Autors Tēma: Kovida liegumi  (Lasīts 81595 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Trix

Atb: Kovida liegumi
« Atbilde #795 : 2021. gada 31. augusts, 14:53:57 »
T ā kā neatrodu vismaz šodien ne lasītajā, ne rakstītajā, kādu par muļķi nosauktu, kā tikai Tavā komentārā, tās būs tavas dziļi  privātās vibrācijas.

Citāts šeit:

4) kāda velna pēc vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam -
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #796 : 2021. gada 31. augusts, 18:51:40 »
Pag, pag..Trix....to dèvè par demagoģiju...izraut ko no konteksta un apvainot oponentu tajà ko vińš vispàr nav teicis.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #797 : 2021. gada 31. augusts, 19:03:39 »
Pag, pag..Trix....to dèvè par demagoģiju...izraut ko no konteksta un apvainot oponentu tajà ko vińš vispàr nav teicis.
Comon, "nav teicis", kad pat nocitēts?! Vai varbūt kāds marsietis to tur klāt pierakstīja?

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #798 : 2021. gada 31. augusts, 19:21:01 »
Comon, "nav teicis", kad pat nocitēts?! Vai varbūt kāds marsietis to tur klāt pierakstīja?

Citēju Emīlijas rakstīto: "[size=78%] [/size][/size][size=78%]kāda velna pēc vakcinācija ir tieši proporcionāla intelektam - vakar ziņās  klausījos, ka LV augstskolās vakcinējušies 73%, skolās - 52%, bērnudārzos - ap 30%... strādājošo ? (cipari var būt neprecīzi, bet pirmais cipars ir)[/size]Tak būtu jābūt otrādi?"

Kur te kāds ir nosaukts par muļķi?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #799 : 2021. gada 31. augusts, 19:36:15 »
Ai, nu netēlo tagad pati muļķi.
Ja tie, kas vakcinējas, ir ar augstāko intelektu, tad nevakcinējušies, attiecīgi, ar zemo... Bet tas jau nav nekas jauns, štrunts par tādām foruma pļāpām, bet šis uzskats tiek dēstīts no visiem masu informācijas līdzekļiem. Nevakcinējas tādi... ar zemāko izglītības līmeni... plakanzemīši, follijcepurīši... Kontingents, pie kura taču sevi cienošs cilvēks nevēlētos tikt pieskaitīts...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #800 : 2021. gada 31. augusts, 19:44:03 »
Statistika, statistika...runā savu.
Protams, arī bērnudārzu audzinatājam ir augstākā izglītība. Paazīstu personīgi 2 bd audzinātājas. Ar kādām pūlēm un nepatiku viņas ieguva šo izglītību. Tie teksti: kam tas vajadzīgs! Burtiņus, figūriņas zīmēt var arī tāpat...utt.
Tā kā apgalvot, ka tas uzskats tiek dēstīts no masu informācijas līdzekļiem ir demagogu cienīgs.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #801 : 2021. gada 31. augusts, 19:51:14 »
Jā..un nez kāda sakarība. Viņas ir kategoriski pret vakcinēšanos.
Pazīstu gan augstskolu pasniedzējus, gan skolotājus....pasniedzēji (to vidū ir arī profesori) visi, kurus zinu, ir vakcinējušies un to darijuši labprātīgi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #802 : 2021. gada 31. augusts, 20:11:17 »
Nu, to "labprātību" gan atļaušos apšaubīt  :)  Bet lai jau tā būtu, kurš sunītim asti cels, ja ne pats  :)  Katrs taču vēlas sevi tiem gudrajiem, ne muļķiem pieskaitit, lai jau pieskaita  ;)

