Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98448 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Covid-19
« Atbilde #1065 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:30:57 »
Nepareizi. Augstskolas pasniedzējs-matemātiķis mums paskaidroja, ka varbūtība VIENMĒR ir 50/50. Un nekā savādāk.
Milka, es arī vienmēr uzstājoties ar lekciju auditorijas priekšā noteikti izstāstu kādu nozares anekdoti, lai pamodinātu un iesaistītu klausītājus....50/50 ir varbūtības teorijas joks, ko izmanto visi pasniedzēji, jo katrā jokā ir daļa patiesības! :) ...es vēl papildināšu ar šo, tiesa ne no varbūtības  -
viena vesela divas puses vienmēr ir vienādas, bet lielākā puse no auditorijas (Milka) to nesaprot!  :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1066 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:37:58 »
Šodien bija bēres Ārim, Liepiņa un Šneideres dēlam. Aizgāja pēc vakcīnas. Paradoksāli, pats visu laiku aģitēja vakcinēties. :(
Bet gan jau annāļos un statistikā nebūs iekļauts, vienmēr jau var atrast kādu blakuskaiti, kura vien uzpeldējusi pēc potes.
nevajag cerēt, ka mirējam palīdzēs vakcīna...  ja vakcinē prioritāro grupu, kura jau ar vienu kāju ir aizsaulē, nav nekāds brīnums, ka no rīta vakcinētais ir auksts...tas, ka nenotiek reāla izvērtēšana - vai vērts šo gājēju vēl apgrūtināt ar vakcīnu, tam es ticu...un skaidrs, ka oficiālais slēdziens būs ,ka nomira savā nāvē, bet antivakseri paziņos, ka tas no vakcīnas...R.I.P.

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1067 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:38:20 »
es vēl papildināšu ar šo

un es ar šo:
informācija ir mūsdienu vērtība (jebkāda informācija, arī dezinformācija),
tomēr informācija pilnīgi bez jebkāda veselā saprāta subjektā ir nāvējoša,
kur pretī veselais saprāts pilnīgi pat bez jebkādas informācijas joprojām ir dzīvinošs.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1068 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:51:43 »
Kā iznāk, ja Latvijā mēnesī mirst vidēji 2,8 tūkstoši cilvēku, kādas ir procentuālās izredzes kā kāds no šobrīd savakcinētajiem šogad nomirs?

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1069 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:04:13 »
nevajag cerēt, ka mirējam palīdzēs vakcīna...  ja vakcinē prioritāro grupu, kura jau ar vienu kāju ir aizsaulē, nav nekāds brīnums, ka no rīta vakcinētais ir auksts...tas, ka nenotiek reāla izvērtēšana - vai vērts šo gājēju vēl apgrūtināt ar vakcīnu, tam es ticu...un skaidrs, ka oficiālais slēdziens būs ,ka nomira savā nāvē, bet antivakseri paziņos, ka tas no vakcīnas...R.I.P.

Nu par mirēju Āri gan nevarētu nosaukt pretstatā dažam labam :mrgr: 
Kas ir savā nāvē??? Aļļo, garaž!

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1070 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:17:33 »

Nu par mirēju Āri gan nevarētu nosaukt pretstatā dažam labam :mrgr: 
Kas ir savā nāvē??? Aļļo, garaž!

kāpēc nevar?...es ar savu stenokardiju arī varu katru mīļu dienu aiziet...man asinsvados arī ir pangas, kuras var notrūkt un veidot trombus..atliek priecāties par katru dienu, kas dota! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1071 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:44:53 »
Šaubos, vai aiziesi ar stenokardiju. Kā nāves iemesls tiks minēts infarkts.  :mrgr:

Atslēdzies dip

« Atbilde #1072 : 2021. gada 13. jūlijs, 21:17:35 »
Jautājumi Krimsonam. Droši var atbildēt  arī citi.

Kāpēc tieši tagad ar vakcinēsanu ir jāzinīcina pasaules lielākā daļa? Kam no tā labums? Kāds labums?
Kas tiks iegūts? Neredzu sasaisti. Bet es jau vispār ne visai labi redzu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1073 : 2021. gada 13. jūlijs, 21:23:23 »
Vai tad cenšas iznīcināt??? :scratch:  Varbūt ko nezinu...  :confused:   :?: 

Bet nu es neesmu nekādās sazvērestību teorijās izglītota.  :?:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1074 : 2021. gada 13. jūlijs, 22:57:01 »
Tieši tāpat kā visi citi 
ārprāts, kādi maldi un dezinformācija!
emocijas nav argumenti

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1075 : 2021. gada 14. jūlijs, 21:15:08 »
jāzinīcina pasaules lielākā daļa? Kam no tā labums? Kāds labums?
Kas tiks iegūts?

Nav nekā jauna zem Saules.
Tomass Maltuss ( https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Robert_Malthus ) 1798. gadā sāka publicēt savu teoriju, kas oficiāli ir kritizēta, bet praksē vienmēr bijusi atbalstīta.
Pasaulē "it kā" ir pārāk daudz cilvēku.

Par vakcīnām.
1. pasaules karā pēc WiKipasakām mira ~ 20 milj. cilvēku.
No tā saucamās "Spāņu gripas" pēc tām pašām WiKipasakām mira tajā pašā laikā līdz pat 100 000 000 cilvēku.
https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_I
https://en.wikipedia.org/wiki/Spanish_flu
Oficiāli vakcīnas parādījās vēlāk, bet ir informācija, ka īstenībā Spāņu gripa nebija gripa, bet tie 100 miljoni mira no vakcinācijas.
Jo WWI mirušo skaits nebija pietiekams. 

Tā kā šodien notiekošais ir noticis jau pirms 100 gadiem, un izdomāts vēl senāk, ja neskaita plūdus.

Pamēģini apjaust - jau pirms 100 gadiem "novakcinēja" 100 miljonus...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #1076 : 2021. gada 15. jūlijs, 18:58:32 »
Nu tad ir pirmās ziņas, ka Krievijā septembrī jau šur tur pārbaudīs vakcīnu ar skeneri potējuma vietā.
Nanočipi "na ļico"...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1077 : 2021. gada 15. jūlijs, 19:34:32 »
Tā viņi saka, jā, ka varot ar skeneri pārbaudīt
https://pronedra.ru/fiktivnaya-privivka-v-rossii-proczvetaet-rynok-poddelnyh-sertifikatov-o-vakczinaczii-ot-koronavirusa-578047.html#i-2
Tad jautājums - KAS TĀDS tiek ievadīts ar vakcīnu, ko var noskenēt ar skeneri?! Kādi pīķi proteīni vai pūķa olas nosakāmi ar skeneri?!

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #1078 : 2021. gada 15. jūlijs, 19:40:41 »
Tā viņi saka, jā, ka varot ar skeneri pārbaudīt
https://pronedra.ru/fiktivnaya-privivka-v-rossii-proczvetaet-rynok-poddelnyh-sertifikatov-o-vakczinaczii-ot-koronavirusa-578047.html#i-2
Tad jautājums - KAS TĀDS tiek ievadīts ar vakcīnu, ko var noskenēt ar skeneri?! Kādi pīķi proteīni vai pūķa olas nosakāmi ar skeneri?!
Ar skeneri pārbauda elektronisko sertifikātu, ne jau cilvēku :smej:

Atslēdzies reno

« Atbilde #1079 : 2021. gada 15. jūlijs, 19:47:26 »
Diez viņi paši izlasa to, ko ieliek? :rat: