Autors Tēma: ne gluži feminisms  (Lasīts 2896 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Bobs

Re: ne gluži feminisms
« Atbilde #30 : 2019. gada 24. marts, 22:16:45 »
Un kā tad princešu kleitas? Tās neviena negribēja uzvilkt? Visas tikai kauties?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #31 : 2019. gada 24. marts, 22:23:56 »
Hmm... Zini, patiesībā jā - es nesapņoju par princešu kleitām  :thinking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #32 : 2019. gada 24. marts, 22:26:34 »
Princešu kleitas es zīmēju un līgavas plīvuru taisīju no aizkariem

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2019. gada 24. marts, 22:29:29 »
Un kā tad princešu kleitas? Tās neviena negribēja uzvilkt? Visas tikai kauties?

Es nekāvos. Un man bija kleitas. Un sapnis par īstiem leļļu ratiņiem.
Ome, mīļā Ome sakrāja no pensijas un man uzdāvināja. Ehh, šito laimi :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #34 : 2019. gada 25. marts, 07:46:34 »
Es ar draudzenēm zīmēju papīra lelles un kleitas, spēlējām karnevālus un teātri -tas viss vasarā. Ziemā kaut kā neatceros, ka būtu gājusi ciemos pie kādas vai ka nāktu ciemos pie manis. Bija jāiztiek ar jaunāko māsu

Atslēdzies Camma

« Atbilde #35 : 2019. gada 25. marts, 09:46:53 »
Man bija ļoti ilgs periods, kad neatzinu cilvēkveida lelles, spēlējos ar dzīvniekiem. Lellēm ar kleitām pievērsos krietni vēlu, kad citas meitenes jau bezmaz meta lellēm mieru. Toties ar puikām bizenēju visu skolas laiku - i futbolu, i basketbolu, i tautasbumbu. Meitenes klasē tādas tuimas dievgosniņas bija, kafejnīcā pasēdēt, puišiem acis pamirkšķināt, beigās - izlaidumā puišu dēļ izplūkties... Man tam nebija laika - sportoju, mācījos.
Vispār brīnos par pārspīlēti sievišķīgo būšanu. Kā var sisties nost dēļ kaut kāda guči-maguči somiņas vai lupatas? Kā var būt pilnīgi tizla kļuška jebkurā saimnieciskā vajadzībā? Nē, nu cementmaisus nestiepšu. Un plauktus pie sienas neskrūvēšu. Bet ja vajadzēs izdzīvošanai - izdarīšu arī to.
Visus sakost!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #36 : 2019. gada 25. marts, 13:55:06 »
Kāda lelle bija arī, bet tālāk par nogrieztām bizēm, sadurstītiem dibeniem un sagraizītiem vēderiem (operācijas taču jātaisa!) netiku. Visām nocēlu paurus, lai acu konstrukciju izpētītu. Šādiem nolūkiem derēja. Lāčiem iekšiņu skaidas sapelēja, jo špricēju ūdeni uz nebēdu. :)
Papīra lellēm kleitas zīmēju.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #37 : 2019. gada 25. marts, 14:00:35 »
Kāda lelle bija arī, bet tālāk par nogrieztām bizēm, sadurstītiem dibeniem un sagraizītiem vēderiem (operācijas taču jātaisa!) netiku. Visām nocēlu paurus, lai acu konstrukciju izpētītu. Šādiem nolūkiem derēja. Lāčiem iekšiņu skaidas sapelēja, jo špricēju ūdeni uz nebēdu. :)
Papīra lellēm kleitas zīmēju.
Lūk, lūk nika saknes.
Atriebies par inkvizīciju? :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #38 : 2019. gada 25. marts, 14:02:57 »
Gribēju par ārstu būt. Sanācu tikai lopu dakteris, bet tagad vispār datora drellētājs. :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #39 : 2019. gada 27. marts, 11:05:32 »
Nākamajām paaudzēm nebūs vairs ar ko “lepoties“, jau tagad sīkie katrs tup savā telefonā... :D
Iespējams tad savu citādību varēs demonstrēt paziņojot - kamēr visi tupēja telefonos,
es spēlējos ar lellēm ;)