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #803 : 2021. gada 31. augusts, 20:16:55 »
Kvadra, jau teicu. Es šos cilvēkus, kuri, tā nu ir sagadījies, ir arī pasniedzēji augstskolā, personīgi pazīstu. Jau gadiem ilgi...jau no tiem laikiem, kad viņi bija tikai studenti ka es. Apgalvot, kā mēģini Tu, ka viņi ir kaut kādā veidā ietekmēti, ka viņi vakcinējas tāpēc, ka badītos pazaudēt sava darba vietas...
Tas ir tendenciozi.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #804 : 2021. gada 31. augusts, 20:26:28 »
Labi, mierīgi, Pif. Viņi ir gudrie un Tu arī  :m:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #805 : 2021. gada 31. augusts, 20:30:00 »
Mani vienkārši smīdina šīs diskusijas. Kādēļ daži savakcinētie tik ļoti nepieņem citādu viedokli un izvēles. Vakcinējies, dzīvo laimīgs un mirsti vesels. Kādēļ jāspiež citus rīkoties pēc savas "veselīgās" izvēles receptes.  :?:  Tas arvien vairāk sāk izskatīties pēc savas izvēles pareizības apšaubīšanas. Re, visi tomēr nevakcinējas, kas tad tas, varbūt iespējams arī tā dzīvot.  :mrgr: 
p.s. Vakcinācija vēl aizvien tiek definēta kā brīvprātīga, lai cik dīvaini tas brīžiem nešķistu.  :rofl:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #806 : 2021. gada 31. augusts, 20:39:36 »
Mani vienkārši smīdina šīs diskusijas. Kādēļ daži savakcinētie tik ļoti nepieņem citādu viedokli un izvēles. Vakcinējies, dzīvo laimīgs un mirsti vesels.

Vienmēr sev nosolos, ka te nediskutēšu, bet tieši Jūsu, antivakseru, posti liek man pārkāpt šo apņemšanos. Tieši no Jums, antivakseriem, lasu visvairāk negatīvo...te kāds "pavelk uz zoba" savu vīru par vakcinēšanos (es savus pazīstamos, kuri nevakcinējas (tādi gan ir maz) neatļaujos "pavilkt uz zoba", jo cienu viņu izvēli)...
Respektīvi, šo tēmu "dzīvu" uzturat Jūs, tie kas ir pret vakcināciju.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #807 : 2021. gada 31. augusts, 20:50:17 »
Tu to man? Es ne par ne pret, katram brīva izvēle.  :?:  Ne man gabals nokrīt ja kāds vakcinējas, ne ja nevakcinējas. Bet, ja vēl aizvien skandina, ka izvēle brīvprātīga, tad brīvprātīga.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #808 : 2021. gada 31. augusts, 20:53:55 »

p.s. Vakcinācija vēl aizvien tiek definēta kā brīvprātīga, lai cik dīvaini tas brīžiem nešķistu.  :rofl:
Šī ir visbezkaunīgākā demagoģija, ko vien var iedomāties. Vakcinācija "nav obligāta", bet ir "pienākums" vakcinēties "atsevišķām kategorijām"  :mrgr:  (kas, protams, ir ļoti atšķirīgas lietas), kuras de facto nebūt nav "atsevišķas", jo, kaut arī likums tiek muļļāts kā karsts kartupelis un joprojām nav pieņemts, tā gaidās jau vakcīnpresings darbavietās notiek pilnā sparā. Nemaz nerunājot par to, ka dzīve bez vakcinācijas tiek arvien vairāk apgrūtināta, lai "motivētu" "brīvprātīgi" vakcinēties. Nežēlojot pat skolniekus, kam būs jāsmok maskās, līdz "brīvprātīgi" vakcinēsies...

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #809 : 2021. gada 31. augusts, 21:14:06 »
Tiklīdz kā nolems obligātu vakcināciju kaut 1 kategorijai, tā viss, naivi cerēt, ka citi izspruks...tas pavērs plašas iespējas diktatūrai  :?: Tā ka neviens nav pasargāts, kaut pagaidām kuļas tikai par ārstiem, skolotājiem, soc. darbiniekiem.
UN studentiem - jauniem, veseliem, izdzīvotspējīgiem tiešām ir jāvakcinējas, lai studētu :rat:
MK muļļā tos noteikumus, tagad jau sāk domāt par mīkstinājumiem. Bet nu, ja pieņems, ka drīkst strādāt arī ar testu(par savu naudu) - tā pati piespiedu vakcinācija vien sanāks.