Autors Tēma: vakcīna pret COVID19  (Lasīts 125232 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: vakcīna pret COVID19
« Atbilde #1695 : 2021. gada 13. jūlijs, 14:24:20 »

Aids vistiešākajā veidā apdraud :D
A vīruss - uzliec masku, mazgā rokas un nebāzies citiem virsū.

Apnicis esi ar to savu baiļu māniju, tak sapotējies vienreiz un dzīvo laimīgs mūžīgi!
es tak teicu - lieto prezervatīvu un dzīvo mierīgi!  :mrgr:     
nu, kā tu, tuk, dabūsi AIDS?...nelaimīgi no asins pārliešanas?...gadās, bet šķiet jau tas ir izskausts....kopā ar narkašiem viena šlircīte?...iesaku lietot alko, bet šķiet man tev tas nav jāiesaka...tas tavs jaunais kolēģis darbā, kurš prasīja padomus intīmās lietās, tak nav/nebija AIDS slimnieks?  ...nu, atceries par prezervatīviem...kas vēl Tevi, tuk, uztrauc pie AIDS? :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1696 : 2021. gada 13. jūlijs, 14:34:36 »
Pašam šķiet, ka esi varen asprātīgs? Nu ko lai saka, tāds līmenis.

Turpini vien trīcēt bailēs, tik nav par skādi atcerēties, ka tās bailes tevi saēdīs un nogalinās ātrāk par visiem vīrusiem.
Mēģini savas nāves bailes izreaģēt kā citādi, ne uz forumiešu rēķina. Par nevīrišķīgumu pat neizteikšos...

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1697 : 2021. gada 13. jūlijs, 14:56:03 »
Pašam šķiet, ka esi varen asprātīgs? Nu ko lai saka, tāds līmenis.

Turpini vien trīcēt bailēs, tik nav par skādi atcerēties, ka tās bailes tevi saēdīs un nogalinās ātrāk par visiem vīrusiem.
Mēģini savas nāves bailes izreaģēt kā citādi, ne uz forumiešu rēķina. Par nevīrišķīgumu pat neizteikšos...
man ir augsts līmenis! :sarcasm:
...un bailes ir tev, tuk, kā nevakcinētai...es te cenšos tevi glābt, jo esi sasodīti jauka persona! :)...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1698 : 2021. gada 13. jūlijs, 17:27:26 »
Vari nepūlēties un savus uz rinķi drillētos senilos tekstus paturēt pie sevis.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1699 : 2021. gada 13. jūlijs, 17:32:38 »
Vari nepūlēties un savus uz rinķi drillētos senilos tekstus paturēt pie sevis.
mīļā,man ir pieredze SF, ka pēdējais vārds vienmēr ir Tev...Tu esi super jauka! ..pasaki arī Tu kaut ko bez uzmestas lūpas! :)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1700 : 2021. gada 13. jūlijs, 17:36:25 »
To arī saku, ej potējies un liec citiem mieru, valdības rupors vai zinies, kā iesprūdusi patafona plate.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1701 : 2021. gada 13. jūlijs, 17:43:45 »
visu cieņu nakatam par izturību.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1702 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:42:55 »
Ilgi domāju vai ir šeit jēga rakstīt..
Sievastēvs vakcinējās pirms 3 nedēļām.
Pēdējās 2 nedēļas ir slimnīcā. Trombs, daļēja paralīze un nopietni runas traucējumi.
Šodien darba kolēģis saka, ka sieva laikam būšot spiesta aiziet no darba, jo vakcinēties viņai esot bail.
Jautāju par baiļu pamatojumu.
43 gadīgās māsicas vairs neesot...
Trombs.

Bet a ko darīt.. nu iekrita tie 0,00...% un gan jau pie vainas citas, iepriekš nejustas un neatklātas kaites/ņirdzīgais sarkasms neder/

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1703 : 2021. gada 13. jūlijs, 19:57:33 »
Ilgi domāju vai ir šeit jēga rakstīt..
Sievastēvs vakcinējās pirms 3 nedēļām.
Pēdējās 2 nedēļas ir slimnīcā. Trombs, daļēja paralīze un nopietni runas traucējumi.
Šodien darba kolēģis saka, ka sieva laikam būšot spiesta aiziet no darba, jo vakcinēties viņai esot bail.
Jautāju par baiļu pamatojumu.
43 gadīgās māsicas vairs neesot...
Trombs.

