Autors Tēma: čempionu psihe  (Lasīts 5545 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Re: čempionu psihe
« Atbilde #30 : 2019. gada 03. aprīlis, 23:57:26 »
sveša nauda?....nu, pilnīgi pofig...mani interesē cilvēks ekstremālos apstākļos...pats esmu kritis kā Dreizera "Ģēnijs"...neesmu ģēnijs, bet zinu, kas ir brīvais kritiens...šobrīd čempions ir brīvajā kritienā, jo meloja saviem bračkiem, tie nesaprot īsto bildi....ai, bļin...bladāāac....

Atslēdzies daddy

« Atbilde #31 : 2019. gada 04. aprīlis, 09:24:58 »
Nez, nepatīk man tas viss. Netiek minētas meitenes prasības, ko viņa vēlas, kādu taisnīgumu un gandarījumu.
Visādā ziņā, ja strīds ir par 68k zaļo, tad  :f-palm:

Man tas drīzāk izskatās pēc kaukādas klubu sazvērestības, atriebības - netika mums, gan vājo vietu atradīsim, kā puiku izslēgt... t.i. likmes ir daudz lielākas par 68k 

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #32 : 2019. gada 04. aprīlis, 09:49:28 »
Man arī patīk sazvērestības teorijas, Daddy ...un es bīdu tālāk!
Tas penthauss jau nebija čempionam pa kabatai....viņam to penthausu uzsauca kluba īpašnieks!...nu, nevar jauniņajam maksāt lielu algu pēc NBA noteikumiem, tāpēc apartamenti debeskrāpī bija bonuss no īpašnieka...kaimiņiene ar tad bija īpašnieka uzticamības persona?...pilnīgi iespējams!...savs cilvēks blakus kluba zvaigznei...stučī kluba īpašniekam, kā čempions dzīvo un uzvedas....skaidrs, ka tāda persona uzskatīja par darba pienākumu divos naktī iet uz penthausu naktī pēc čempiona traumas... 

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2019. gada 04. aprīlis, 10:03:53 »
Jā, un viņa zināja, ka viņš 2os naktī nāks piedāvāt savu autogrāfu...   :D

Dāmas prasības jau zināmas - nauda & daļas biznesā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #34 : 2019. gada 04. aprīlis, 10:19:06 »
Jā, un viņa zināja, ka viņš 2os naktī nāks piedāvāt savu autogrāfu...   :D

Dāmas prasības jau zināmas - nauda & daļas biznesā.

Nu nē tak!! par puiku kompramats tika savākts jau labu laiku iepriekš, visādam gadījumam!
Tā varošana jau sen atpakaļ notika, un nekas, iegūlās plauktiņā ar visiem rentgeniem, DNSiem utt... bet tad puika sāka mainīt klubus, izteikt pretenzijas, un lūdzu lieta no plauktiņa aizceļoja pie policijas.

Kur tās prasības redzamas un kādā biznesā??

Atslēdzies Minne

« Atbilde #35 : 2019. gada 04. aprīlis, 10:29:11 »
Versiju, ka iemesls varētu būt arī klubu maiņa, es izteicu jau bimbambola tēmā.
Bet vairumā tamlīdzīgu lietu redzama tikai aisberga virsotne bez nojausmas, kas tam visam apakšā

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2019. gada 04. aprīlis, 11:21:16 »
Un pirms gada, pēc traumas, kad vēl hvz kā būs ar lielo sportu, "izvarošana" nebija aktuāla. Tagad kļuva... Vai tā?  Vispār loģiski...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #37 : 2019. gada 04. aprīlis, 11:26:41 »
Tomēr, cik no ziņām noprotams, šī lieta abiem klubiem esot bijusi zināma vēl pirms Kristapa aizmainīšanas, jo kcik pamatotas apsūdzības gadījumā maiņa nedrīkstot notikt.

Bet mani, tāpat kā nakata kungu, mulsina Amerikas mērogiem niecīgie 68t  :thinking:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #38 : 2019. gada 04. aprīlis, 11:32:28 »
Bet mani, tāpat kā nakata kungu, mulsina Amerikas mērogiem niecīgie 68t  :thinking:

1 centa monētās sanāks paliela kaudze - 17 tonnas :) Pagrabā būs jāglabā...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #39 : 2019. gada 04. aprīlis, 11:40:52 »
Nu pag, tur jau bez 68t vēl tipa "izvarošana", kkādi miesas bojājumi aptraumēta deguna veidā... Un galu galā, vai tad Amerikā 68t par maz, lai lietu ierosinātu?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #40 : 2019. gada 04. aprīlis, 11:54:41 »
Nu pag, tur jau bez 68t vēl tipa "izvarošana", kkādi miesas bojājumi aptraumēta deguna veidā... Un galu galā, vai tad Amerikā 68t par maz, lai lietu ierosinātu?

Tu domā - pamazām tiks aŗī līdz 17 tonnām?  :scratch: Viss var būt

Atslēdzies daddy

« Atbilde #41 : 2019. gada 04. aprīlis, 12:48:28 »
Tu domā - pamazām tiks aŗī līdz 17 tonnām?  :scratch: Viss var būt

1 centa monēta sver 2.5 gramus, tātad 68 000 dolāru 1 centa monētās svērs 17 tonnas. tas ir DAUDZ naudas :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #42 : 2019. gada 04. aprīlis, 14:24:32 »
« Pēdējās izmaiņas: 2019. gada 04. aprīlis, 14:31:53 no tuk »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #43 : 2019. gada 04. aprīlis, 14:39:48 »
kāds var paskaidrot ar ko atšķiras 1. pakāpes izvarošana (5-25 gadi), 2. pakāpes izvarošana (līdz 7 gadi) un "seksuālu tieksmju apmierināšanu bez otra piekrišanas" (līdz gadam)...

šķiet, ka viņi tur aptrakuši visi

Atslēdzies Minne

« Atbilde #44 : 2019. gada 04. aprīlis, 15:03:30 »
Gan jau vainu pastiprinoši apstākļi - alko, grupveidā, citi miesasbojājumi, ...tas viss izšķir tās pakāpes. Un vrb piespiešana uz orālo seksu vai kkādā īpatnējā veidā apmierinoties, ir vieglāka pakāpe