Autors Tēma: Rebenoka slepkavība  (Lasīts 5644 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Rebenoka slepkavība
« Atbilde #45 : 2020. gada 30. septembris, 10:05:23 »
Nkngam nu būs ko urbt  :smej: un piedāvāt savas versijas cāļdāmām :)
sūti mani pie jaunām klukstēm?...ne, es tepat pie vecām

Atslēdzies tuk

« Atbilde #46 : 2020. gada 30. septembris, 10:16:10 »
Ne jau es linkus liku :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #47 : 2020. gada 30. septembris, 11:25:55 »
ja kādam ir Dienas abonements var palasīt un pastāstīt
 https://www.diena.lv/raksts/latvija/zinas/advokata-rebenoka-slepkaviba--viena-no-nezeligakajam.-intervija-ar-bijuso-kriminalpolicijas-prieksnieku-pumpuru-14249113
Mana versija - jāvēro Kri--s, es viņam neuzticētu zivi burkā...aizdomīgs tipiņš...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

« Atbilde #48 : 2020. gada 30. septembris, 13:52:02 »
off-topic - zivs burkā - tas apmēram tā kā āzis par dārznieku?  :scratch:  šitāda idioma nebij dzirdēta ne angliski, ne vēl jo vairāk latviski
un nepūlieties, es Cālī nelīdīšu, toties īsu pārstāstu ar interesi izlasītu
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #49 : 2020. gada 30. septembris, 14:15:53 »
SN - tu nekur nevarēji dzirdēt  :blushing: , es to rakstot izdomāju..jo visā nopietnībā centos izštukot, kas ir mazakais ko uzticēt neuzticamam cilvēkam..

navjau ko pārstāstīt..vienk tādiem kā es, kas ielēca notikumā ar novēlošanos un kas vispār sen vairs nepārzin LV krējumu un citas svarīgas  lietas, tāds kā konspekts par to visu. pie reizes personāžu pieņēmumi, idejas .man daudz laika nepaņem ,jo lasu ar pārlēcieniem, zinu kuriem jāšķir pāri un zinu, kuru domas man inrteresē..apsktos linkus..nu tā kkāpar cik es TV neskatos un izdomātas lietas mani neaizrauj, tad kā reiz nakts izklaide uz patesiem notikumiem  :yes:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #50 : 2020. gada 01. oktobris, 07:41:56 »
Vēl viena versija kolekcijai - Olainfarm un narkotikas:
https://neatkariga.nra.lv/izpete/325981-versija-nr-4-rebenoku-nogalinaja-narkotikas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2020. gada 01. oktobris, 08:19:07 »
Šī jau izklausās ticama.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #52 : 2020. gada 01. oktobris, 08:49:33 »
Nu, versija, ka trīs bomži, miskastē atraduši Privāto Dzīvi ar pulksteņu bildēm, sagribēja tos nolaupīt, nejauši pa ceļam neveiksmīgi trāpot ar dēli nabaga nu jau nelaiķim, apriori ir naiva. Vienīgais, kas to attaisno, ir vēlēšanās pasviest tautai graužamo, lai nemaisās un neizpauž lieku, kamēr notiek izmeklēšana.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #53 : 2020. gada 01. oktobris, 09:17:52 »
Tajā pašā nra dažas dienas iepriekš Lipmans pauda savu satraukumu par drošību pēc visa notikušā. Nez, Grindeks arī ražo, ka tāds satraukums ;)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #54 : 2020. gada 01. oktobris, 09:34:48 »
Piekrītu, ka šī versija visticamākā...     
"ļauj izdarīt drošticamu apgalvojumu, ka Pāvela Rebenoka slepkavība ir narkokarteļa vēstījums visām cīņā par “Olainfarm” iesaistītajām pusēm - sievām, mīļākajām, meitām, advokātiem, konsultantiem, padomniekiem un visiem pārējiem, kas piezīdušies vai vēl tikai cer piezīsties šim mantojumam" (c)     
...nu, jā - tad ir izskaidrojuma tā nosišana ar dēlīti...bet advokātam tiešām nebija ieroča? ....un suņu bars laicīgi neuztaisīja troksni, lai paspētu to izvilkt?   
p.s.     
hmm...vārdiņš no NRA - drošticams

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #55 : 2020. gada 01. oktobris, 11:02:38 »
Vienkāršam lasītājam ( kā man) var rasties sajūta no NRA raksta, ka oficiāli reģistrētā, pārbaudītā uzņēmumā, narkotikas ražo tonnām un tas ir galvenais, ko tur ražo...nu, tā laikam nav, bet narkotikas droši ka vien ir...cik lielu lomu tas spēlē uzņēmuma sadalē starp mantiniecēm?....vienalga, kas tur mantos - tas process ar narkotikām vairāk vai mazāk turpināsies, kamēr būs ķīmiķi...Rebenoks iebilda pret narkotikām? ...šaubos, drīzāk bija cita narkokarteļa vīrs...nu, tad jābūt atbildei no otra narko grupējuma...sakiet, ka Lipmans baidās?
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 01. oktobris, 11:14:06 no nakata kngs »

Atslēdzies tuk

« Atbilde #56 : 2020. gada 01. oktobris, 14:13:47 »
...neatceros, šajā vai citā nebija minēts, ka R atbalsta tā saucamo vieglo legalizāciju?

Atslēdzies Broms

« Atbilde #57 : 2020. gada 01. oktobris, 23:52:57 »
..šaubos, drīzāk bija cita narkokarteļa vīrs..
Kāds bija piefiksējis, ka twiterī viņa niks bijis Terrazini.
Tā sauca mafijas advokātu seriālā Astoņkājis.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #58 : 2020. gada 06. oktobris, 14:15:58 »
Hehē ;)
 https://tautaruna.nra.lv/rasols/326408-rebenoka-slepkaviba-paradas-jaunas-detalas/
Šer šer la femme... klasika?
Nesaprotu, laikam neveras links, kko ne tā laikam ieliku...
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 06. oktobris, 14:38:49 no tuk »

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #59 : 2020. gada 06. oktobris, 20:06:51 »
laikam raksts noņemts, jo sadaļā "Kriminālziņas" tā nav ...stāsti, kas tur bija! :?: