēkiem, bet vēl svēto kārtā - tie ar pa ūdins virsu staigā :)
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #18 : 2019. gada 21. janvāris, 11:11:58 »
Ak šitie pa ūdens virsu ziemā staigātāji  :mrgr:  Vakar ar vienu tādu tikos - apģērbs speciālais, ekipējums.... Par summu ar trim nullēm. Brauc uz nezkurieni.... Rezultātā sauja kazraga izmēra asarīšu, ko pat kaķis neēd.  :mrgr: Nē, es jau saprotu, ka svarīgākais ir pats process, bet nu tomēr...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2019. gada 21. janvāris, 11:18:53 »
Ak šitie pa ūdens virsu ziemā staigātāji  :mrgr:  Vakar ar vienu tādu tikos - apģērbs speciālais, ekipējums.... Par summu ar trim nullēm. Brauc uz nezkurieni.... Rezultātā sauja kazraga izmēra asarīšu, ko pat kaķis neēd.  :mrgr: Nē, es jau saprotu, ka svarīgākais ir pats process, bet nu tomēr...

kas tomēr?? :)  piemēram slēpotāji pat sauju asarīšu mājās neatved :)
jeb Tev šķiet pareizāk pie TV pelmeņoties?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2019. gada 21. janvāris, 11:43:55 »
Nē nu, protams, vienmēr jau var atrast vēl bezjēdzīgākas nodarbes   :mrgr:

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #21 : 2019. gada 21. janvāris, 14:10:08 »
Ak, tad tāpēc man arī daži pēkšņi ūdens peldētāji rādīja lepnās bildes :) Tā tikai pareizticīgo tradīcija vai vispārīga?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2019. gada 21. janvāris, 18:01:49 »
Ek, ja vien es būtu spējīga tajā ledainajā ūdenī ielīst un dzīva ārā iznākt, arī lepni rādītu savas plikās bildes visiem pēc kārtas  :mrgr:  Nu vai ta ar to nebūtu ko palepoties?  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #23 : 2019. gada 21. janvāris, 21:02:21 »
Nē nu, protams, vienmēr jau var atrast vēl bezjēdzīgākas nodarbes   :mrgr:

ņitroš lielos puikus, viņu spēlītēs :P

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #24 : 2019. gada 22. janvāris, 10:44:30 »
Neviens hobijs nav nopeļams, kur nu vēl tie, kas tiek realizēti ārā, dabā. Un tas ir ļoti forši, ja cilvēks savam hobijam var atļauties un velta pietiekami daudz no paša pelnītās naudas. Tas kopā vairo cilvēka gandarījumu par savu darbu un veldzē dvēseli hobijā. Dzīve nav domāta tikai tam, lai maksātu rēķinus un beigās nomirtu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #25 : 2019. gada 22. janvāris, 12:03:18 »
Uznāca pārdomājiens par to grēku nomazgāšanu.
Nu labi, es nomazgāju. Šamie tur ūdenī peld un pielīp kādam, kas nemaz šamos nav pelnījis. Bezatbildīgi no manas puses.
Vēl var būt variants, kad no peldes saķer kādu zarazu. Uztvert to kā sodu? Un nākamgad plunčāties neiet, lai labāk daži grēciņi, nekā kāds rubrums.
Ja vispār krampis sarauj un noslīkst - tad grēku nasta par smagu bijusi?
Kāpēc vispār jālien āliņģī? Vasarā un siltā ezerā grēki nost nemazgājas? Un batjušku arī procesam noteikti līdzi vajag? A paši batjuškas āliņģī lien?
Vovščem, nespīd man pašlaik kaķiskā gulēšana...
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2019. gada 22. janvāris, 12:11:18 »
Uznāca pārdomājiens par to grēku nomazgāšanu.

ak tu mazticīgā, nav Tev ne kārtīgu grēku, ne īstas ticības :) 
Pamēģini, sagrēko tā, ka mājās kauns rādīties...tad zināsi, kā jebkāds ūdentiņš (labāk duša, bet der arī āliņģis) nomazgā  :taunt: 

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #27 : 2019. gada 22. janvāris, 12:14:43 »
Ja vispār krampis sarauj un noslīkst - tad grēku nasta par smagu bijusi?
Kaut kādā krievu lapā uzskrēja virsū infa par zīdaiņu mirstību pēc šitās ekstrēmās mērcēšanas.
 :(