Autors Tēma: Mājas gariņi un citi iemītnieki.  (Lasīts 1093 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broms

Mājas gariņi un citi iemītnieki.
« : 2021. gada 20. maijs, 22:05:02 »
Esat sastapušies?
Mūsu mājoklī tāds pavisam noteikti ir.
Man šķiet, ka ir pārcēlies līdzi no iepriekšējās dzīvesvietas. Arī tur bija dzirdami trokšņi, virtuves skapīšu durvju klaudzēšana un ēdamrīku šķindoņa.Bet viņš ir labsirdīgs un jautrs. Nu kaut ko jau aizņemas, bet paspēlējas un atdod.
Iepriekš to visu mēģināju izskaidrot ar vienkāršu fiziku un pašu izklaidību. Nu tur maizes dēlītis apgāžas - skaidrs, ka mikrovibrācijas. Pazudušās austiņas atrodas neloģoskā vietā - piem. svanīja tel., kaut ko vajadzēja sameklēt un tur kaut kur aizkrita.
Bet kāds tad vēstījums, jautājums?
Šis ļāvās nofilmēties!
Plkst. 01.17 vēl skatījos tv, kad sadzirdēju troksni virtuvē. Apgāzās, nokrita kaut kas smags.
Ha, gan jau kaķis kaut ko apgāzis. Skatos kamerās ko huligāns sadarījis.
Bet viss ir vietās un kaķis guļ citā telpā. Nu gulējis, jo tagad satraukti lūr no stūra.
Pārskatu ierakstus un ieraugu, ka vienā brīdī kaut kas nozib - tā parasti ir, kad kameras tuvumā palido kāds lidonis.
Bet šis nav tas gadījums.
Skaidri redzams, ka darbība notiek krietni tālāk un objekta trajektorija šķērso virtuves durvju aili un nozūd kaut kur stūrī. Objekta izmērs ap 15cm. Kustība ļoti ātra, tāpēc kamerā redzama švīka.
Video tika sadalīts pa kadriem. Ir redzams pelēks pleķis kustībā.
Video jomā zinošs cilvēks pakasīja pakausi un teica: "Es nezinu, kas tas ir, bet zinu to, ka tas pilnīgi noteikti nav kameras gļuks"

Kādas versijas un pieredze?

Atslēdzies Trix

Atb: Mājas gariņi un citi iemītnieki.
« Atbilde #1 : 2021. gada 20. maijs, 22:13:43 »
Mājā nedzīvo (vismaz nav deklarējies). Māja jauna, diez vai ar kādām vecām durvīm būtu ieceļojis. Bet par to, ka eksistē dzīve ārpus 3D, man ir 100% pārliecība.

Kāds dzīvoja augstskolā. Mēs tur mēdzām strādāt arī vēlos vakaros un naktīs arī, bet tā kā darbs pie datora, un slepens (tā īsti mēs tur nedrīkstējām nakšņot), tad sēdējām klusumā. Un ļoti bieži varēja dzirdēt aiz telpas durvīm soļus, tieši soļus, nevis kaut ko krītošu vai parketa saraušanos. Cik gājām skatīties, tik neviena tur nebija. Bail nebija, vienkārši amizanti. Sākumā gan pabaidījāmies - ka sargs nāk mūs mest ārā -, bet kad secinājām, ka tālākās durvis ciet, neviena nav, bet staigātājs ir, tad nācās pieņemt, ka tas nav sargs. Nu neko, tā arī sadzīvojām. :)
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #2 : 2021. gada 21. maijs, 09:45:33 »
Arī ir...vienreiz pēkšņi pamodos naktī un redzu, ka logam vertikālo žalūziju striķītis šūpojas. Nu tā, simetriski, akurāti...logs ciet. Žalūzijas nekustās, bet tas striķītis....vairākkārt esmu mēģinājusi pati iešūpot. Bet tā nesanāk..
Ir priekšmeti noklīduši un pēc tam uzradušies citā vietā...mēģinu to izskaidrot racionāli, ka pati esmu aizmirsusi....Bet...