Bet a ko darīt.. nu iekrita tie 0,00...% un gan jau pie vainas citas, iepriekš nejustas un neatklātas kaites/ņirdzīgais sarkasms neder/
Nu, noteikti ir jāprasa to izmeklēt!   
Sievastēvam laikam jau ir 80+? ...un trombs varēja rasties arī bez vakcīnas? ...nu, insults ir populārs nāves cēlonis...lūk, par 43 gadīgo māsīcu vajadzētu vairāk informācijas, man šķiet pēc "fake news" ,ka tas no vakcīnas, bet jāatzīst, ka visi mirsim...un visas sabiedrības vakcinācijas laikā cilvēki mirst, vienkārši es saku, ka tas ir jāizmeklē....vakar 3 cilvēki noslīka, varbūt kāds iepriekš bija vakcinējies...noslīka, jo vakcinējās?...visi tie gadījumi ir jāpārbauda.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1704 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:00:18 »
Personas, kurām kādreiz ir bijis pastiprinātas kapilāru caurlaidības sindroms, nedrīkst vakcinēt ar “Janssen” ražoto vakcīnu pret Covid-19, paziņojusi Eiropas Zāļu aģentūras Drošuma komiteja.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/arzemes/asv-konstate-gijena-bare-sindroma-palielinatu-risku-pec-janssen-vakcinas.a412649/?utm_source

Atslēdzies Broms

« Atbilde #1705 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:02:04 »
Nu, noteikti ir jāprasa to izmeklēt!   
Sievastēvam laikam jau ir 80+? ...un trombs varēja rasties arī bez vakcīnas? ...nu, insults ir populārs nāves cēlonis...lūk, par 43 gadīgo māsīcu vajadzētu vairāk informācijas, man šķiet pēc "fake news" ,ka tas no vakcīnas, bet jāatzīst, ka visi mirsim...un visas sabiedrības vakcinācijas laikā cilvēki mirst, vienkārši es saku, ka tas ir jāizmeklē....vakar 3 cilvēki noslīka, varbūt kāds iepriekš bija vakcinējies...noslīka, jo vakcinējās?...visi tie gadījumi ir jāpārbauda.

Aha, feiks vai novest līdz absurdam...
Jā, visi, kas elpojuši ir miruši vai pilnīgi noteikti nomirs.

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #1706 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:15:05 »
Protams jāizmeklē jebkurš aizdomīgs gadījums, taču ar trombiem ir aizgājuši paziņas arī pirms kovida, turklāt, šīs vasaras karstums varētu būt papildus veicinošais faktors gan ar, gan bez vakcīnas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #1707 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:17:56 »
Jā. Tāda īpatnēja mirušo uzskaite. Ja pozitīvs Covid tests, cilvēks noteikti miris no Covid. Bet, ja miris pēc vakcinācijas, tad noteikti kāda cita kaite... Vismaz tāds iespaids paliek, lasot ziņas. Visticamāk, ka patiesība ir kaut kur pa vidu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #1708 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:37:49 »
Jā. Tāda īpatnēja mirušo uzskaite. Ja pozitīvs Covid tests, cilvēks noteikti miris no Covid. Bet, ja miris pēc vakcinācijas, tad noteikti kāda cita kaite... Vismaz tāds iespaids paliek, lasot ziņas. Visticamāk, ka patiesība ir kaut kur pa vidu.
jāpiekrīt, ka komunikācija ir pilnā pakaļā, kas pulcina neticīgos...un galvenais paradokss, ka sabiedrisko attiecību speciālisti augstskolās tiek štancēti masveidā...te, kaut kur bija raksts, kur Mārcis Bendiks bija skaitījis, cik to ministrijās ir simtos un tad vēl ārpuspakalpojumu līgumi par to pašu tēmu...bet runāt par lietas būtību saprotamos vārdos nav kam...bēdu ieleja...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1709 : 2021. gada 13. jūlijs, 20:42:14 »
Uzbāzīga aģitācija, piem. tavā izpildījumā tieši tāpat, bet sevi no malas jau neredz. :mrgr: