Autors Tēma: rupjvārdi, leksika  (Lasīts 4014 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: rupjvārdi, leksika
« Atbilde #30 : 2020. gada 18. decembris, 15:54:41 »
Vienalga, neredzu pamatu mani publiski apvaitot saucot par mauku. Tad jau to pirmo tev nevēlamo ierakstu/tēmu, vajadzēja dzēst, nevis saglabāt, lai attīstās diskusija, kurai ar jūsu privātiem kašķiem nav nekāda sakara.
Tādēļ neredzu nekādu sakarību, lai publiski tiktu zākāta par mauku.

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2020. gada 18. decembris, 16:00:41 »
Citāts: tuk
Tādēļ neredzu nekādu sakarību, lai publiski tiktu zākāta par mauku.
Komatu redzi?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #32 : 2020. gada 18. decembris, 16:41:53 »
Mēģināšu vēlreiz.
B@, tuk, [..] ir izsauksmes vārds pirms uzrunas, atdala ar komatu. Ja būtu Dieniņ, tuk vai Dieviņ, tuk - tad Tu būtu dieniņa vai dieviņš?
Uzrunas grupa ir Ierindniek Bērziņ, soli uz priekšu! - komatu neliek.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2020. gada 18. decembris, 16:51:22 »
Man no taviem epitetiem ne silts, ne auksts. Vari turpināt. Tāpat skaidrs, ka taisnība būs vien administrācijai, kaut tēmā nekādi noteikumi nebija pārkāpti un tēma bija administrācijas akceptēta. Sašutums no kāda čatā ( ir aizdomas no kura  :mrgr: ), bija ne jau par tēmu un tās autoru, bet par tiem, kuri atļāvās tēmā ko ierakstīt. Nav jau pirmā reize.

O! Nupat tik pamanīju, šeit nav dzēsti vien "izdevīgie" ieraksti :D hehē... smieklīgi. Bet nu visu izskaidro, ar labi :D

Atslēdzies Camma

« Atbilde #34 : 2020. gada 18. decembris, 16:52:36 »
Tuuuk, nu nevajag tā!
Visus sakost!

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #35 : 2020. gada 18. decembris, 16:54:09 »
Man no taviem epitetiem
Ak jel, lūdzu - izsauksmes vārdiem :talking:

Atslēdzies reno

« Atbilde #36 : 2020. gada 18. decembris, 18:22:20 »
Shit, man patīk šitas :smej: :smej:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2020. gada 18. decembris, 19:26:34 »
Es tiešām nelamājos nekad, ja nu kas izlīst vai uzkrīt, tad vienīgais rupjais vārds ir - bļāviens!!! Ja tas ir rupjš  :talking: :scratch:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #38 : 2020. gada 18. decembris, 20:16:53 »
tuk ir piepiselīga, to tak jau visi zin  :?: un kas tur tāds..katram savas utes.

vienīgi stulbi,ka beigās baig daudz jāignorē.. gan jau mani kāds ignorē un es kādu ...un vēl kāds mūs abus..nu pofig... :smoker:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #39 : 2020. gada 18. decembris, 20:36:06 »
Man patīk lamăties. Ně, ne lamāties, bet iepīt teikumā kādu lamu vārdu. Un jā, vārdu bļaģ lietoju bieži. Dažādâs intonācijās. Un ļoti patìk atvasināt vārdus.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #40 : 2020. gada 18. decembris, 20:39:52 »
Ā, tad pareizi jāsaprot, ka cenzēti tiek nevēlami tēmu autori?
Tēma valodnieciski bija interesanta, jūsu personīgās nepatikas nepārzinu. Autoram bija 1 ieraksts un viss, kurš raisīja interesantu diskusiju. Dīvaini tas viss... kādam kašķis, bet visi diskusijas dalībnieki tiek izmesti mēslainē...  :?:
Aj, nu Tuk, es varētu būt tavs tēvs, nu kāda dzimumlocekļa dēl Tu šitā uzmācies ar dzimumaktu dēļ tēmas pārvietošanas?!
Mēs jau katrs varam lielīgi atrādīt savas pārošanās, bet nu, vieglas uzvedības sieviete, - šajā raidījumā būtu jābūt pilnīgi locekļa apkārtnē.

Aj, nu Tuk, ёб твою мать, какого хуя Tu доебалась dēļ tēmas pārvietošanas?!
Mēs jau katrs varam выёбываться, bet nu, блядь, - šajā raidījumā būtu jābūt pilnīgi похуй

Pīsiņš ;) .
« Pēdējās izmaiņas: 2020. gada 18. decembris, 21:01:36 no Broms »

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #41 : 2020. gada 18. decembris, 20:44:01 »
Brom, zajebon i uvažuha.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #42 : 2020. gada 18. decembris, 20:44:37 »
Brom...  :rat:   :rofl:

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #43 : 2020. gada 18. decembris, 20:51:22 »
Nepatīk prasta lamăśanās. Ķipa Žigimants fon Krěsliņś. Kāpěc viņś tik śvaks śajă jomă :?:

Atslēdzies Broms

« Atbilde #44 : 2020. gada 18. decembris, 21:07:50 »
Nepatīk prasta lamăśanās. Ķipa Žigimants fon Krěsliņś. Kāpěc viņś tik śvaks śajă jomă :?:
Mana pieredze liecina, ka ir cilvēki, kuri pat lietojot rupjus/ kas nu kuram/ epitetus, izklausās ok, bet ja tieši tos pašus vārdus pateiks kāds cits - tas būs kā minimums vulgāri.
Un tas pats ir  arī ar apģērbu - kāds izskatīsies lieliski arī pufaikā un zābakos, cita priekšā jebkurš dizaineris/e/ ir bezspēcīgs/a/