Autors Tēma: Kad zāle bij' zaļāka un meitenes........ VOL.2  (Lasīts 9297 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Kad zāle bij' zaļāka un meitenes........ VOL.2
« Atbilde #45 : 2014. gada 25. novembris, 16:21:56 »

Nu, Linchs jau vienmeer taa kaa shiziigus darbus radiijis..

Un "griezhamais" gabals manis , ne Fredija deelj. Lai gan - ka to lai zin, vai jau tolaik ko nenojauta. Galu galaa, vinju tieshaa noziimee miila nogalinaaja, ne?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #47 : 2014. gada 12. decembris, 01:54:55 »

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #48 : 2014. gada 12. decembris, 02:16:55 »
Un kaa var nepiemineet sho slaveno dziedaataaju? Tas tachu vesels laikmets vinjas zvaigznee bija.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #49 : 2014. gada 12. decembris, 02:23:23 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2014. gada 12. decembris, 08:52:57 »
Habibi, paldies par ieliktajiem gabaliem!

Lambiel gan ir schveicietis, bet Stefaanija - Monako paarstaave (nez vai vispaar pastaav taada Monako estraade?  :confused:  )Anglieti Birkinu gan es pati arii ieliku, jo tik smuka miilestiiba ar Geinsbuuru bija.

Jaa, Matjee pilniigi no galvas izskreeja, padomju cilveekiem vinja bija viena no retajiem, ko zinaajaam.

Veel jau armenis Aznavuurs, Dalida...Dzho Daseens, kursh nomira tik jauns..Un veel un veel. Labveelis pazudis, un teema ieklemmeejusies

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #51 : 2014. gada 12. decembris, 13:32:51 »
Stefanija ir franchu kultuuras paarstaave, dzied franchu val, taapat Lambjeels, un dziesma ir slavena franchu, kas vinja priekshnesumaa skan, Birkina pus angliete pus francuuziete, dziesmas franchu val sarakstiijis Geinsbuurs, pusi dziives nodziivojusi Francijaa taapat kaa vinjas meitas. Daseenu jau kaads ielika. Bija veel taada slavena beljgju grupa, slinums mekleet, jo nosaukumu netceros.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2014. gada 12. decembris, 14:08:30 »
Es jau nepiesienos.

Bet Birkina nu gan ir tiira angliete, protams, pusmuuzha Francijaa utt. Un vinjas vecaakaa meita, kura peern nomira, taapat.

Varbuut biji domaajusi shitos holandieshus?

Vai arii shito a la belgji?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #53 : 2014. gada 12. decembris, 14:37:42 »
O jaa, shitie puisiishi ir iistie.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #54 : 2014. gada 12. decembris, 14:45:09 »
Man gan labaak plastiskais Bertraans - vairaak uguns iekshaa ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #55 : 2014. gada 12. decembris, 14:59:34 »
Es abus shos puisiishus biju domaajusi, kaut kaa kopaa bija sapluudushi, jaa, Bertraanu veel tagad var klausiitie.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #56 : 2014. gada 12. decembris, 15:11:20 »
Es tā tagad skatos uz Stefāniju - man šķiet, ja noņemtu viņai tos lielos matus, izskatītos pēc vīrieša. Vai tikai man tā liekas? Nu - figūra, cik atceros viņai arī bija ar platiem pleciem, kā jau peldētājai

Atslēdzies Minne

« Atbilde #57 : 2014. gada 12. decembris, 15:16:15 »
Ko? Stefaanija arii bija peldeetaaja? Zinu, ka tagadejaa pirmaa daama, kam nupat dviiniishi piedzima, esot peldeetaaja. Par pleciem runaajot - 80.gados daamaam modee bija baigi uzsveertaa plecu liinija .

Katraa gadiijumaa taas dziesminjas bija viendieniites, princese vairaak bija populaara ar sliktaas meitenes gaajieniem

Atslēdzies Betons

« Atbilde #58 : 2014. gada 12. decembris, 15:22:31 »
Minne, tak bija apskatāma viņa arī peldkostīmā! :rofl:  Nu par to peldētāju man kaut kā stāv atmiņā ierakstīts, ka viņa peldēja, ja nemaldos, pat sporta līmenī un kad tik vēl ne pārstāvēja Monako plašāka mēroga sacensībās. Ceru, ka tas nav manas atmiņas gļuks un vīzijas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #59 : 2014. gada 12. decembris, 15:26:00 »
Labi, ieshu pamekleet  :rofl:

Vinjas braalis Alberts bobslejaa gan tiiri neko brauca