Autors Tēma: Gleznas  (Lasīts 15025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies lumbergs

Atb: Gleznas
« Atbilde #15 : 2020. gada 04. decembris, 23:28:45 »
47. aizmirsu, cik maksā, bet man vajag, lai var skatīties un skatīties, nekādu augsto mākslu - piesien acis un klīsti tālāk savā domu pasaulē, paskaties vēlreiz- atkal kaut kādas asociācijas...svarīgi, lai nebūtu negatīvas sajūtas.

Atslēdzies sanda

« Atbilde #16 : 2020. gada 05. decembris, 01:18:12 »
Man no gleznām psihotrauma - jaunības mīļāko gleznu, dāvinātu tēvam, viņam izprasīja brāļasieva, piestāvot interjeram, pie tam norāva plāksnīti, kur minēts, kam/kāpēc dāvināta. Periodiski dusmojos un gaidu, kad mainīs interjeru...
Ar vienu gleznu mistika, pad.laiku dzīvoklī nepietika attāluma, lai gleznu novērtētu. Tagad, it kā, ja joprojām būšu atbildīga par ēku provincē, attālums būtu, tad tā izskatās vairāk nekā labi, tik ar ēku jātiek galā...
Pietiek man pagaidām gleznu, neizturami mietpilsonisks vācu gobelēns sienai no 50.gadiem arī man ir.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #17 : 2020. gada 05. decembris, 02:45:21 »
Skatos http://paintings.lv/lv/izsole. Sākumcenas samērā zemas.
Jūs kādu gribētu? Kuru un kāpēc?
Kā vispār attiecaties pret gleznām interjerā, ārpus muzejiem un izstādēm?
59;65;66;76;77; man patīk reālisms. Gleznas... esmu diletants un vienīgais kritērijs ir "patīk-nepatīk". Laikam reālists. Man tā ir jebkurā jomā - patīk un nē; mīlu un nē..

Atslēdzies Broms

« Atbilde #18 : 2020. gada 05. decembris, 02:51:06 »
Opcā... es zinu kur ir kopija... vai orģināls...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2020. gada 05. decembris, 09:53:16 »
Uz Delles kaijām (59) arī paskatījos. Pārējās nav manas, un kaut ko ar ziemu un sniegu laikam mūžā pie sienas neliktu. Kart gan viena dēla gleznota skice ar bišķi sniegu pavasarī man patīk, bet tur dominē spilgtas debesis. Un protams -dēlņš.  :rofl: Žēl, ka pameta

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #20 : 2020. gada 05. decembris, 11:52:04 »
pēc noskaņojuma vairāk kas nomierinošs 104, 128. bet ja jāizvēlas kas konkrēts, tad 136. tādai garām nepaiesi, tur ir ko skatīt

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #21 : 2020. gada 05. decembris, 12:13:22 »
tiešām neviena negrib Nr 11, Zirnītes kaķi?
Nezinu, mani neuzrunā...
Kaut kā vairāk piesaista gleznas ar puķēm. Tās manai sirdij tuvākas, pat ja nav diez kādi šedevri. Bet īpaši talantīgs mākslinieks jau pat to var pamanīties sabojāt! Tas gan mans diletantes  patīk - nepatīk viedoklis...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #22 : 2020. gada 05. decembris, 12:19:45 »
Vispār man tur daudzas gleznas patīk, bet tikai kā mākslas darbi apskatei. Mājās katru dienu uz tām negribētu skatīties, jo daudzas ir drūmas, izsauc nepatīkamas emocijas. Tāpat neliktu mājās pie sienas darbus, kuros ūdeņi.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #23 : 2020. gada 05. decembris, 12:31:34 »
Citāts: Milka
neliktu mājās pie sienas darbus, kuros ūdeņi.
Kāpēc ne? Ieinteresēja.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #24 : 2020. gada 05. decembris, 13:29:11 »
Ir ticējums (nezinu, no kurienes), ka ūdens gleznā aizskalo prom no mājas laimi. Vai kaut kā tā.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #25 : 2020. gada 05. decembris, 13:52:05 »
Fenšujā bija bailes saistībā ar ūdeni. :D

Atslēdzies Milka

« Atbilde #26 : 2020. gada 05. decembris, 14:18:19 »
Kāpēc ne? Ieinteresēja.
Pēc fen-šui. Nedzīvoju, protams, 100% pēc tā priekšrakstiem, bet esmu mazliet māņticīga. Piemēram, poda vāku nekad neturu atvērtu :D (tas gan nav fenšujs)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #27 : 2020. gada 05. decembris, 14:54:38 »
Mums arī podam vāks aizvērts, bet ne dēļ māņticības. Vienkārši tādēļ, ka podam IR vāks. :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #28 : 2020. gada 05. decembris, 15:40:49 »
Mums ir viena baigi smukā Artuma glezna ar jūru Plieņciemā. Patiesībā es to bildi reanimēju, vīra omei neesot patikusi, teica, ka ožot pēc kūpinātām reņģēm (tur arī ir tīklu būdas un laivas, karsta saule)
Mētājās gadu desmitiem sarullēta, bet man tā patika, ka iedevu restaurēt un ierāmēt

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #29 : 2020. gada 05. decembris, 17:51:31 »
Man, diletantam, nav sajēgas, kas ir augstā māksla, kas nav, uztveru tikai tā, patīk-nepatīk līmenī. Un arī galīgi ne visu atzīto augsto mākslu es gribētu savā mājā diendienā skatīt. Ja, protams, runājam par patīk-nepatīk, nevis vienkārši naudas ieguldījumu. Kas man patiktu, varētu būt kāda ainava. Var arī ar ūdeņiem, man patīk ūdeņi. Bet gribētos, lai tai gleznai būtu arī stāsts klāt, kā un kāpēc tā pie manis nonākusi.