Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81894 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #690 : 2021. gada 11. augusts, 10:13:54 »
Lai nu kas, bet masku nēsāšana mani neuztrauc nemaz. Zinu, ka tās ir tikai butaforija, bet nav grūti uzlikt un nēsāt  :?:
Neko neteiktu, ja liktu to paltraku, kur tikai acis vaļā, nēsāt  :?:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #691 : 2021. gada 11. augusts, 10:33:23 »
Lai nu kas, bet masku nēsāšana mani neuztrauc nemaz. Zinu, ka tās ir tikai butaforija, bet nav grūti uzlikt un nēsāt  :?:
Neko neteiktu, ja liktu to paltraku, kur tikai acis vaļā, nēsāt  :?:

a ja uz rokām liktu staigāt??  :f-palm: :f-palm: :f-palm:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #692 : 2021. gada 11. augusts, 10:36:29 »
Maskā reāli IR grūti, ja ar to garas stundas jāstrādā.

Arī šobrīd likums nosaka, ka mums (manā jomā) jānēsā maskas, bet, tā kā ir vasara un ir neizturami karsts, tad arī priekšniecība skatās caur pirkstiem. Varbūt arī tādēļ, ka darbā mums pavasarī pārgāja Covid vilnis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #693 : 2021. gada 11. augusts, 11:53:50 »
Ļoti jūtu līdzi pārdevējām, kasierēm un visiem citiem, kam reāli visa diena jāpavada ar to lupatu uz deguna. Tas ir ārprāts! Tik, cik vajag man pašai, uz brīdi veikalā ieiet vai retu reizi vilcienā, i tad vēl kaut kā pusšķērsām viņu uzkabinot  - fiziski no tā neciešu, tik vien sajūta, ka teijāteri spēlēju.
Nupat ar kolēģi, kas Zviedrijā strādā, runāju - viņiem maskas ieteikuma formā, gribi liec, negribi neliec. Sēž kafūžos visi bez maskām. Un kas, līķi pa ielām mētājas? Otrādi, Zviedrija ir no tām retajām valstīm, no kurām atgriežoties, mums nav jāievēro pašizolācija. Kopā ar Bulgāriju un Rumāniju, kur viszemākā vakcinācijas aptvere  :mrgr:
Kas attiecas uz Spārkas piesauktajiem pētījumiem, piedodiet, bet es neticu. NETICU pēc definīcijas. Ir meli, lieli meli un oficiālās statistikas. Kuras top pēc politiķu pasūtījumiem.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #694 : 2021. gada 11. augusts, 12:08:25 »
Sākam no sākuma  :rofl:
Kam tieši Tu, kvadra, netici? Ka pastāv covid un ar to var inficēties? Ka tā ir slimība ar neprognozējamu gaitu? Ka šī slimība var izraisīt smagus plaušu bojājumus? Ka nav efektīvu zāļu ātrai slimības apturēšanai? Ka ir izstrādāta vakcīna, kas samazina inficēšanās iespēju, pārnesi un smagas saslimšanas risku?

Kam tieši no nosauktā? Nevārsmo te blablabla par politiķiem, pasaki argumentētu atbildi, kam no uzskaitītā Tu netici?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #695 : 2021. gada 11. augusts, 12:22:51 »
Nu, pēdējam punktam pilnīgi noteikti. Un sliecos neticēt arī priekšpēdējam.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #696 : 2021. gada 11. augusts, 12:25:09 »
Nu, pēdējam punktam pilnīgi noteikti. Un sliecos neticēt arī priekšpēdējam.
vari pamatot?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #697 : 2021. gada 11. augusts, 12:35:09 »
Grūti. Jo jārunā tad būtu daudz un dikti. Bet, ja īsumā, tad tāpēc, ka no covida pirmsākumiem bijis tik daudz melu, melu, melu un visādu neloğismu, sākot jau ar sikspārņiem, ka tagad neticēšu arī, ja pārmaiņas pēc kāds varasvīrs kādu patiesību pateiks. Kredīts izsmelts, viss.
Starp citu, sākumā es tiešām domāju, ka pasprukusi baigā sērga, pret to nu tagad cīnīsimies  ;)  Žēl, ka gājis zudībā SF covida pirmsākumu laika saturs.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #698 : 2021. gada 11. augusts, 12:41:42 »
Tātad nekā Tev nav. Tikai tukša ... runāšana.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #699 : 2021. gada 11. augusts, 12:59:20 »
Par Zviedriju LV zombijkanāli klusē kā partizāni :D un laikam jau6 neviens neatzīs, ka viņi ir izrādījušies gudrākie.

Par maskām- jā, darbā varētu būt grūti nēsāt (kaut diez vai nu kāds baigi ievēro savos ofisos) ,  es par ikdienu to teicu.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #700 : 2021. gada 11. augusts, 13:17:00 »
Par Zviedriju LV zombijkanāli klusē kā partizāni :D un laikam jau6 neviens neatzīs, ka viņi ir izrādījušies gudrākie.
par zviedriem maz runā, jo mums nav tādu iespēju...viņu medicīnas līmenis, slimnīcas ir kosmoss salīdzinot ar LV iespējām....iesakot zviedru variantus, tu, Nāra, esi kā Marija Antuanete - ēdiet kūkas, ja nav maizes! ....un tad vēl papildus zviedru sabiedrības apzinīgums, ko nevar salīdzināt ar mūsējo....   
...ai, nu nesalīdzini Volvo ar vecu zaporožecu...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #701 : 2021. gada 11. augusts, 13:34:13 »
Tātad nekā Tev nav. Tikai tukša ... runāšana.
A ko Tu gribēji? Linkus uz t.s. sazvērstības teorijām un t.s. feikziņām? Diezin vai. Tu taču vienalga ticēsi zombijkastei - ja viņi teiks "balts", ticēsi, ka balts. Un tas nekas, ka vakar par to pašu tika sacījuši, ka "melns", tas nav svarīgi.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #702 : 2021. gada 11. augusts, 14:09:53 »
Kādam ir lietotne "Apturi covid"? Ir arī kāds paziņojums saņemts par kādu kontaktu?
Un kā tas izskatās?
Meklēju netā kādu bildi, bet visur tikai apraksti, bildes nav.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #703 : 2021. gada 11. augusts, 14:32:34 »
Kādam ir lietotne "Apturi covid"? Ir arī kāds paziņojums saņemts par kādu kontaktu?
Un kā tas izskatās?

Uzinstalē un tad redzēsi. Lietotne ir bezmaksas.
Man ir. Kolēģei arī ir. Viņai pavasarī atnāca paziņojums, ka bijis kontakts ar covid sasirgušo. Tādā gadījumā jāvēro sava pašsajūta. Ja ir kādas pazimes, jāvēršas pie ģim.ārsta. Viņai pazīmju nebija. Viss ok.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #704 : 2021. gada 11. augusts, 14:35:59 »
Un kā tas izskatās?
Man puikam ir...stāstīja tādu izklaidējošu ziņojumu, ka ar kovidu ir slims kaimiņš dzīvoklim aiz sienas...tas ir no citas kāpņu telpas, bet abu dzīvokļu siena ir kopīga! :murmur: