Autors Tēma: Vecas sievietes.  (Lasīts 2824 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Vecas sievietes.
« : 2014. gada 26. novembris, 22:38:19 »
Sievietes labākais vecums:
Gan gribu, gan varu, gan zinu kā!

Atslēdzies olgucis

Re: Vecas sievietes.
« Atbilde #1 : 2014. gada 26. novembris, 22:51:12 »
Tikai nevajag ;o))) Sievietēm vispār nav vecuma. Tikai sapņi un fantāzijas. Vecumu ir izdomājis kāds slikts cilvēks, lai sabojātu pārējiem garīgo.  Tāpat kā, celulītu, standartu 90-60-90 un visu pārējo figņu. Un kaut kas man liek domāt, ka tas cilvēks bija vītietis... Aiz garlaicības, droši vien , lai paķircinātu savu drostaliņu.. ;o)

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2014. gada 27. novembris, 07:22:40 »
...gan kreklus ar uzvārdiem nemētā... :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2014. gada 27. novembris, 09:46:41 »
Nepatīk tēmas nosaukums. Tas liek domāt par sirmām omītēm ar spieķīti.   :o

Atslēdzies klaara

« Atbilde #4 : 2014. gada 27. novembris, 10:38:18 »
Tikai nevajag ;o))) Sievietēm vispār nav vecuma. Tikai sapņi un fantāzijas. Vecumu ir izdomājis kāds slikts cilvēks, lai sabojātu pārējiem garīgo.  Tāpat kā, celulītu, standartu 90-60-90 un visu pārējo figņu. Un kaut kas man liek domāt, ka tas cilvēks bija vītietis... Aiz garlaicības, droši vien , lai paķircinātu savu drostaliņu.. ;o)

Man domaat, ne viirietis, bet kaads gejelis to izdomaaja..Lai paarmaaniitu savaa pusee smukos dzhekus.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #5 : 2014. gada 27. novembris, 11:05:22 »
 :coffee: Es to nepieminēju, bet tas ir Fakts, par kuru nesen kādā TV pāraidē tika stāstīts. Standarti bija paredzēti modelēm. Modes vadošie dizaineri ir vīrieši ar , maigi sakot, netradicionālu ievirzi, kuri aiz katras meituškas labprāt redzētu kādu jauku puišeli. Līdz ar to izvēlās demonstēšanai jaukumus bez jebkādām sieviešu dzimtas iezīmēm, tas ir- krūtis uz  nullīti, lai dupsi  ieraudzītu, jābūt apveltītam ar milzīgu fantāzīju. Kas attiecās uz celulītu, ārsti jau sen visām skaidro, ka tas ir 100% visām sievietēm, jo tas ir zemādas taiku slānis, kas sāk krāties ar brīdi, kad sievišķis fiziski ir gatavs laist pasaulē veselīgu pēcnācēju, jo domāts tieši tam lai padarīt to funkciju pēc iespējas veiksmīgāku. Un vai tas ir pamanāms vai nav ir atkarīgs no ādas biezuma. Nu protams, vēl ar kādu fizisko aktivitāti šo tovar  regulēt, bet arī tas ir atkarīgs no konkrēta organisma. A gadu ir sievietei tik, cik viņa grib! Vot.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. novembris, 12:09:11 »
Agrāk, lai pateiktu, vai cilvēks ir vecs, vajadzēja tikai uzzināt dzimšanas gadu. Tagad...vesels pētījums jāveic :) un, jo vairāk gadu, jo lielākas atšķirības vienā vecuma grupā.

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #7 : 2014. gada 09. decembris, 20:38:50 »
sieviete ir tik veca/jauna, cik viņa jūtas. manā gadījuma, atkarībā no noskaņojuma cipars no 20 līdz 100

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #8 : 2014. gada 09. decembris, 20:59:39 »
Tieši tā. Man tagad ir tieši TAS vecums. 20 gados varbūt gribēju, bet nezināju, kā, un nevarēju. Tagad daru, ko un kā  gribu.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #9 : 2014. gada 09. decembris, 23:09:44 »
... Standarti bija paredzēti modelēm. Modes vadošie dizaineri ir vīrieši ar , maigi sakot, netradicionālu ievirzi, kuri aiz katras meituškas labprāt redzētu kādu jauku puišeli. Līdz ar to izvēlās demonstēšanai jaukumus bez jebkādām sieviešu dzimtas iezīmēm, tas ir- krūtis uz  nullīti, lai dupsi  ieraudzītu, jābūt apveltītam ar milzīgu fantāzīju...
Modelei jābūt kā staigājošajam pakaramajam, lai nekādi apaļumi nenovērstu uzmanību no tērpa. Jo beigu galos mērķis jau ir tērpu prezentēt, ne tērpa pakaramo.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2014. gada 10. decembris, 00:02:04 »
Tieši tā. Man tagad ir tieši TAS vecums. 20 gados varbūt gribēju, bet nezināju, kā, un nevarēju. Tagad daru, ko un kā  gribu.

Hmm..taatad Tu tagad esi veca? No Mao topika var secinaat, ka shis fiichu komplekts pieder tikai vecaam sievieteem.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #11 : 2014. gada 10. decembris, 17:26:09 »
Nu, ja Mao ir zaļknābis, tad viņam tādas kā es var likties "vecas".
No otras puses pieņemu, ka tas bija tīri tā nedaudz ironiski teikts, tāpēc nu nesanāk nekādi apvainoties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2014. gada 11. decembris, 02:01:51 »
nuu vispar jaapiepluso vel tas,ka modelju standarts ir/bija ari tadelj,ka viena izmeera apgjerbu vieglaak pagatavot un to tad vareeja/var vilkt mugurā jebkurai meitenei,kura nu atbilda tam standartam..(skatēs/šowrūmos/katalogos utt)...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #13 : 2014. gada 12. decembris, 12:59:23 »
aha!!! ka 'bij tai "Dullai Paulīnei"- svarīgi, lai būtu labs kritums!!! :coffee: