Autors Tēma: Makrona sievas kleitas garums  (Lasīts 6354 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: Makrona sievas kleitas garums
« Atbilde #45 : 2020. gada 03. oktobris, 23:22:30 »
Vispār to Makrones stilistu vajadzētu ar slaju lupatu. Izskatās, ka ir izdarīts viss iespējamais, lai izceltu un parādītu visus kundzes nesmukumus.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #46 : 2020. gada 04. oktobris, 09:45:49 »
Vispār to Makrones stilistu vajadzētu ar slaju lupatu. Izskatās, ka ir izdarīts viss iespējamais, lai izceltu un parādītu visus kundzes nesmukumus.

diez vai būtu forši nolikt Makronam blakus tādu atbilstoši vecuma etiķetei ģērbtu kundzīti. Šī ir tā, ko viņš iemīlēja un viņa arī cenšas cik var, nepievilt vīra cerības un noturēt savu vizuālo tēlu. Elementāri taču, domāju, jebkura šādā situācijā tā darītu.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #47 : 2020. gada 04. oktobris, 10:51:02 »
"Vispār to Makrones stilistu vajadzētu ar slaju lupatu."

Nevar jau zināt vai stilista vaina, varbūt kundze iestājas pozā - mani ceļgali nenoveco un iepūt man ;)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #48 : 2020. gada 04. oktobris, 11:02:27 »
viņa arī cenšas cik var, nepievilt vīra cerības
šinī vietā es varētu paprotestēt, kā jaunāka vīra seiva un neesoša feministe -bieži tā veči cenšas,aļa tādu mani iemīleja ,balbalbala..Jā varbūt viņa cenšas, jo ne bez viņas līdzdalības Makrons tagad ir tas ,kas ir... un es domāju ,ka šis nav tas gadījums, kad kāds iemīlēja vizuālo tēlu.... :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #49 : 2020. gada 04. oktobris, 11:08:41 »
viņa arī cenšas cik var, nepievilt vīra cerības
šinī vietā es varētu paprotestēt, kā jaunāka vīra seiva un neesoša feministe -bieži tā veči cenšas,aļa tādu mani iemīleja ,balbalbala..Jā varbūt viņa cenšas, jo ne bez viņas līdzdalības Makrons tagad ir tas ,kas ir... un es domāju ,ka šis nav tas gadījums, kad kāds iemīlēja vizuālo tēlu.... :smoker:

tikai nestāsti man, ka centies ģērbties kā vecāka kundzīte  :smoker:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #50 : 2020. gada 04. oktobris, 11:10:38 »
omg..kapēc lai es tā censtos?

a varients ģērbties,tā ka pašai labi un ērti netiek izskatīts???
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #51 : 2020. gada 04. oktobris, 11:12:40 »
Nu pag, tad ja jaunāka sieva protokols jāievēro, ja vecāka, tad nē?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #52 : 2020. gada 04. oktobris, 11:19:12 »
 :?: :rat: :smoker:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #53 : 2020. gada 04. oktobris, 13:05:00 »
Ja sāk piesieties ceļgaliem, svārku garumam un jebkam cilvēka izskatā - vecums klāt :D. Mana 83gadīgā māte šādi izpaužas regulāri :D :D :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #54 : 2020. gada 04. oktobris, 13:55:31 »
Nu vispār - ceļgali ir viena no lietām, kas vecumu nodod. Un ne jau tas ir rādītājs - redzami vai nav.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #55 : 2020. gada 04. oktobris, 14:05:54 »
Bet vispār interesanti, kā tas ir pāriem ar izteiktu vecuma starpību - vecākajam jācenšas izlikties jaunākam? No vienas puses, ja izvēlas krietni vecāku, tad jau tāds patīk. Mākoņvīra Kikī izteikti savecēja savā garderobes izvēlē pēc laulībām.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #56 : 2020. gada 04. oktobris, 14:28:26 »
Pāri ar vecuma starpību. Spriež pěc apģěrba? Śķiet, ka toměr pěc kā cita. Kaut gan - visādi varianti. Un kas vīrietim? Uzvalks, bikses.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #57 : 2020. gada 04. oktobris, 18:43:34 »
Nu nez...man gan patīk Makrona Brižitas stils...manuprāt, viņas zīmuļu kājām, garāki svārki/kleitas izskatītos baismīgi..
Savukārt, Levita kundze stils, piedodiet, tik vecišķš, samocīts. Gan frizūrā, gan apģērbā...
Saprotu, ka diplomātiskais protokols nosaka daudz ko, bet..te jau šķiet, kaut kādas smieklīgas klišejas. Apmēram, ka sievietēm pēc 60 nevajadzētu nēsēt džinsu bikses utml..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #58 : 2020. gada 04. oktobris, 19:47:28 »
Es atbalstu viedokli, ka sievietei jebkurā vecumā ir tiesības izvēlēties, ko viņa vilks mugurā. Galvenais, lai jūtās ērti un viņai patīk tas ko viņa redz spogulī. Es uz visiem rakstītiem un nerakstītiem likumiem atbildētu,- Jā, jums ir taisnība. Un vilktu, to ko pati gribu.
P.S. Kaut gan, es piekrītu visam, par ko rakstījāt - par svārku garumiem, par kājām, par kostīmu, kas atgādina vairāk peldmēteli ... un t.t. Vispār... Trampa kundzei Francijas prezidenta vizītē, bija tieši tāds pats kostīms, ar sasienamu jostu, līdzīgu  fasonu un garumu varbūt , tikai audums plūstošāks ...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #59 : 2020. gada 04. oktobris, 20:17:39 »
Nnezinu... no vienas puses jau tā varētu būt kā Olgucis saka, ka tik pašai prieks. No otras... tas tomēr darbs, ne brīvā laika pavadīšana. Nu nedošos uz darbu ar dekoltē līdz nabai, lai cik skaistas man tās krūtis būtu. Biroju, banku darbiniekiem jau arī ģērbšanās kodekss.