Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125509 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1185 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:56:00 »
Tak tā Nakata demagoģija vislaik kā āža kāja redzama!

Āžiem ir 4 kājas, bet kazām 2 pupi :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1186 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:57:36 »

Āžiem ir 4 kājas, bet kazām 2 pupi :)

Pēc varbūtības teorijas....nu, skaidrs, kas ātrāk izlīdīs :D

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1187 : 2021. gada 12. aprīlis, 11:59:40 »

Sestdien tak brīvā rinda bija, varēja gribētāji traukties vakcinēties, puse vakcīnu tik bija izpotēta.
klau, braukt ar sabiedrisko 50+ kn līdz pilsētai (ne Rīga)? ...pēc samaņas zaudējuma dēļ sirds pie stūres nesēžos, lai kādu nepaķertu sev līdzi uz labākiem medību laukiem ...arī medicīnas zīmei termiņš beidzies...un jā, tieši tāpēc gaidu, kad tuvākā feldšeriene, līdz kurai varu aizstaigāt kājām, iešaus man to vakcīnu ...   
nu, skaidrs? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1188 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:02:46 »
Nē nu saprast jau var tīri cilvēcīgi. No 38+ t bail, bet no vakcīnas mēdz būt arī visi 40...  Dzīvot ta gribās, vot i mētājas kā starp diviem lāčiem, nezinādams, kur vinnēs, kur zaudēs. Kas vairāk bīstams, vīruss vai vakcīna. Es tādā gadījumā nolīstu uz grunti un nogaidītu klusā drošā vietā. nakats, izskatās, tā arī dara.
Tas viss saprotams. Bet nafik d*rsties visu laiku?! No tā taču pašam veselība neuzlabosies.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1189 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:14:17 »
redziet, tā ir jebkura cilvēka kļūda izpaust par sevi privātu informāciju, lai visādas "kvadras"  nesāktu izdarīt secinājumus Tavā vietā un pielietojot to "nafik d*rsties"(c) ....vienkārši laikam jānolaižas līdz šim prastajam līmenim un jāsaka - pati tāda! :mrgr:   

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1190 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:19:05 »
redziet, tā ir jebkura cilvēka kļūda izpaust par sevi privātu informāciju, lai visādas "kvadras"  nesāktu izdarīt secinājumus Tavā vietā un pielietojot to "nafik d*rsties"(c) ....vienkārši laikam jānolaižas līdz šim prastajam līmenim un jāsaka - pati tāda! :mrgr:   

Bet, nakatiņ, tas jau tad abos virzienos. Tu jau arī spried par "antivakseriem" tikai pēc kkādas privātas infas druskām un nepārzinot visu laukumu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1191 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:23:04 »
Bet, nakatiņ, tas jau tad abos virzienos. Tu jau arī spried par "antivakseriem" tikai pēc kkādas privātas infas druskām un nepārzinot visu laukumu.
nevis pēc privātas infas druskām, bet zinātnei un medicīnai, bez kuras jau kādu laiku būtu pie tēviem...kamēr antivakseri ir memoryūdens fani...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1192 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:27:03 »
Pats teici, karā bez zaudējumiem nevar  :mrgr:  neienāk prātā, ka citi arī negrib būt lūzeri? Mm?

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1193 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:52:09 »
No vilka baidās, uz lāča uzskrien. Kur gan garantija, ka nakata miesta ambulancē nesēž kovids un nepieķeras, kad dosies potēties?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1194 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:52:17 »
Labi, es šajā diskusijā ņemu pauzi līdz savai vakcinācijai (aprīļa beigas), jo bez tās man to regulāri kāds antivaksers iebāzīs degunā un skaidros pēc savas patikšanas un rezultātā nav sarunas par vakcinācijas derīgumu...vari, kvadra, līst laukā un dzīt savus pesteļus....   
PAUZE! :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1195 : 2021. gada 12. aprīlis, 12:55:20 »
Paldies par atļauju  :mrgr: :mrgr: :mrgr:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1196 : 2021. gada 12. aprīlis, 13:16:38 »
Labi, es šajā diskusijā ņemu pauzi līdz savai vakcinācijai (aprīļa beigas), jo bez tās man to regulāri kāds antivaksers iebāzīs degunā un skaidros pēc savas patikšanas un rezultātā nav sarunas par vakcinācijas derīgumu...

pag... kur apgalvots par vakcinācijas derīgumu vai nederīgumu???

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1197 : 2021. gada 12. aprīlis, 13:25:16 »
Es pačekošu līdzi pauzei. Cerams, ka viņa jau ir sākusies :scratch:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1198 : 2021. gada 12. aprīlis, 13:26:50 »

pag... kur apgalvots par vakcinācijas derīgumu vai nederīgumu???
nu, ieslēdzi "duročku" un man tagad jāpavelkas līdz? :)

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1199 : 2021. gada 12. aprīlis, 13:30:03 »
Es pačekošu līdzi pauzei. Cerams, ka viņa jau ir sākusies :scratch:
iecēli sevi par kontrolieri? ....drīkst atbildēšu man uzdotiem jautājumiem, madām kontroļerša?  :mrgr: