Aptauja

Kurš uzvarēs?

Azerbaidžāna
1 (12.5%)
Armēnija
0 (0%)
neviens
7 (87.5%)

Pavisam nobalsoja: 8

Balsošana ir beigusies: 2020. gada 07. novembris, 12:29:03

Autors Tēma: Karš Karabahā  (Lasīts 2930 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: Karš Karabahā
« Atbilde #30 : 2020. gada 11. decembris, 20:23:13 »
Azerbaidžānas uzvaras parāde pēc Karabahas     

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #31 : 2021. gada 01. jūlijs, 10:49:20 »
Atbalstot armēņus, esmu jau nopircis otro armēņu brendiju (konjaku)!  :)   
Padomju laikos to laikam izdevās nobaudīt varbūt pāris reizes, jo dabūt nebija iespējams - to dzēra tikai augstākā nomenklatūra un autoservisa mehāniķi.
Padomju cilvēkam nācās samierināties ar moldāvu vai gruzīnu konjaku un arī tas "par blatu", kāds nu kuram tas bija. 
Armēņu konjaks bija kaut kas no teikām un pasakām - aiz trejdeviņām jūrām, aiz trejdeviņiem kalniem utt..   
...nu, sabruka PSRS, sākās mežonīgais kapitālisms un pie mums parādījās arī armēņu konjaks tirdzniecībā...taču diemžēl 99% tie bija viltojumi...kad pāris reizes esi iekritis, tad atmet ar roku un pievērsies pārbaudītām vērtībām - franču markām...   
Tagad kaut kur dzirdēju, lasīju nesen, ka Francija (varbūt ES) vienojusies ar armēņiem, ka tie vairs nesauks savējo par konjaku, bet tāpat kā pārējās valstis, kuras nav Francija, par brendiju....laikam jau arī kārtīgi par to samaksāja!     
Un, lūk, ko tas devis - tagad ir armēņu brendijs un pats galvenais, ka pagaidām zem šī zīmola oficiālās iepirkšanās vietās nav viltojumu! 
Esmu nopircis jau otro brendiju un tā ir manta!   :)     
p.s.   
te vēl labi sarakstīs, bet vēl lieto konjaka terminu  - 
https://lv.birmiss.com/armenu-konjaks-5-zvaigznes-garsas-kvalitate-un-harmonija/     
Slava Armēnijai un Araratam!  :big_hug:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2021. gada 05. jūlijs, 09:40:44 »
Man savulaik sievas vectētiņš stāstīja, KĀ ir jādzer armēņu konjaks:
1. izmazgā istabu ar moldāvu konjaku (piemēram, Balto stārķi)
2. izskalo glāzes ar gruzīnu konjaku (piemēram, Askaneli)
3. glāzēs lej armēņu konjaku Ararat
4. bauda

:)