Autors Tēma: čempionu psihe  (Lasīts 5539 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: čempionu psihe
« Atbilde #15 : 2019. gada 03. aprīlis, 13:38:11 »
Pats taču prasīji - bez vārdiem  :mrgr:

Un kāds brīnums, ka "nopietns" advokāts - apsūdzība taču arī nopietna, sevišķi priekš Amerikas.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #16 : 2019. gada 03. aprīlis, 13:46:06 »
Nu nezinu... piesmietais sievišķis apspļauts ar izplūkātiem matiem un lauztu degunskrimsli paliek pie varmākas mierīgi līdz rītam, vēlāk uztur attiecības un sūta savas plikbildes cerot uz turpinājumu...
Drīzāk izskatās pēc atriebības par atraidījumu. Kkā neticu tai Nakata rasisma versijai...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #17 : 2019. gada 03. aprīlis, 13:47:02 »
Ko saka psihologi par jaunākajiem bērniem ģimenē?...trešie tēva dēli ...gudrākie un arī manipulatori, veiklākie meļi - nu, jāizdzīvo pie vecāko brāļu presinga...ko pēc tam stāsta čempions saviem brāļiem un ģimenei, kura pieņem lēmumu (galvenais jau ir vecākais dēls Jānis), tas varbūt nav viss tā kā notika...parasti šādi meļi un manipulatori stāsta to, kas patīk klausītājiem...Iespējams, ka ģimene nobijās no fakta, ka samaksājot tos 68 kilo zaļos, būs vainas atzinums, kam var sekot miljonu piedziņa...   
Man ļooti patīk Dostojevskis, Nabokovs, Velšs ! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #18 : 2019. gada 03. aprīlis, 13:59:54 »
Kkad redzēju filmu?, raidījumu par šo ģimeni. Sakarīgi vecāki un mazais kr. bija visu
lolojums, draudzīga, harmoniska ģimene.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #19 : 2019. gada 03. aprīlis, 14:06:45 »
Kkad redzēju filmu?, raidījumu par šo ģimeni. Sakarīgi vecāki un mazais kr. bija visu

jā, bija arī stāsts no brāļiem kā spēlējušies ar mazo brāli...mētājuši pa rokām, kutinājuši, ņurcījuši ka kaķēnu utt...oj, cik smieklīgi un jautri...neviens jau nejautāja, vai pašam patīk...galvenais jau, ka lielajiem brāļiem jautri

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2019. gada 03. aprīlis, 14:11:29 »

Jā, bija filma. Un bijis vēl viens brālītis, kurš traģiski gājis bojā vēl pirms Kristapa dzimšanas

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #21 : 2019. gada 03. aprīlis, 14:28:35 »
Mans viedoklis, ka viss tur notika, kā stāsta melnā...tikai viedoklis ir tāds, ka  čempions nav jāsoda ar cietumu...pareizi bija, ja nokārtotu ar to samaksu, ko pats piesolīja...vārds ir jātur...beibe īpaši nepārdzīvoja par agresīvo sex, kad tika saukta par melno cūku utt, tas pie emociju gūzmas laikam bija ok...vajadzēja turēt vārdu, bet tagad sanāca, ka pazemoja par 68 tūkstošiem...es to babuli saprotu...Ceru, ka vēl atpirksies...   

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #22 : 2019. gada 03. aprīlis, 16:03:28 »
Man jau nu šķiet, ka tā melno padarīšana aktulākā vecākai paaudzei, bet jaunie uz to skatās daudz brīvāk un neiespringst. Lai tā izpildītos, kā Nakats tēlo, jābūt totālā pālī. Ja Biedriņš būtu nonācis šādā situācijā, varbūt liktos ticami.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #23 : 2019. gada 03. aprīlis, 16:51:57 »
..es runāju par to brīdi, kad čempions vai jebkura cita zvaigzne izjūt krišanas mirkli..."moment istini" ...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #24 : 2019. gada 03. aprīlis, 16:56:46 »
Pieļauju, ka emocijas var sist augstu vilni

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2019. gada 03. aprīlis, 17:00:48 »
Nu vārdos jau nevienu nesauci, taču visi tāpat saprata, ka tas bija Zilonītis. :)
Viss atkarīgs no cilvēka un viņa brieduma. Ja dzīvē nekā cita (un citu domu) nav kā tikai slava, tad var sanākt atjēgties peļķē.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #26 : 2019. gada 03. aprīlis, 17:12:19 »
...attiecibas bijušas do i posļe...  nu ne šā tak neievelsies 2 divos naktī pie svešas beibes...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #27 : 2019. gada 03. aprīlis, 19:25:45 »
jāprecas?...vispār jau 68 kilo NY izklausās pēc sīka kašķa, kur pa vidu ir iejaukušies "gudrie" brāļi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #28 : 2019. gada 03. aprīlis, 19:52:23 »
jāprecas?

Kur Tu ko tādu jau izraki? Kāpēc???

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #29 : 2019. gada 03. aprīlis, 20:24:03 »
Mans viedoklis, ka viss tur notika, kā stāsta melnā...tikai viedoklis ir tāds, ka  čempions nav jāsoda ar cietumu...pareizi bija, ja nokārtotu ar to samaksu, ko pats piesolīja...vārds ir jātur...beibe īpaši nepārdzīvoja par agresīvo sex, kad tika saukta par melno cūku utt, tas pie emociju gūzmas laikam bija ok...vajadzēja turēt vārdu, bet tagad sanāca, ka pazemoja par 68 tūkstošiem...es to babuli saprotu...Ceru, ka vēl atpirksies...   

Cik viegli dalīt svešu naudu...