Autors Tēma: inbox ?  (Lasīts 4075 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: inbox ?
« Atbilde #15 : 2020. gada 17. novembris, 23:25:27 »
Man otrādi - visām pusfeikajām vajadzībām ir gmail. Nu nepatīk man viņš, NEPATĪK.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #16 : 2020. gada 18. novembris, 07:33:25 »
man arī inbox nepatīk, bet mazāk ka gmail :D

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #17 : 2020. gada 18. novembris, 17:10:40 »
Automāriska pieslēgšanās pastkastei var tikt saglabāta 2 veidos. Bet abi veidi nozīmē failu saglabāšanu lietotāja profilā uz konkrētā datora. Ja Olgucis un Linda strādātu vienā organizācijā un šārētu loginu   tas arī būtu iespējams.

Visfantastiskākais būtu ka inboxs būtu izdalījis vienādu cepumu gan Olgucim gan Lindai. Varbūtība tādam variantam ir 1 no nezkādiem triljoniem, tiek uzskatīta par neiespējamu

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #18 : 2020. gada 18. novembris, 17:34:08 »
Es laikam ar steigu mainītu paroles, un vispār ietu prom no inboxa :) Nepatīk, un nesaprotu, kā gmail var likties labāks par veco inboxu (pa re tam atveru vecās pasta kastes), ja nu vienīgi ieraduma pēc. Nav jau arī gmail ideāls, šis tas kaitina, bet kopuma ir ļoti OK.

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #19 : 2020. gada 18. novembris, 17:43:38 »
Gmaila pluss -  to var skatīt ar pasta programmām kā thunderbird un outlook. Inboxs par tādu extru , vismaz agrāk , gribeja maksu

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #20 : 2020. gada 19. novembris, 13:09:44 »
Man ir bail ka Olgucis laiku pa laikam pārvēršas Lindā ;) Un šo divas personas viena otru neatceras ... ;)

"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #21 : 2020. gada 19. novembris, 15:39:33 »
olgucis vispār līdz šai dienai nav pazinis nevienu Lindu. Un mani pašreiz nomoka doma, ka es varētu vispār izdzēst viņas pasta kastīti. Jo tā Linda ir saglabājusi savu paroli. Vienīgais, kas attur, a ja nu ar to paralēli nodzēsās arī manējā. Varbūt vienkārši aizsūtīt viņai @, labi, ka es neesmu savu paroli saglabājusi....

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #22 : 2020. gada 19. novembris, 15:47:19 »
Tā arī nesapratu...Tas Olguča darba dators? Vai kolēģi tiek klāt?  Ir pieejas paroles (kolēģiem)? Vai arī dators mājās un NEVIENS cits nevar ielogoties?
Ja darba, ..tad jāprasa kaut kādam sistēmas IT administratoram....tādam taču darbā jābūt...

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #23 : 2020. gada 19. novembris, 16:00:17 »
es strādāju no mājas datora... attālināti. Pieeja ir tikai kaķim, bet viņu sauc Emīls ;o))) ... un man liekas, ka viņam pofig  :murmur:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #24 : 2020. gada 19. novembris, 16:25:28 »
Vai dators bijis kādā remontā, vai kāds  kaut kā pazīstams veicis jauna datora instalēšanu.. nu kaut kā tā? Ja tā, tad iespējams, remontētāja "otra puse" ielogojusies...
Bet ja, nē. tad....mistika...

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #25 : 2020. gada 19. novembris, 16:30:21 »
Tak uzraksti tai Lindai, ko cepies pa tukšo :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2020. gada 19. novembris, 23:47:36 »
olguc, skaidri zini, ka neesi mēnessērdzīga un ka bērnībā mīļākais meitenes vārds nebija Linda?  :taunt:

Atslēdzies e518

« Atbilde #27 : 2020. gada 20. novembris, 11:49:19 »
Arī lietoju inbox. Gmailu pārtraucu lietot pēc tam, kad tas manā vārdā bija paziņām izsūtījis vēstules ar pielikumiem. Tas bija apm pirms gadiem pieciem. Ap to pašu laiku paziņai gmails izsūtīja vēstules pat tādiem adresātiem, kas nebija adrešu sarakstā, brt darbojās tajā pat sfērā. Pēc šiem notikumiem man ir kategorisks NĒ gmailam, tik vien kā pastakaste androīdam.
P.S. ar inbox problēmu pagaidām nav bijis, ptu, ptu, ptu !

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #28 : 2020. gada 20. novembris, 18:22:36 »
Vai Olgucis cepumus ( sīkdatnes - cookies ) nodzēsa ?

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #29 : 2020. gada 21. novembris, 22:19:29 »
 :shock: a vajadzēja!!!????  :blushing:
a kur to jādara?  :scratch: .. es taču saku, ka esmu datoridiots, saprotu tikai to ar ko strādāju.