Autors Tēma: Covid-19  (Lasīts 98422 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Atb: Covid-19
« Atbilde #615 : 2020. gada 10. decembris, 17:01:52 »
"Bumbas" parasti ir ar feikajām ziņām. Normāli teksti ir normāli.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #616 : 2020. gada 10. decembris, 19:11:20 »
Ja atslēgas vārds manis teiktajā ir "bumba", labi, lai būtu nebumba.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #617 : 2020. gada 10. decembris, 19:14:22 »
Kopumā tai intervijā mierīgi un bez sašutuma ir atspēkotas kāviņtursauc daktera domas. Bez nomelnošanas, ar faktiem. Var, protams, meklēt vēl par tēmu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #618 : 2020. gada 10. decembris, 19:48:08 »
Atspēkots... Nu, piemēram, par vakcināciju - pateikts "es stingri ticu vakcinācijas nepieciešamībai". Bet ES "stingri neticu". Un? Kurš kuru mēs pārliecināsim ar tādiem atspēkojumiem?
Jā, kāds ir saslimis un izveseļojies. Jā, kāds ir miris no slimības. Jā, kāds palicis par dārzeni pēc vakcīnas. Kā zināt, kur vinnēsi, kur zaudēsi? Loterija katram pēc viņa ticības...

Spārk, manispēc nepūlies neko meklēt, lūdzu. Internetā katrs var atrast to, kas apstiprina viņa paša "stingri ticu". A jēga? Vai kāds kādu pārliecinās par pretējo?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #619 : 2020. gada 10. decembris, 20:11:50 »
Citāts: kvadra
Spārk, manispēc nepūlies neko meklēt, lūdzu. Internetā katrs var atrast to, kas apstiprina viņa paša "stingri ticu". A jēga? Vai kāds kādu pārliecinās par pretējo?
Piemēram,  es stingri neticu nekam, izņemot matemātiku. Un es skatos, lasu, salīdzinu. Par visu, ne tikai šo.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #620 : 2020. gada 10. decembris, 20:34:01 »
Gurdriem cilvēkiem ir raksturīgi par visu šaubīties, meklēt info, to analizēt, un (kāds ārprāts, ne?) pat mainīt savu viedokli

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #621 : 2020. gada 10. decembris, 20:46:31 »
Jā, protams, protams  :mrgr:  Tikai nez kāpēc tā, kam būtu jāsāk šaubīties un mainīt viedokli, esmu nepareizi domājošā ES. Bet es taču varētu likt šeit da jebkādus linkus un piesaukt da jebkādus gadījumus no dzīves, vai es kādu no jums par kaut ko pārliecinātu? Emīlij, KO tādu man būtu jāpasaka, lai Tu sāktu šaubīties?  Da neko. Tad kāpēc Tu domā, ka Tu spēsi mani pārliecināt? Nē, pat ne pārliecināt, drīzāk - sākt šaubīties.

Starp citu, gadu gaitā esmu mainījusi domas par vairākām būtiskām lietām. 

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #622 : 2020. gada 10. decembris, 21:00:31 »
Jā, protams, protams  :mrgr:  Tikai nez kāpēc tā, kam būtu jāsāk šaubīties un mainīt viedokli, esmu nepareizi domājošā ES. Bet es taču varētu likt šeit da jebkādus linkus un piesaukt da jebkādus gadījumus no dzīves, vai es kādu no jums par kaut ko pārliecinātu?
Bet kāpēc doma, ka citi nemaina viedokli? Maina.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #623 : 2020. gada 10. decembris, 21:03:04 »
Es jau sen esmu pazaudējusi sarunas pavedienu un neatceros, par ko tieši tu te katru dienu cīnies, ta ka nē, es tevi pilnigi ne par ko necenšos pārliecināt :) Mana piezīme bij vairak piebilde Spārkai.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #624 : 2020. gada 10. decembris, 21:03:29 »
Nu šobrīd tas tiek gaidīts no manis. Ar mājienu, ka "gudrie" maina. Uz ko prasās secinājums, ka es tāda... nu ne visai...  :mrgr:   "Plikā karaļa" paņēmiens, vecs kā pasaule..

Es cīnos?  :?:  Labi, "necīnīšos", t.i. nerakstīšu vairs.

Atslēdzies dip

« Atbilde #625 : 2020. gada 10. decembris, 21:59:47 »
Šaubīties  ir tikai normāli. Manuprāt, šaubās visi - jautājums tikai, cik lielā amplitūdā.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #626 : 2020. gada 11. decembris, 08:16:32 »
Piemēram,  es stingri neticu nekam, izņemot matemātiku. Un es skatos, lasu, salīdzinu. Par visu, ne tikai šo.

...ļoti apšaubāma zinātne tā Tava matemātika :) tik cik uz pirkstiem saskaitīt OK, bet tikko kas abstraktāks - viss. Pat divas reālas lietas (riņķa līnijas garumu un riņķa diametru) nemāk bez atlikuma izdalīt...Tev patiktu, ja  no Tava konta 0.14 centus  pazaudētu, dziļdomīgi sakot Pī-i.... :D  Tikpat stingri var ticēt Ņūtona fizikai  :banhead:

Es cīnos?  :?:   Labi, "necīnīšos", t.i. nerakstīšu vairs.

Kvadra, raksti! man patīk Tavs domu gājiens!  :big_hug:  Turklāt ir ziemsvētku laiks, kad miers virs zemes... un pilnmēness būs tikai 30. dec...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #627 : 2020. gada 11. decembris, 08:21:53 »
Njā, fizika vairs nav tāda ka agrāk... :) vīrs ar stāsta, ka daudz muļķību skolā mācījuši, par termodinamiku

Atslēdzies daddy

« Atbilde #628 : 2020. gada 11. decembris, 08:31:18 »

Njā, fizika vairs nav tāda ka agrāk... :) vīrs ar stāsta, ka daudz muļķību skolā mācījuši, par termodinamiku

par termodinamiku. Vakar meistari raka siltumsūknim zemes kontūru... a mājā caur gofru nevar ievilkt - truba cieta, gofra par tievu, viss slikti, vajadzēšot pamatus kalt... BET ES izdomāju  :talking: - ievilkām cik varējām, un tad pielējām gofru ar karstu ūdeni, iedarbojās termodinamika un truba ielīda  kā zutis aliņā. 

Lūk ko nozīmē augstākā izglītība un orientācija uz rezultātu. :)

Ar Covid tam maz sakara, piedodiet. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #629 : 2020. gada 11. decembris, 09:06:51 »
par termodinamiku. Vakar meistari raka siltumsūknim zemes kontūru... a mājā caur gofru nevar ievilkt - truba cieta, gofra par tievu, viss slikti, vajadzēšot pamatus kalt... BET ES izdomāju  :talking: - ievilkām cik varējām, un tad pielējām gofru ar karstu ūdeni, iedarbojās termodinamika un truba ielīda  kā zutis aliņā. 

Lūk ko nozīmē augstākā izglītība un orientācija uz rezultātu. :)

Ar Covid tam maz sakara, piedodiet. :)

Zutis ielien dēļ lubrikanta ne dēļ karsta ūdens, viņam termodinamika ņipričom :D