Autors Tēma: Produkti  (Lasīts 5847 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Atb: Produkti
« Atbilde #30 : 2021. gada 27. jūlijs, 17:19:01 »
Varžu kājiņas es apēdu (arī Parīze vainīga), bet otru iespēju tām nedošu. Nekādu asociāciju ar vistu neradās, kā daži mēdz apgalvot.

Pret jūras mošķiem tikai pozitīvas jūtas - kalmāri, astoņkāji, mīdijas, zivis, garneles. Ja izvēle starp gaļu un jūras veltēm, tad gaļa paliek citiem. Lasīju čatā par garnelēm, bet tās tik un tā paliek manā listē.
Austeres nekad neizvēlos restorānos, vislabākās ir pie jūras no kurienes tās nāk. Esmu devusi iespēju Stokmanī un RIMI pirktajām - bija OK. Nekas ļauns man nenotika. Bet šīs nav manas mīļākās jūras veltes. 

No produktiem parasti neizvēlos - mēles, šņukurus un subproduktus, lai gan kaut ko no tā esmu kaut kad ēdusi.

Pasaulē ir tūkstošiem produktu, kurus nekad neesmu ēdusi un daudzus pat negribētos ēst.

Par atklājumiem .... hmm... īsti tādu nav. Vienīgi esmu atmetusi dažus aizspriedumus. Piemēram, ja gribas astoņkāju salātus, tad nav jāgaida ārzemju brauciens - visu var pagatavot no te nopērkamajiem produktiem.
Tāpat pārsteidzoši labi manā virtuvē iedzīvojies baklažāns, kuru kādreiz neizmantoju vispār vai ļoti maz.

Šobrīd testēju lapu kāpostu (kale / keils ?) un sojas pupiņas (edamame). Pagaidām nav skaidrs vai šie būs produkti, kas tiks bieži likti iepirkumu grozā.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #31 : 2021. gada 27. jūlijs, 17:29:03 »
Es baklažānu esmu mēģinājusi, bet ne īsti sanāk, ne garšo.
Un vēl tā asociācijas(zināt jau, ko sarunās sauc par baklažānu).

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #32 : 2021. gada 27. jūlijs, 17:37:28 »
Es baklažānu esmu mēģinājusi, bet ne īsti sanāk, ne garšo.

Daudzi neēd sēnes, jo muļķīgas asociācijas

Atslēdzies tuk

« Atbilde #33 : 2021. gada 27. jūlijs, 17:54:35 »
Ā, vēl no atklājumiem kuri uz palikšanu, zaļie negrauzdētie griķi, sarkanie/brūnie un melnie rīsi, lēcas, pālija, dorada un līčes vai līčijas, nezinu kā pareizi.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #34 : 2021. gada 27. jūlijs, 18:23:11 »

Pasaki, jo es nezinu. :?: 
Baklažāns man patīk, cepu gan kotletes, gan šķēlēs ar ķiploku, tomātu un sieru virsū.

« Atbilde #35 : 2021. gada 27. jūlijs, 18:39:01 »
Ā ja, tartaru ar varat man nemaz nepiedāvāt :) Bet man ir viena draudzene, kas ir traka uz to jēlo gaļu
Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #36 : 2021. gada 27. jūlijs, 19:37:33 »
Tartars ir ok, to jau bērnībā apguvu :)  Vēl no bērnības garšām artišoki, tad gan nezināju, ka skaitās kas īpašs, auga dārzā un ēdām.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #37 : 2021. gada 27. jūlijs, 19:38:02 »
Baklažāns man patīk, cepu gan kotletes, gan šķēlēs ar ķiploku, tomātu un sieru virsū.

baklažāns ir viens no maniem pēdējā laika iecienītākajiem dārzeņiem, un augstākminētā recepte ir ņjam, ņjam, es gan lietoju parasti mozarellu un cepeškrāsnī. pirms kāda laika pagaršoju funchoza nūdeles, latviski laikam stikla  nūdeles, nav ne vainas, ar tām arī baklažāns labi iederas.
sojas mērce pēdējā laikā ir iegaršojusies, agrāk kaut kā nesapratu, kur to likt klāt.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #38 : 2021. gada 27. jūlijs, 19:44:11 »
Daudzi neēd sēnes, jo muļķīgas asociācijas

Kādas? man nav  :?:

Pasaki, jo es nezinu. :?: 

Tinderī iepazīstoties ar vīriešiem, daudzi sūtot sava baklažāna foto...arī sarunu šovos TO sauc par baklažānu. Bet, ja ne par tēmu, atceros, ka man stāstīja, ka turki ja atsūta sava baklažāna foto, tas esot ļoti pieklājīgi un pagodinoši, nekā neķītra. Draudzenei Turcijā tiešām viņas iepazītais turks to arī uzreiz atsūtīja :D
Bet, ja par tēmu, baklažāni man ir neiepazīts dārzenis.

Atslēdzies true detective

« Atbilde #39 : 2021. gada 27. jūlijs, 20:01:29 »
ar banānu arī daudziem asociācijas, bet vai tāpēc neēst  :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #40 : 2021. gada 27. jūlijs, 20:06:45 »
ar banānu arī daudziem asociācijas, bet vai tāpēc neēst  :)

Banānu ēdot, galvenais ir acu kontaktu neveidot.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #41 : 2021. gada 27. jūlijs, 20:56:36 »

Kādas? man nav  :?:

Tādas pašas, kā Tu minēji par baklažānu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #42 : 2021. gada 27. jūlijs, 21:31:08 »
Taratars ir  :yes: . Nezinot, kas tas ir, tipa tartaru ēdu jau bērnībā - ļoti garšoja un vēl tagad garšo jēla gaļa.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #43 : 2021. gada 27. jūlijs, 21:46:53 »
Arī karpačo ir ok. Tas gan manā ēdienkartē ienāca šajos laikos.

Banānu ēdot, galvenais ir acu kontaktu neveidot.

Saki? Iespējams, tieši veidot.  :mrgr:  Viss no mērķa atkarīgs
;)

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #44 : 2021. gada 27. jūlijs, 21:48:11 »
Acu kontaktu ar banānu?  :alt: