Autors Tēma: mieža grauds  (Lasīts 2180 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies olgucis

mieža grauds
« : 2020. gada 26. augusts, 08:56:50 »
vakar uz vakara pusi bija tāds jūtīgs, iesārts plakstiņš (apakšējais). Šorīt pamostos ar mieža graudu. Pirmo reizi savā mūžā! Nesaprotu, ko lai ar to figņu iesāk. Googlē palasīju, ka nedēļas laikā pats pāries, iesaka cīnīties ķirurģiski. Lai es Covida laikā ietu pie ķirurga rindā sēdēt. Nu k čertu! Bet man tas purns spogulī besī. Un arī tā kā bailes kaut ko iesākt, a ja nu savāru ziepes vēl vairāk. Es varu! Man parasti sanāk. Pūderēt šamo drīkst? Sildīt ar kādu tējas maisiņu? Kādu ziedi var bez receptes dabūt un kādu labāk lietot. Varbūt kādam ir pieredze

Atslēdzies Spārka

Re: mieža grauds
« Atbilde #1 : 2020. gada 26. augusts, 09:27:21 »
Ar zeltu paberzē. Garantēti.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2020. gada 26. augusts, 09:37:39 »
Zelta gredzens, kumelīšu vai kliņğerīšu kompreses.
Ja tas draņķis jau izveidojies - nesildi (arī kompresei nevajadzētu būt siltai).

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #3 : 2020. gada 26. augusts, 09:59:46 »
nu moins... es ir tas sievišķis, kuram zelts neizraisa nekādas emocijas. Jaunībā vēl kaut kādi sudraba vājuma brīži bija, bet ja runā par smukumu, tad es vairāk uz akmeņiem un kristāliem  tendēts eksemplārs. Ne jau tā, ka man tā rotāšanās nav pie sirds, vienkārši nepatīk tā konveijera prece. Nē, nu ir redzēti kādi autoru darbi, kad elpa aizraujas. Bet tiem jau ir bijuši citi īpašnieki.
Protams, ka es nevarēju paredzēt, ka man reiz būs mieža grauds, lai tai sakarā varētu kaut ko no zelta... Kaut gan liekas, kaut kādus auskarus Spānijas Seviljā nopirku. Un kaut gan šamie dievojās ka no zelta, bet es 100% biju pārliecināta, ka muld.

Tējas man visādas ir... varbūt vismaz iekaisumu noņems... ;o)

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #4 : 2020. gada 26. augusts, 11:19:54 »
aptiekā, kad jautāju pēc  mieža grauda apkarošanas līdzekļa mammuči, kas stāvēja rindā aiz manis, korī ieteica zeltu ;o)))

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #5 : 2020. gada 26. augusts, 11:30:39 »
aptiekā, kad jautāju pēc  mieža grauda apkarošanas līdzekļa mammuči, kas stāvēja rindā aiz manis, korī ieteica zeltu ;o)))
Kas Tev grūti iegādāt vienu zelta gredzentiņu un ielikt zāļu skapītī? :D

« Atbilde #6 : 2020. gada 26. augusts, 11:46:10 »
Man bērnībā bija bieži, toreiz kaut kādu melnu ziedi smērēja. Un no tautas līdzekļiem - kādam vajag tevi pēkšņi nobaidīt, lai tu samirkšķinātu acis :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #7 : 2020. gada 26. augusts, 11:56:42 »
Man bērnībā bija bieži, toreiz kaut kādu melnu ziedi smērēja. Un no tautas līdzekļiem - kādam vajag tevi pēkšņi nobaidīt, lai tu samirkšķinātu acis :)

Višņevska ziedi, droši vien - krievu  google lasīju ;o))) Man vēl prātā ienāca, ka izēdīs visu ādu

« Atbilde #8 : 2020. gada 26. augusts, 11:58:53 »
nē, nē, Višņevski acī noteikti nē, bija cita, kaut kāds - ihtiandrs :)
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2020. gada 26. augusts, 12:00:15 »
Ir jau kaut kāda smēre arī šitai draņķībai.

Olguci, ko Tev aptiekā ieteica (bez zelta)?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2020. gada 26. augusts, 12:11:18 »
iedeva Multi-B vitamīnus un Corneregel (bausch+lomb). Instrukcijā rakstīts - pēc tūbas atvēršanas nelietot ilgāk par 6 nedēļām... Sēžu un baidos atvērt tūbu. Mēģinu saprast, ko tas nozīmē. Vai to, ka pēc 1.5 mēneša atlikums nebūs lietojams un metams. Vai to, ka tie miežu graudi mēdz parādīties vairumā un tiem 10gr. kas tūbiņā varēšu izvērsties. Vai arī jāliek sludinājums, ka par lēto naudiņu varu to gelu iesmērēt kam nepieciešams....

Atslēdzies Minne

« Atbilde #11 : 2020. gada 26. augusts, 12:24:12 »
Mani arī tas vnm iespārda - tūbas, to lielumi un termiņi. ...sevišķi, ja "1x dienā un plānā kārtiņā"

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2020. gada 26. augusts, 12:31:40 »
vēl der .... apdegumiem.  nav piemērots  vīrusu , baktēriju un sēnīšu... Khm, čerts, a es cerēju , ka varēs atlikumu iesmērēt kā dezinfekcijas līdzekli, covida periodā. Ražo ar kaut kādu figņu

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2020. gada 26. augusts, 12:34:31 »
Ihtiols varbūt bija...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2020. gada 26. augusts, 12:48:47 »
vēl der .... apdegumiem.  nav piemērots  vīrusu , baktēriju un sēnīšu... Khm, čerts, a es cerēju , ka varēs atlikumu iesmērēt kā dezinfekcijas līdzekli, covida periodā. Ražo ar kaut kādu figņu

Sliktākajā gadījumā visu beigās var sasmērēt uz pēdām  :mrgr: