visvairāk mani besī tas stulbums, ka neskatoties uz to, ka cilvēkam ir tiesības pašam lemt vai viņš vakcinēsies vai ne - tai pašā laikā, ja viņš ir vesels viņam vienalga uzliek liegumu piedalīties sabiedriskajā dzīvē. Teiksim, koncertus viņš noskatās aiz žoga un t.t. Viņš vainīgs, ka vesels? Un pēc statistikas nevakcinēto ir vairākums! Tai pašā laikā noķert to zarazu un saslimt var vienlīdz, kā vakcinētais tā arī nevakcinētais. Vienkārši pirmajiem sola, ka tam slimošana būs vieglāka. Nu un. Kāda jēga šķirot tautu! Ja jau valdība gribētu atvieglot apdraudēto dzīvi, kālab tos līdzekļus, kas domāti no ES pandēmijas mazināšanai novirza kaut kādām stulbām avīzēm, kuras neviens nav redzējis, reklāmām, kuras visiem pofig. Bet ja nu tiešām vēlās to cilvēku masu nodrošināt, samazināt maksu par testiem un izveidojot vairāk vietas, kur katrā pilsētā bez jebkādām rindām tos var veikt. Nezinu, cik tagad tā testēšana maksā, bet liekas bija piesaukti gandrīz ap 60 euro, ja nav ārsta nosūtījums. Absurds, maksāt tādu naudu, ja esi vesels. Labs ir, ja testu vajag darbā - to lai nodrošina darba devējs un valsts to viņam kompensē. Ja cilvēks plāno piedalīties kādā lielākā tautu pasākumā, viņš protams to zina iepriekš un par kādu piecīti dabū testu. Tad es saprastu, ka valdība rūpējās par tautu un kur aiziet nauda.