Autors Tēma: Lidl  (Lasīts 27112 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Luīze

Atb: Lidl
« Atbilde #195 : 2022. gada 25. augusts, 20:02:46 »
Papēti pati to kūpināto biezpienu, es tiešām nezinu :?:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #196 : 2022. gada 26. augusts, 17:59:21 »
Vot izlasīju,ka LV atveras SPAR veikalu ķede  :faint: , lūk, nu tas gan ir viens bezjēdzīgs veikalelis. Es vispār nesaprotu viņa jēgu.. tur viss ir visprastākais un ar uzskrūvētām cenām .ierasti Ukijā spars ir kkādās nomaļās vietās, da šoseju malās,kur cenu veido tas ,ka vienkarši nav izvēles.. vainu spar vai staigā tukšā.Bet, LV tagad pasniedzas kā fvz kas..nu, nu,varbūt pie jums būs ekskļuzivčiks. :?: Bet,es vispār nesaprotu LV fenomenu, pirktspēja samazinās, bet veikali un tirdzniecības centri kā sēnes  :?:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #197 : 2022. gada 26. augusts, 18:17:09 »
Pie mums Spar ir viens no solīdākajiem, augšgalā. Man patīk

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #198 : 2022. gada 26. augusts, 21:20:30 »
nure .interesanti  :scratch: es viņu pilnīgi ignorēju...tāds stūrabodes statuss pie mums viņam. Lai lumbis padalās, mož viņa galā citādi.
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #199 : 2022. gada 27. augusts, 09:16:05 »
Salīdzinoši dārgs, bet man tuvais Spars ir ar pozitīvu pievienoto vērtību- tur ir bankomāts, pasta nodaļa, normālas šmigas akcijas un, kas nav mazsvarīgi, darba laiks no 7- 23. Turklāt strādā visos banku holidejos, kaut dažas stundas, bet tomēr. Par sortimentu man nav,ko teikt :D, ā ir Costa automāts arī.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #200 : 2022. gada 27. augusts, 09:36:28 »
Sortiments labs. Nopirku šokolādi, sulas, desas, maizi un akumulatora lādējamo.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #201 : 2022. gada 27. augusts, 10:29:29 »
SPAR tīklam iepriekš jau bija Rīgā divi veikali, bet nobankrotēja.
Tagad atgriežoties laikam tas uzsvars uz reģioniem tālāk no Rīgas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #202 : 2022. gada 27. augusts, 21:19:27 »
Neatceros, ka SPAR būtu bijis Rīgā.

Bet cik esmu iepirkusies tādā, tad katrā valstī tie ir ļoti atšķirīgi. Polijā - kaka, Ungārijā - nebija slikts, Austrijā - pat ļoti OK.Latvijā negaidu neko labu. 
Arī Lidl atšķiras katrā valstī - Polijā pat ļoti sakarīgs trāpījies, Itālijā - nebija slikts, Portugālē - ja nekā cita nav, Horvātijā - ir daudzi labāki veikali.

Latvijā - man garšo Lidl lielgraudu biezpiens un sieri. Dažreiz trāpās forši zaļumi un kāds dārzenis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #203 : 2022. gada 27. augusts, 23:25:50 »
Neatceros, ka SPAR būtu bijis Rīgā.

Franšīze, pirms 20 gadiem.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #204 : 2022. gada 14. septembris, 13:04:50 »
vakar Lidlā nopirkos mazsālīto siļķu fileju (kilogramu!!!). Šodien iemēģināju, Ak Kungs! kas par mēslu. Es nevainoju siļķi, siļķe noteikti nenojauta, ka šamo peldinās rapšu eļļā. Būtībā jau pati vainīga, vajadzēja līdz galam izlasīt kas uz tā iepakojuma tika rakstīts. Bet manas garšu kārpiņas kategoriski atsakās atkārtoti šamā iekosties. Tāda tipiska mašīnas eļļas garša un smaka. Varbūt, kāds varētu ieteikt, kā glābt situāciju. Tomēr kilograms! Vai tas līdzētu, ja es to zivteli noskalotu tekošā ūdenī pārliktu  citā, sakarīgā traukā un varbūt pārlietu ar citu, baudāmu eļļu? Vai es ar tādām manipulācijām nesabojāšu normālu eļļu, kas arī mūsdienās nav no lētām ... Ko jūs darītu? 

Atslēdzies daddy

« Atbilde #205 : 2022. gada 14. septembris, 13:18:20 »
kārtīgi noskalo un a) ieliec etiķa marinādē b)uztaisi siļķi kažokā c)uztaisi foršmak

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #206 : 2022. gada 14. septembris, 13:50:17 »
kārtīgi noskalo un a) ieliec etiķa marinādē b)uztaisi siļķi kažokā c)uztaisi foršmak
etiķa marinādes sastāvu lūdzu... jāglābj ko vēl var

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #207 : 2022. gada 14. septembris, 14:29:34 »
atradu goglē

Atslēdzies reno

« Atbilde #208 : 2022. gada 14. septembris, 14:58:16 »
sāli liec mazāk, to jau ir dabūjusi

Atslēdzies daddy

« Atbilde #209 : 2022. gada 14. septembris, 15:23:32 »
etiķa marinādes sastāvu lūdzu... jāglābj ko vēl var

sāli neliec vispār.

Glāze ūdens, 4 ēk 9% etiķa, 2 ēk cukura. laurlapa, smaržīgie pipari. saber, uzvāri, atdzesē un gāz virsū
Ā, neaizmirsti sīpolu - ti kārtām zivi, sīpolu, zivi, sīpolu un pārlej ar marinādi. ļauj ievilkties stundas 3 un ņukā