Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81676 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #165 : 2021. gada 23. janvāris, 19:48:10 »
Tieši tāpat ka pie mums, nekas trakāks, kāpēc ieliki  :scratch:  Tāpēc, ka pie mums alko veikali strādā?

Atslēdzies reno

« Atbilde #166 : 2021. gada 23. janvāris, 19:56:00 »
Nu ja, un zeķes ar vari nopirkt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #167 : 2021. gada 23. janvāris, 20:08:48 »
Un šmigu arī internetā tagad var nopirkt... :mrgr:

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #168 : 2021. gada 23. janvāris, 20:26:05 »
Tiešām laikam cilvēks pierod, jo es īsti pat uzreiz nevaru atsaukt prātā, kas tad man tagad pietrūkst un kas tad ir ierobežots  :scratch: Nopietni.
Laikam pie visa pierod  :smile: , jo tiešām nejūtos ierobežota.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #169 : 2021. gada 23. janvāris, 22:01:45 »
Norvēģijā lokāli varēs arī lemt par klātienes mācību pārtraukšanu un darbu no mājām saistībā ar tā vīrusa jaunā britu paveida izplatību kādā miestā. Krogos paiku vienīgi līdznešanai.
Mums jau tas labu laiku un vēl komandantstundas nedēļu nogalēs. Bet alko mums ir. Pagaidām. Briti arī gatavojoties stingrākiem ierobežojumiem.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #170 : 2021. gada 23. janvāris, 22:24:37 »
Tiešām laikam cilvēks pierod, jo es īsti pat uzreiz nevaru atsaukt prātā, kas tad man tagad pietrūkst un kas tad ir ierobežots  :scratch: Nopietni.

Ja nebūtu skolas vecuma bērnu, kam attālinātā skola (uz mana kakla, protams), tad mani arī maz kas uztrauktu. Būvmateriālu veikali ļoti apgrūtināti, tas vienīgais.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #171 : 2021. gada 24. janvāris, 08:57:48 »
Jāpalielās, kam gaužāk?  :taunt:
Mums sen kopš novembra (ar Ziemassvētku pauzi), viss ciet, skolas ciet, darbs max attālināts, komandantstunda, turklāt jau no 20 un līdz 6.

Nāra, vai pirms nedēļas Tev vēl netrūka baseina?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #172 : 2021. gada 24. janvāris, 09:53:53 »
Minn, kas tik nav trūcis  :?:
Bet tiešām pie visa pierod. Netrūkst nekas  :?:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #173 : 2021. gada 26. janvāris, 18:23:21 »
Nīderladē protesti pret komandantstundas ieviešanu...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #174 : 2021. gada 26. janvāris, 19:57:30 »
Pēc būtības uzskatu, ka nekādus papildus ierobežojumus nevajag - pietiek ar attālinātu darbu un mācībām. Vai tiešām tas, ka nevar nopirkt pāris skrūves, virtuves skapīti, bērnam rotaļlietu, kaut kā ietekmē saslimstību? Varbūt dzīvoju citā pasaulē, bet neredzu baigo drūzmu apavu un drēbju veikalos jau vairākus gadus - veikalu uz iedzīvotāju skaitu ir pietiekami, mums jau tāpat ir kupi-prodai ekonomika.

Jā, stulbās sporta zāles gan var turēt ciet - tur veselību neiegūst. Žēl teātrus un koncertzāles, bet tur ierobežojumi ir attaisnojami. Vislielākā muļķība ir aizliegt pogu un apeņu tirdzniecību. Un kāda gan atšķirība, vai cilvēks nopērk grāmatu, vai paņem bibliotēkā? Pa manam, veikala grāmatas ir tīrākas, jo desmitiem reižu lasītās katrā lapā glabā baciļu miljardus. 

Ja cilvēkiem liedz komunikāciju, vismaz atstātu iespēju kaut cik saturīgi pavadīt brīvo laiku.
Visus sakost!

Atslēdzies reno

« Atbilde #175 : 2021. gada 26. janvāris, 20:02:43 »
Nīderladē protesti pret komandantstundas ieviešanu...

Vai tik viņiem zāles pīpēšanu kafuškās pirms tam neaizliedza?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #176 : 2021. gada 26. janvāris, 20:20:30 »
reno, daudzviet protestē, un bez zālītes iemesla

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #177 : 2021. gada 26. janvāris, 22:35:46 »
Jums jau tagad (5dien ) vairāk kā 2x zemāki divnedēļu cipari nekā mums :thinking:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #178 : 2021. gada 26. janvāris, 22:40:55 »
Jums jau tagad (5dien ) vairāk kā 2x zemāki divnedēļu cipari nekā mums :thinking:

Ja Tu par mani, tad, godīgi sakot, pilnīgi nesekoju vairs līdzi.
Bet nebūtu brīnums, jo mēs kopš kuratur novembra esam stingrajā režīmā, kaut kad jau būtu rezultātiem jābūt

Atslēdzies tuk

« Atbilde #179 : 2021. gada 27. janvāris, 19:14:33 »
Somi aizliedz iebraukšanu valstī.