Autors Tēma: Spēlma'ņu nakts - Prognožu spēle  (Lasīts 8559 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mango

Re: Spēlma'ņu nakts - Prognožu spēle
« Atbilde #30 : 2014. gada 24. novembris, 09:42:23 »
Rešetins arī kko tādu teica.
Un vēl es novēroju sakritību, ka balvu iegūst par vairākām izrādēm nominētais.

Tad vēl man tādas pārdomas, vai operatori zin balvu ieguvējus vai tā ir vairākkārtēja sakritība, vai tiešraides nobīde, ka pirms paziņošanas kamerā jau bija balvas ieguvējs? Tā bija Berķei, Rešetinam, īpaši uzkrītoši.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #31 : 2014. gada 24. novembris, 10:00:39 »
jā, par tām vairākām izrādēm - es to tā stingri nepiefiksēju, bet -tā patiešām sanācis. It kā žūrija nespētu izšķirties un tad devusi tam, kurš čaklāk strādājis:) Kaut gan Gada aktierī - vairāk izrāžu bija Žagaram pieminēts. :)

Par informētību - jā, vairākiem nominantiem piefiksēju to. Tā kā tā bija tiešraide, es pieļauju, ka režisoram bija pateikts, bet tikai režisoram, ne operatoriem. Un viņš no vairākām kamerām izvēlējās vajadzīgo kadru. Bet iedomājies - kā operatori zin, kurā vietā sēž viņiem vajadzīgais nominants? ok, tur pazīstamākie vēl, bet jaunie aktieri?

Atslēdzies hm@

« Atbilde #32 : 2014. gada 24. novembris, 10:03:12 »
Vēl - priecājos, ka visi uzvarētāji bija ieradušies. Kaut kā publikā neredzēju ne Dzelzīti, ne Kairišu - viņi bija mani prognozētie uzvarētāji, bet re, nebija un netika uzvarētājos.
Starp citu - mans rezultāts - 6 no 17. Nav daudz:):)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #33 : 2014. gada 24. novembris, 10:08:47 »
Hm@, paldies, noteikti noskatīšos Nac.dārgumus arhīvā, neredzēju  :( .
Piekrītu pilnībā, svarīgi novērtēt jaunos, tāpēc jo īpašs prieks par Dailes puišiem - Rešetinu, Grūbi, Andžānu.

Seņkovs ir talantīgs, neapšaubāmi, un balvu ir pelnījis noteikti.
Mazliet pie pagājušā gada viņa neveiksmēm es tomēr pieskaitu Sarkangalvīti un vilku, šogad Mans nabaga tēvs - līdz galam tomēr nesapratu, kaut pieņemu, ka dramaturģiskais materiāls abas reizes pie vainas.

Par balvu ieguvējiem - operatori varbūt arī nezināja, bet A.Zvirbulis noteikti zināja un operatoriem ausī teica, tagad rādiet to un to  :)

Atslēdzies samtene

« Atbilde #34 : 2014. gada 24. novembris, 10:13:22 »
Oi, es arī piefiksēju to, ka visi uzvarētāji bija ieradušies :happy:
man prieks, ka šī balva tomēr kļūst aizvien svarīgāka tās saņēmējiem, daudzi izskatījās patiesi saviļnoti.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #35 : 2014. gada 24. novembris, 10:21:52 »
Jaunie vai tie, kas pirmo reizi saņem, protams tādi ir.
Jā, par Andžānu arī prieks.
Grūbem jau arī vairākas izrādes.

Bet arī Hermanis beidzot izskatījās omā. :D

Atslēdzies hm@

« Atbilde #36 : 2014. gada 24. novembris, 10:35:42 »
Balvu pasniedzēji arī bija tādi interesanti . Izņemot Busuli, bet tas laikam man ir privāti :) Daudzi jauki pajokoja, patika tā Liepājas pārstāve - neuztveriet mūs kā otro plānu:)

Par saņēmēju runām - diezgan mulsinoši tukši bija Skatītāju simpātiju saņemšanas brīži. Parasti tomēr iemanās pateikt kaut ko labu skatītājiem par balsošanu. Bet tomēr es viņiem nepārmetu, jo :
1) varēja just, ka abi jaunie ir sakoncentrējušies un sanervozējušies galvenajam brīdim, kad izšķirsies Gada aktier/aktrises balvas liktenis. Režisore laikam un lauriem necerēja, tāpēc varēja izteikt paldiesus.
2) tas skatītāju balsojums arī netika tā normāli un plaši pieteikts un aprakstīts - cik skatītāju kopumā balsojuši, cik cilvēku apstradāja tās anketas...  interneta balsojumos jau labi, viss automātiski, bet lapiņas - tās 2-3 dienu laikā bija jāsačikā:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #37 : 2014. gada 24. novembris, 11:09:01 »
Īpašs prieks par Grūbi un viņa patieso saviļņojumu balvas sakarā, par Rešetinu, protams, domāju, ka viņš sevi kā režisors pierādīs arī turpmāk, par Andžānu arī prieks, pat ļoti, nesk.uz to, ka domāju, ka balva tiks Dzelzītim (nemanīju viņu zālē?) . Par Seņkovu arī priecājos, arī viņa Vasarniekus KT esmu redzējusi, perfekta izrāde. Peldošos neesmu redzējusi, tāpēc emocijas izpaliek, bet nu par Izraidītajiem atklāti sakot, šaubījos, vai tomēr dabūs, jo ļoti neviennozīmīgi vērtēta bija šī izrāde arī kritiķu, ne tikai skatītāju vidū, domāju, vrb dabūs balvu par vērienu un uzdrīkstēšanos.. Un par liepājniecēm abām priecājos, arī par 2.plāna aktrisīti, kuru Liepājā redzēju "5 vakaros", - tiešām talantīgs meitēns. :)
Citu īpašu pārsteigumu it kā nebija, ceremonija bija o.k.,valmierieši centās, bet vispār šamējiem netika šogad neviena balva nevienā nominācijā. Kaut kas pēd.gados nepieredzēts. Bet lai ceremonija liktos kaut kas "wow", arī neteiktu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #38 : 2014. gada 24. novembris, 11:15:12 »
Ak tāpēc vdt direktore bija tik dusmīga. Kā tāda darvas karote.

Atslēdzies hm@

« Atbilde #39 : 2014. gada 24. novembris, 11:18:37 »
Valmieriešiem, nerunājot par balvu, vispār tikai viena izrāde divās sadaļās bija nominēta. Tāpēc labi, ka viņi vadīja un divas balvas arī pasniedza.

Ka izraidītie - neviennozīmīgi vērtēta - jā, bet par viņiem runā vairāk kā par Peldošajiem. :)

Gribēju izstāstīt , kas zālē bija otrās reklāmas pauzes laikā. ( pirmajā pauzē bija dažu minūšu "starpbrīdis"). Izsludināja nomināciju Gada Statists.  Un, tā kā nominācija esot pēkšņiizdomāta, nav ne balvas , ne nominantu, tad izvēlēšoties N.rindas M.vietu. Lūdzu uz skatuvi! Un "sagadīšanās" pēc tur bija Jurģi Spulenieks, protams
pilnīgi pārsteigts un nesagatavojies" un izvilka A4 lapu un nolasīja savu pateicības runu. Esot bijis ļoti labs moments:) Tāpēc nebrīnieties, kad redzat bildes ar mistisku balvas saņēmēju:)

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #40 : 2014. gada 24. novembris, 11:44:28 »
Kā tad Tu tur nokļuvi?? Nepārspējama būtne! :)

Atslēdzies hm@

« Atbilde #41 : 2014. gada 24. novembris, 12:49:36 »
es nu gan tur nebiju :)  Ja būtu bijusi, es taču nesēdētu datorā vai telefonā un nepļāpātu forumā, es izbaudītu pasākumu! Man bija spiegi iesūtīti:)

Bet vispār - ja sadodas rokās, balso, piedalās konkursos un uzspīd laime, ir iespēja tur nonāktt

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #42 : 2014. gada 24. novembris, 13:36:40 »
Iespējams, ka tajā pasākumā kā skatītāja zālē justos pat neiederīgi, jo tas ir vinu pasākums un svētki, bet to īpašo atmosfēru katru gadu var sajust arī šaipus tv ekrāniem.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #43 : 2014. gada 24. novembris, 18:02:56 »
Un vēl piebildīšu, ka man žēl, ka vienā sezonā sagadījās vairākas tādas vienlīdz spēcīgas sieviešu lomas un aktrises kā A.Jēkabsone Piafas un E.Kļaviņa Blānšas lomā Ilgu tramvajā, jo Kļaviņa faktiski vēl precīzāk nospēlēja Blānšu (kā neirotisku histēriskā tipa personību) kā savulaik A.Liedskalniņa (es uzsveru tieši no psiholoģisko nianšu aspekta un mana profesija ļauj par tām spriest). Tā ka tiešām žēl, ka Kļaviņa palika tikai nominēta. Bet nu 2-iem vienlaicīgi jau nekad "nespīd" laureātu tituls -ar to jāsamierinās..

Atslēdzies hm@

« Atbilde #44 : 2014. gada 25. novembris, 09:45:52 »
Uz Ilgu tramvaju es tā biju sataisījusies iet, pat nopirku internetā biļeti, bet izplatītājiem bija gļuki, viņi vienu vietu pārdeva vairākiem cilvēkiem un pēc tam kā piedāvāja sēdēt citur. Sānā sēdēt negribējās un līdz ar to joprojām neesmu redzējusi...

Par Valmieru - es nepareizi pateicu - viņiem trīs nominācijas vismaz - Ziema zem galda, Lūša stundaun Zāles Živago.