Autors Tēma: Melnbaltais foto pašu rokām  (Lasīts 1202 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Kundalini

Atb: Melnbaltais foto pašu rokām
« Atbilde #15 : 2021. gada 09. marts, 19:11:10 »
Viss tik rožaini mūsdienās nav ar šo lietu, strauja degradācija notikusi, pat profiņi grēko ar filmu apstrādi

http://www.fotoblog.ninja/forum/discussion/125401/vai-vel-kadam-slikta-pieredze-ar-bfs-un-jvk/

Atslēdzies reno

« Atbilde #16 : 2021. gada 09. marts, 19:22:51 »
Mēs jau te gatavojamies M/B attīstīt pašu rokām

Kundali, uzliec brilles, tad varēsi lietot mazāka izmēra šriftu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #17 : 2021. gada 09. marts, 19:33:31 »
Kundalini, tu esi tas lodzija ar Karlsonu?  :scratch:

Atslēdzies reno

« Atbilde #19 : 2021. gada 09. marts, 20:19:12 »
Serdē ir savests pilns laboratorijas komplekts, platformāti plosās

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #20 : 2021. gada 09. marts, 20:25:46 »
Droši vien īstais vecums, vīrs kādos 11 gados ir sācis iet Jauno tehniķu stacijas fotopulciņā  un saindējās uz mūžu

Nu, kas to lai zina. Es arī tādā gāju, pēc tam to pašu Smenu pa skolu vazāju. Vēlāk prihvatizēju mammas Villija auto, bet studiju gados man apnika - pilnas rokas kursabiedru ģīmju, bet manējais nekur. :D
Reālā garša parādījās krietni vēlāk ar digitālo spoguleni. Tagad vairs rociņas neaizsniedzas...

Agdies, Kundalini... Nu nopērc gan kādu brilli. Mani neinteresē atdot attīstīt krāsaino filmu. Mani interesē nopirkt ķimikālijas un pašai attīstīt melnbalto. Ir tak starpība, ne?

Raimonda linkos paskatīšos rīt pie rīta kafijas, varbūt kaut kas noderīgs.

Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #21 : 2021. gada 09. marts, 22:23:53 »
Serdē vasaras vidus plenērs labs, bet tur nopietni vīri nenopietni uzvedas, bet novices arī pieņem :) ar rekomendāciju

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #22 : 2021. gada 09. marts, 22:38:39 »
Serdē vasaras vidus plenērs labs, bet tur nopietni vīri nenopietni uzvedas, bet novices arī pieņem :) ar rekomendāciju

Izklausās labi, paskatījos mazliet.
Bet ne man, īpaši ar rekomendāciju. Negribu diskreditēt rekomendētāju, izceļoties ar absolūtu inertumu, tupumu un stūrī blenšanu. Es joprojām veģetēju trula baklažāna stadijā, - ja neiespers, nelidos. Ar dažiem forsētiem izlēcieniem sīču apgaismošanā, kas iznes pēdējo enerģiju, cik nu man ir.
Varbūt līdz vasarai būs kaut kas mainījies, bet, ņemot vērā attālināto skolu, diez vai. Piedod.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #23 : 2021. gada 09. marts, 22:55:43 »
Tev vajadzētu citu formātu.

Atslēdzies Raimonds1

« Atbilde #24 : 2021. gada 11. marts, 10:59:34 »
SS el vē un banknotes veikalā var dabūt analogos filmu fotoaparātus. Gan Canon, gan to pašu Zenit, gan visādus objektīvus.