Autors Tēma: tomēr bēdājos ...  (Lasīts 4442 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Re: tomēr bēdājos ...
« Atbilde #15 : 2014. gada 22. novembris, 11:05:03 »
Lai kā mums gribētos, lai vainīgos divas stundas pēc notikuma nošauj

Jā, JĀ, un vēlreiz JĀ. Vēlams laiku saīsināt līdz 45 minūtēm.

Cik ērti ir aizbildināties ar "sistēmu". Ar to, ka "valsts mums tāda". No kurienes šī sistēma un Valsts radās? Marsieši atveda?
Paši vien mēs, mīļie, to esam radījuši un uzturam. Tikai mēs paši varam to mainīt. Es neaicinu iet ielās un sist logus Melngalvju namam.
Sāksim ar to, ka uzņemsimies atbildību katrs par savu veikumu. Arī tad, ja par kļūdām ir ērti vainot "sistēmu" vai Valsti, vienmēr ir kāds,
kurš pieņem lēmumu un ir kāds, kurš "nospiež pogu".

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2014. gada 22. novembris, 12:27:54 »
Problēmas sakne ir projektēšana. Tas, kurš pārprojektēja siju. Un nekādas tur nepareizās skrūves un materiāli. Sijas konstrukcija bija tāda, kas jau inženierzinātņu pirmo kursu studentam liktu saprast par tās nestspējas trūkumu.
Ja gribam vainot sistēmu - jā - vaina ir ļoti komplicētā projektēšanas procesā, kur katrs dara savu darba apjomu. Bieži tiek pieaicināti pat studenti, kas kaut ko rēķina, neredzot gala iznākumu.

daddy

• Viesi
« Atbilde #17 : 2014. gada 22. novembris, 12:36:35 »
a es saku, ka vainīgi projekta dizaineri, kuri bija ieņēmuši galvā, ka laidumam jābūt tik un tik metri, ko vienā gabalā neviens LV nemācēja uztaisīt un atvest, tāpēc nācās pārprojektēt u.c. bla bla bla...un vēl viņi vainīgi pie tā ka ieņēma galvā uz jumta laukumu būvēt... a tie idioti, kuri tur saveda paletes ar bruģi u.c. smagumiem... tā var līdz bezgalībai malt...

būvniecības iecere jau bija slepkavnieciska...   

Atslēdzies Tille

« Atbilde #18 : 2014. gada 22. novembris, 13:38:47 »
Man arī gribās iemest pāris ķieģeļus apzaļumotāju/bruģētāju (Gartens?) dārziņā. Nē nu skaidrs - jamiem teica, ka var un šie tad nu krāva arī. Bet moš tomēr vajadzēja ... ai, es nezinu ... Katrā ziņā no viņu puses es personīgi nevienu burtu neesmu dzirdējusi.

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #19 : 2014. gada 24. novembris, 08:44:03 »
Jā,jau gads apkārt..liekas ka tepat vakar tās šausmas notikās.
Gan jau ka īstenībā sen zināms,kas,kur un kāpēc vainīgs.Tagad tik jānoformulē,kurš būs ar mieru būt tas īstais un ļaunais grēkāzis-t.i.uznemties vainu ar visām sekām.Tas nav viegls ''darbs'' ,jo būtībā jau vainīga visa būvniecības sistēma.Kuram tad nu pēc savstarpējas vienošanās to vainu uzvelt?
Bet cietušajiem un viņu piederīgiem-vai nav vienalga,cik ilgi tas vainīgo meklēšanas process notiks?Kaut kā neticās,ka vainīgo teorētiska atrašana noņems sāpes par zaudētiem piederīgiem.Tās atmiņas paliks nemainīgas un briesmīgas,kaut atrastu kaut 10 vainīgos.
Vainīgā atrašana tak nenoņems sāpes,tamdēļ steidzināšana neko neatrisinās.
Vienīgajam ieguvumam vajadzētu būt-lai tiktu novērsta korumpētība un bezatbildība būvniecībā,ar strikti noteiktām  atbildības robežām..lai nekad vairs neatkārtotos šausmas.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #20 : 2014. gada 24. novembris, 09:39:59 »
Shii aarpraata  tragjeedija lieliski paradijs, kas notiek Latvijaa . Tikko no ciemiem Groznijaa, kaa juus domaajat..kur shobriid izskataas droshaak un stabilaak  :(

Atslēdzies Tille

« Atbilde #21 : 2014. gada 24. novembris, 10:49:29 »
Kā vakar pa LNT raidījumā " Gads pēc" Straujuma muti plātīja ... drausmas ... bet jūs ziniet, bet jūs saprotiet ... vēēē (vemjošais smailijs). Drausmas, kā es neciešu, ja uz tiešiem jautājumiem nevar atbildēt. Bāba ....

Atslēdzies Ezme

« Atbilde #22 : 2014. gada 24. novembris, 13:00:20 »
Nevis nevar atbildēt-bet nedrīkst!Nedrīkst izmest pirmo prātā nākošo(un parasti reālo!!)atbildi,jo tā var kaitēt visai sistēmai,kurā piedalās arī valdība.-t.sk.Str...

Atslēdzies sōla

« Atbilde #23 : 2014. gada 24. novembris, 14:28:37 »
Nu, pa manam, dzīvojot turpat netālu un katru dienu šito visu āpātu redzot, pirmais vainīgais ir arhitekts, otrais - tas, kas saskaņoja šo projektu, jo celt tādus Semiramīdas dārzus mūsu platuma grādos, kur 70% gadā ir nokrišņi. un piedevām vēl kādi. Varēja uzklāt mākslīgo zālienu, ja grib, mulču, i viss. Nē, takš vajadzēja iz..bibīties... Katru dienu gāju tur garām un domāju, kad tad tas viss iebruks... Jā,jā es tā vainīgā  :taunt: