Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81667 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #285 : 2021. gada 07. februāris, 10:59:30 »
Tāpēc arī man nepatīk iepirkties internetā. Izņemot lietas, kam nekādi nevar nesaprast, kas tas tāds un kāds tas ir. Apģērbs, apavi - nē, paldies. Man jau ir bikses, kas slīd nost no pakaļas. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #286 : 2021. gada 07. februāris, 11:18:12 »
Vēl pēdējā piebilde -gan jau arī vidēja izmēra veikalā atradīsies normāla pannele, vēl Viadai ir smukas akcijas pannas. Bet tu jau tūlīt iekliegsies, ka Viada arī tev tālu.
Nevar ar kādu sarunāt, lai nopērk un iesviež pāri žogam?

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #287 : 2021. gada 07. februāris, 11:47:47 »
Nez, kā padomju laikos izdzīvojām? Un arī tagad laukos, tālu no pilsētām, kur autobuss iet pāris reizes nedēļā?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #288 : 2021. gada 07. februāris, 12:07:07 »
Nu, pannu vulgaris jau rīt varēs klātienē nopirkt kurā katrâ veikalā,  bet, ja gribās pa smuko apaļas olas, tad to īpašo olu pannu gan var nākties kkur pameklē kādâ lielākā mājsaimniecības veikalā.

IZdxīvot jau IZdzīvosim, tas mums, kā saka, ņe privikatj...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #289 : 2021. gada 07. februāris, 12:55:15 »

Goda vārds, man likās, ka es māku uzrakstīt. Rādās, ka ne visi māk izlasīt.
Es taču skaidri un gaiši uzrakstīju! Ne jau pannu vulgaris, bet pannu ar iedobītēm priekš olām. Lai apaļas, nevis izplūdušas pa pannu pļeckas. Jo man vajag, lai sīkie ar prieku gatavo paši sev. Un līdz šim neesmu pievērsusi uzmanību, vai tādas mums veikalā mēdz būt - nebija vajadzības.
Un pierakstīju, ka lēti šādu štruntu nevar dabūt, un ātri arī ne, līdz ar to šo ideju atmetu. Bet nē, vajag te sākt dir@ties, ka man vajag, lai klāt pieved.

Nez, kā padomju laikos izdzīvojām? Un arī tagad laukos, tālu no pilsētām, kur autobuss iet pāris reizes nedēļā?
Es ne tā vien izdzīvoju un ne tikai padomju laikos. Kur autobuss neiet vispār un līdz ielai jārokas 100+ metri pa sniegu. Vai vairāk, jo pagasts ielu netīra. Runa ir par to izslavēto "interneta iepirkšanās ērtumu un lētumu", kas īstenībā nav ne lēti, ne ērti, ne ātri, nevis par to, ka man bez olu pannas jāizlaiž dvēsele.

Vēl pēdējā piebilde -gan jau arī vidēja izmēra veikalā atradīsies normāla pannele, vēl Viadai ir smukas akcijas pannas. Bet tu jau tūlīt iekliegsies, ka Viada arī tev tālu.
Nevar ar kādu sarunāt, lai nopērk un iesviež pāri žogam?

Nesapratu uzbraucienu. Es tev lūdzu man kaut ko pievest klāt?
Un jā, Viadas pannas nav lētas, un jā, ja man tikai vienas pannas dēļ speciāli tāpēc ir jābrauc, tas piepluso cenai savu cipariņu. Turklāt paskatījos - Viadā vispār olu pannu nav. Par ko tu man uzkasījies?

Bļin, toč kovids tautai ir iznesis smadzenes. No tevis, reno, es tiešām negaidīju šādu uzbraucienu.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #290 : 2021. gada 07. februāris, 13:03:02 »
Katrai paaudzei savs krusts. Paldies Dievam, mums paveicies līdz šim, nav bijis reāls karš jāpiedzīvo. Tad nu ņaud daži, ka nagu vīli vai zāģi nevar laicīgi nopirkt. Katlā un uz pannas pagaiām ir, ko likt. Vēl rauc degunus par no skolas saņemtajām pārtikas pakām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #291 : 2021. gada 07. februāris, 13:08:48 »
Trix, ja tu bišķi nomierinātos, tad varbūt būti izlasījusi savu otru pannu tēmu, kur es rakstu:

<Tā ir tāda, ar dobuļiem?
Ja tāda, tad varbūt katrā dobulī ieliec  sviestainu cepampapīru?  Tikai ideja :scratch: >

Vēl kā variantu piedāvā dobulī ielikt mafinu cepampapīrforminņu, bet to pat bail piedāvāt, jo "tādas jau arī tikai Alfā var nopirkt"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #292 : 2021. gada 07. februāris, 13:10:18 »
Kuš, Trix, viss ir labi, nesatraucies  :m:
Manuprāt, veikalā ir jābūt nepiedegošā pārklājuma pannai ar 4 iedobēm olu cepšanai. Nav bijusi vajadzība pēc tādas, tāpēc pamanīju, bet uzmanību nepievērsu.
Vēl variants ir cept uz parastas pannas, bet katru olu iesist metāla aplī. Variācijas - paprikas gredzens vai maizes šķēle bez vidus. Galvenais, lai ola neizplūst.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #293 : 2021. gada 07. februāris, 13:25:31 »
Man jau arī šķiet, ka var radoši atrisināt to olu cepšanu, lai nav uz karstām pēdām jāskrien spešel pēc pannas. :)
Man mūžam tāda pankūku, olu panna nav bijusi un laikam arī nebūs...

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #294 : 2021. gada 07. februāris, 14:43:54 »
Nekad nebiju iedomājusies, ka ceptai olai jabūt smukai  :scratch:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #295 : 2021. gada 07. februāris, 14:49:39 »
Cepta ola ir "smuka" :D  Tajā olu pannā sanāk visas vienādi "smukas". ;)

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #296 : 2021. gada 07. februāris, 15:27:34 »
Kādas lielās metāla piparkūku formiņas nav mājās? Tās arī labi var izmantot uz parastās pannas.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #297 : 2021. gada 07. februāris, 17:36:51 »
Ja olu iesit lēni, uz uz ļoti labi sakarsētais pannas, tad nekur viņa neizplūst. Nebūs ģeometriski apaļa, bet arī ne "izplūdusi pļecka".

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #298 : 2021. gada 07. februāris, 20:28:38 »
Nu vēl atkarīgs no svaiguma. Pavisam svaiga ola ir kompaktāka.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies tuk

« Atbilde #299 : 2021. gada 10. februāris, 19:56:39 »
Nēēē, es ģībstu  :rat: . Veselības ministers paziņo, ka atbalsta frizieru darbu mežā... Nnnopietni??? Šajos laikapstākļos??? Mazgājam, krāsojam, griežam, veidojam.... Nuja, covids nebūs, bet meningīts jau ministeru neinteresē.
Tai frizierei kura to ideju izmisumā pameta, tak prātā nenāca, ka to apsveiks ar applausiem un pasludinās par Jauno Normālo.