Goda vārds, man likās, ka es māku uzrakstīt. Rādās, ka ne visi māk izlasīt. Es taču skaidri un gaiši uzrakstīju! Ne jau pannu vulgaris, bet
pannu ar iedobītēm priekš olām. Lai apaļas, nevis izplūdušas pa pannu pļeckas. Jo man vajag, lai sīkie ar prieku gatavo paši sev. Un līdz šim neesmu pievērsusi uzmanību, vai tādas mums veikalā mēdz būt - nebija vajadzības.
Un pierakstīju, ka lēti šādu štruntu nevar dabūt, un ātri arī ne, līdz ar to šo
ideju atmetu. Bet nē, vajag te sākt dir@ties, ka man vajag, lai klāt pieved.
Nez, kā padomju laikos izdzīvojām? Un arī tagad laukos, tālu no pilsētām, kur autobuss iet pāris reizes nedēļā?
Es ne tā vien izdzīvoju un ne tikai padomju laikos. Kur autobuss neiet vispār un līdz ielai jārokas 100+ metri pa sniegu. Vai vairāk, jo pagasts ielu netīra. Runa ir par to izslavēto "interneta iepirkšanās ērtumu un lētumu", kas īstenībā nav ne lēti, ne ērti, ne ātri, nevis par to, ka man bez olu pannas jāizlaiž dvēsele.
Vēl pēdējā piebilde -gan jau arī vidēja izmēra veikalā atradīsies normāla pannele, vēl Viadai ir smukas akcijas pannas. Bet tu jau tūlīt iekliegsies, ka Viada arī tev tālu.
Nevar ar kādu sarunāt, lai nopērk un iesviež pāri žogam?
Nesapratu uzbraucienu. Es tev lūdzu man kaut ko pievest klāt?
Un jā, Viadas pannas nav lētas, un jā, ja man tikai vienas pannas dēļ speciāli tāpēc ir jābrauc, tas piepluso cenai savu cipariņu. Turklāt paskatījos - Viadā vispār olu pannu nav. Par ko tu man uzkasījies?
Bļin, toč kovids tautai ir iznesis smadzenes. No tevis, reno, es tiešām negaidīju šādu uzbraucienu.