Autors Tēma: digitālais kovida sertifikāts  (Lasīts 30512 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Milka

Atb: digitālais kovida sertifikāts
« Atbilde #330 : 2022. gada 10. februāris, 15:01:52 »
Te labi iederas krievu teiciens "красота в глазах смотрящего", tikai šoreiz runa nav par skaistumu.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #331 : 2022. gada 10. februāris, 15:25:19 »
kad pandēmija beigsies, būs daudz "jājamzirdziņu". Un nevienam vairs neliksies svarīgi, ka nedrīkstēja ļaut apmirt cilvēkiem no infekcijas un no citām slimībām, kuru ārstēšana tiktu pārtraukta slodzes dēļ.
Bet katrs lai pats izdara savus secinājumus, katram pašam ar sevi tālāk jādzīvo.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #332 : 2022. gada 10. februāris, 15:31:43 »
Trudeau kladzina, ka protestētāji ir teroristi un antirasisti un fringe minority.....

kļūdas labojums>rasisti
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #333 : 2022. gada 10. februāris, 16:10:40 »
. Jaunzelandē 150 (!!!) protestētāji sarīkojuši nekārtības.

150 protestētāji?! Būtu vismaz kādus video paskatījusies, pilns internets.
https://youtu.be/-YAn8DM9838

Un te "Briseles melnīši"
Žēl, protams, ka trešās pasaules inženieri un IT speciālisti izmanto šos protestus kā iespēju kko pademolēt.
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 10. februāris, 16:15:54 no kvadra »

Atslēdzies true detective

« Atbilde #334 : 2022. gada 10. februāris, 18:27:36 »
visā pasaulē "stulbie, mazizglītotie idioti" iziet katru nedēļu uz ielām, lai protestētu, jā, tie ir tikai "daži dīvainīši"

Bulgāri sturmēja parlamenta ēku pāris nedēļas atpakaļ

Itālija

Austrālija

Vācijā izdarās šādi ar saviem pilsoņiem
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Minne

« Atbilde #335 : 2022. gada 10. februāris, 23:36:06 »
Vīnē novembrī ap 70 000
Decembrī vairāk kā 40 000, janvārī tāpat, gandrīz katru nedēļas nogali tiek pieteiktas demonstrācijas. Un arī aizliegtas.

Diemžēl daudzi video izņemti vai nav skatāmi

« Atbilde #336 : 2022. gada 15. februāris, 14:47:50 »
https://www.tvnet.lv/7454659/no-1-marta-atsevisku-pakalpojumu-sanemsanai-joprojam-bus-nepieciesams-covid-19-sertifikats
Man kāds var uz pirkstiem paskaidrot, kas notiks pēc 1. marta? Man šobrīd ir sertifikāts ar 2 potēm, no kurām pēdējā bija augustā un iepriekš kaut kur rakstīja par tām 270 dienām pēc pēdējās potes, kad sertifikāts bez 3.potes vairs nebūšot derīgs. Bet dikti jau nu negribas to trešo.   
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #337 : 2022. gada 15. februāris, 14:52:25 »
Ja tā otrā pote bija augustā, tad sertifikāta 9 mēnešu termiņš ir līdz maijam. Par ko tagad satraukties?  Līdz maijam vēl daudz ūdeņu aiztecēs.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #339 : 2022. gada 16. februāris, 18:05:33 »
Es, vienalga, neko nesapratu. Nevar uztaisīt normāli tabulu ar ailēm Vakcinātam un Nevakcinētam, kas jādara?

« Atbilde #340 : 2022. gada 17. februāris, 11:35:51 »
Man domāt, tas speciāli, lai neviens nesaprastu - un, iespējams, viņi paši īsti nesaprot, ko ir pieņēmuši, atcēluši, papildinājuši un mainījuši... 

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #341 : 2022. gada 17. februāris, 11:55:08 »
Kas tur ko galvu lauzīt. Es apskatos to, kas skar konkrēti mani -  no 1.marta drīkst strādāt bez sertifikāta, veikalos iet un bez pašizolācijas Latvijā atgriezties, ā, skaidrs, tas mani interesē  :mrgr:  A pārējais, par kvadrātmetriem, mākslas kolektīviem, sporta treniņiem, bāriem un naktsklubiem - lai to atseko tie, uz kuriem tas attiecas, kam man galvu piebāzt.

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #342 : 2022. gada 17. februāris, 12:17:53 »
Sļepakovam laba dziesma šajā sakarā. Iļi ņet. Nemāku ielikt.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=qmX6Hmrwd0E

« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 17. februāris, 13:05:38 no Luīze »

Atslēdzies Minne

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #344 : 2022. gada 04. marts, 13:02:52 »
Man nāk smiekli - kovida nav  :rofl: Jau pirms kara pazuda, laikam juta  :rofl: Kovids vsp gudrs - zināja, kā kurā valstī jāuzvedas  :talking:
Tagad pēkšņi atceļ sertifikātus, halllo- cik saslimušo  :f-palm: Skolotājiem, mediķiem utt gan vēl neatceļ. Tas gan būs joks, ja ukraiņu bēgļiem neprasīs ne sertifikātus, ne liks sēdēt karantīnā. Un mums neļaus strādāt  :clap: Mūsu valdībai ai cik izdevīgs šis karš :fryingpan: . Tagad gan izpļakarēto naudu, gan piekāstos cilvēkus var norakstīt.
Kā jūtas tie, kas vakcinējās? Gan jau ka uzmesti. Sākās omikrons un bij skaidrs, ka 3 duršanās par velti. Pasauli neizglāba, cerams, arī veselība turēsies.
Esmu lepna, ka izturēju nesadūrusies  :shampis: Ka man bija sava doma, gars un izturība neliekties pakaļ visiem vējiem. Uz to :go_go: