Autors Tēma: Baltkrievija  (Lasīts 24907 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

Re: Baltkrievija
« Atbilde #15 : 2020. gada 12. augusts, 14:22:46 »
Ja valsts varai ir tādas metodes kā šobrīd Lu, tad  tiešām ir vajadzīgs scenārijs, lai šādu varu mainītu. Diemžēl baidos ka ar to scenāriju ir švaki, izskatās, tauta darbojas diezgan haotiski, pat bez plāna, tik vien kā "protestē". Saukļi "ej projām"un "lai dzīvo Baltkrievija" nav diez ko informatīvi, tādus var mierīgi ignorēt. Visa opozīcija jau ir novākta un aizvākta, vismaz opozīcijas vadība, esot jau ap 7000 arestēto. Man ir sajūta, ka tūliņ pietrūks drosminieku un apsīks tā protestēšana. Un cilvēkiem būs jādzīvo ar šo varu zinot, uz ko tā spējīga. Drūma perspektīve...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2020. gada 12. augusts, 14:27:52 »
Ja valsts varai ir tādas metodes kā šobrīd Lu, tad  tiešām ir vajadzīgs scenārijs, lai šādu varu mainītu. Diemžēl baidos ka ar to scenāriju ir švaki, izskatās, tauta darbojas diezgan haotiski, pat bez plāna, tik vien kā "protestē". Saukļi "ej projām"un "lai dzīvo Baltkrievija" nav diez ko informatīvi, tādus var mierīgi ignorēt. Visa opozīcija jau ir novākta un aizvākta, vismaz opozīcijas vadība, esot jau ap 7000 arestēto. Man ir sajūta, ka tūliņ pietrūks drosminieku un apsīks tā protestēšana. Un cilvēkiem būs jādzīvo ar šo varu zinot, uz ko tā spējīga. Drūma perspektīve...

varbūt tas, kas notiek ir tikai prelūdija kam lielākam, bet varbūt tas lielākais ir izgāzies https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/baltkrievija-aiztureti-33-vagner-algotni.a368767/ 
man arvien vairāk izskatās, ka BY tiek burtiski grūsta Krievijas ķetnās... Rietumu demokrāti saka fuj, fuj, bet BY jau vairāk draugu nav kā māte-Krievija un investors-Ķīna

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #17 : 2020. gada 12. augusts, 14:32:30 »
Daddy, man nav teorijas par tiem vāgneristiem. Pu un Lu nekādi draugi baigie nav, bet, domāju, ka ne jau tā mājsaimniece bija Pu projekts.

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #18 : 2020. gada 12. augusts, 14:34:56 »
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #19 : 2020. gada 12. augusts, 14:42:10 »
13. janvāra notikumos taisni pārmeta valdībai apzinātu policijas un drošībnieku bezdarbību, kas ar nolūku esot veicinājusi mītiņa pāraugšanu nekārtībās.
Teikt, ka toreiz nekas nebija citādi kā šīs Baltkrievijas OMON zvērības, ir tik ļoti nevietā, ka dziļo domu, ko tam vajadzēja paust, ir patiešām grūti nolasīt.

Un moceklis Atols ir tieši tas, kuru nudien vajadzētu citēt un izcelt

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #20 : 2020. gada 12. augusts, 14:43:16 »
Un visa cita starpā, šodien Džordžam Sorosam ir 90 gadu dzimšanas diena, un tam par godu varam piedalīties tautas staigāšanā Rīgā Jēzusbaznīcas ielā 10 pie Baltkrievijas vēstniecības ap 18.00. :) 
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2020. gada 12. augusts, 14:46:50 »
Daddy, man nav teorijas par tiem vāgneristiem. Pu un Lu nekādi draugi baigie nav, bet, domāju, ka ne jau tā mājsaimniece bija Pu projekts.

Nē, "vāgnerieši" bija domāti nekārtību, sajukuma radīšanai kā snaiperi maidana laikā Ukrainā, vai vienība Bastejkalnā 1991.g. 20. janvārī, kura visticamāk arī nošāva Slapiņu un Zvaigzni skat. https://zn.ua/international/troyanskiy_kon_osobogo_naznacheniya.html 

Taktika ir atstrādāta, bet kautkas nogāja greizi...   

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #22 : 2020. gada 13. augusts, 09:34:43 »
Liliya Vlasova (FB)

Только что вернулись с мужем с Окрестина,  изолятор временного содержания. Там тысячи задержанных. Мы уже вторые сутки ищем сына своих друзей. Сколько там человеческого  горя! Информация о задержанных отрывистая. Люди мечутся между Жодино и Окрестина, хотят узнать о судьбе своих родных. Выехала скорая и доктор выбросил в окно список задержанных, которых везут в больницу. Сказали , что многих повезли в суд, а в какой суд не понятно.
Судилище ведут там же в камерах. В основном дают сутки. Реже штрафы. Ни каких адвокатов.В   Беларуси  повторяется 1937.
Женщине , единственной из 30 ,дали штраф и выпустили. Она вышла за ворота и не могла идти, у нее была истерика. Она врач, вчера в медицинском халате шла помогать пострадавшим, ее забрал ОМОН.  На фото ее сумка с медикаментами и халат.  Она рассказала, о том, как  30 женщин загнали в клетку и они  ночь простояли во дворе.  Ни воды, ни еды  не дают.  Туалета нет. Идти заставляют опустив вниз голову и руки на верх. Еду дают только тем, кому дали сутки. Это содержание  похоже на пытку. Через Окрестина
С 9 августа прошло уже больше 6000 человек, происходящее  близко к геноциду.
-__________________________

Un nekaas, vai ne?
Pāri okeānam no viena recidīvista svētais moceklis uztaisīts, bet te - nekas, viss kārtībā, pasaulei nekādas daļas... Ādas krāsa baltkrieviem nepareiza?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2020. gada 13. augusts, 09:43:48 »
Un nekaas, vai ne?
Tā nav. Tikai viss lēni notiek. Piektdien būšot ES Ārlietu ministru sanāksme, runā par sankcijām un ultimatīvu 40 miljardu $ parāda atprasīšanu.
Ko labu tas dos, tur viedokļi var atšķirties.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #24 : 2020. gada 13. augusts, 09:45:05 »
Tā nav. Tikai viss lēni notiek. Piektdien būšot ES Ārlietu ministru sanāksme, runā par sankcijām un ultimatīvu 40 miljardu $ parāda atprasīšanu.

Negribas meklēt, a cik viņi Krievijai parādā?

Atslēdzies daddy

« Atbilde #25 : 2020. gada 13. augusts, 09:46:11 »

Un nekaas, vai ne?
Pāri okeānam no viena recidīvista svētais moceklis uztaisīts, bet te - nekas, viss kārtībā, pasaulei nekādas daļas... Ādas krāsa baltkrieviem nepareiza?

Protams slikti un jūtu līdzi, ka kaimiņš stingri audzina savus bērnus...

Personiskās intereses tomēr liedz aktīvi iejaukties, lai nedabūtu kaimiņos otru Sīriju vai Lībiju. Pagaidām dzirdu "Nost Lukašenko", bet nedzirdu, kas būs vietā, vai BY metīsies ASV vai Krievijas apkampienos... un ja tā, tad, manuprāt, lai paliek kā ir...

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #26 : 2020. gada 13. augusts, 10:08:40 »
Negribas meklēt, a cik viņi Krievijai parādā?
Ap 7 miljardiem $.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2020. gada 13. augusts, 10:46:38 »
...bet ja Lukašs noraus hokeja pasaules čempi, kuram jānotiek nākamā gada pavasarī Rīgā un Minskā, tas gan nebūs labi.
tb Rīga viena pati nevarēs uzņemt...   

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #28 : 2020. gada 13. augusts, 11:24:11 »

Atslēdzies daddy

« Atbilde #29 : 2020. gada 13. augusts, 11:40:23 »

No kurienes šī ziņa?? BY VISS ārējais parāds (external debt) ir 40 miljardi https://tradingeconomics.com/belarus/external-debt (salīdzinājumam LV ar 5x mazāku iedzīvotāju skaitu - 34 miljardi https://tradingeconomics.com/latvia/external-debt).

Sankcijas (ceļošanas ierobežojumi, aktīvu iesaldēšana u.c.) varētu uzlikt atsevišķiem politiķiem, ne jau valstij.