Atslēdzies Milka

« Atbilde #3 : 2021. gada 21. maijs, 11:05:03 »
Nolieciet virtuvē tiem mazajiem nebēdņiem trauciņu ar pienu un cepumus. Būs paēduši un nedarīs blēņas :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #4 : 2021. gada 21. maijs, 12:21:01 »
Klātbūtni neesmu manījusi. Bet, ka kaut kas, ko ilgi un izmisīgi esmu meklējusi, uzrodas pašā redzamākajā vietā, gan ir gadījies. Nezinu, gariņš blēņojies vai pati nekārtīga un ar aklumu sista...
Bet ticu, ka visādas tādas būtnes eksistē.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2021. gada 21. maijs, 12:50:16 »
Brom, un kāds priekšmets virtuvē bija nokritis, un vai tas bija tā lidojošā objekta trajektorijā?

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2021. gada 21. maijs, 12:51:58 »
Pāris reizes ir bijis tā, ka naktī guļu un jūtu, ka blakus matracis sašūpojas, it kā kāds tur būtu, lai gan tajā reizē gultā biju viena un pat kaķis neatradās istabā.  Vai arī kāds man gulošai apiet apkārt pa gultas malu un pēc tam izgaist. Redzējusi gan neko neesmu un arī bail nebija, vien pamodos. Kaķis gan, iespējams, reizēm kaut ko redz, jo apsēžas vienā vietā un blenž istabas griestu kaktā, kur nav nekā, pat mazas mušiņas nav, kas izskaidrotu interesi.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #7 : 2021. gada 21. maijs, 13:58:50 »
Brom, un kāds priekšmets virtuvē bija nokritis, un vai tas bija tā lidojošā objekta trajektorijā?
Nekas nebija ne nokritis, ne apgāzies.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2021. gada 21. maijs, 15:09:06 »
Ja, jā ... ar to gultu. Nakts vidū, Tā kā deķis kšjgalī sakustās. Parasti, košaks, tur tā uzmanīgi meklē vietu kur gulēt. tādas, vieglas pēdiņu kustības. Tad pēkšņi atceros, ka kaķi guļamistabā nelaižu. Tiešām, durvis ciet...

Atslēdzies Minne

« Atbilde #9 : 2021. gada 21. maijs, 15:14:30 »
Šūpošanās sajūta no vestibulārā aparāta vai miega fāžu maiņām. Es jau pat brīžam pie pilnas apziņas jūtu šūpošanos, sevišķi, kapjot pa trepēm lejā

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #10 : 2021. gada 21. maijs, 20:21:39 »
Šūpošanās sajūta no vestibulārā aparāta vai miega fāžu maiņām. Es jau pat brīžam pie pilnas apziņas jūtu šūpošanos, sevišķi, kapjot pa trepēm lejā
Minne, man nekas nešūpojās, bet jutu, ka blakus iegrimst matracis, it kā kāds tur būtu.

« Atbilde #11 : 2021. gada 22. maijs, 00:19:38 »
Nu labi, te jums mana paranormālā pieredze - pirmā nakts jaunajā (second-hand) dzīvoklī. Ja tas bija sapnis sapnī, tad ļoti reāls (un kaķa man tad vēl nebija). Dzirdu pāri istabai kādu nelielu būtni pārdipinam sīkiem ātriem solīšiem un ielecam pie manis gultas kājgalī un mani pārņem stindzinošas bailes. Būtne it kā nav ļauna, tomēr ķeras man klāt ar sīkām aukstām roķelēm un lien uz augšu tuvāk krūtīm un galvai. Pakustēties nevaru, paelpot nevaru, kliedzu - Ej prom!, bet skaņas nav. Kamēr beigās tomēr uztrūkos no miega. Nākamajā dienā paņēmu no mammas kadiķus un izkvēpināju - viss. Tā i nezinu, vai tas bija mājas gariņš, kas neprasmīgi līda draudzēties, vai lietuvēns parastais (elpas aizžņaudzējs).
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies reno

« Atbilde #12 : 2021. gada 22. maijs, 09:26:16 »
Es agrā jaunībā griezu šķīvīti, parasti kopā ar draudzeni, bet vienreiz sadomāju viena pati. Gars negribēja un negribēja iet prom, visu laiku šķīvis kustējās. Biju viena pati mājās, nakts un es reāli sāku nobīties.
Kopš tās reizes -nekad

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #13 : 2021. gada 22. maijs, 10:40:19 »
Brom, sauc mācītāju. Vai vismaz Valis lai ienāk  :rofl: