Autors Tēma: armijas ainiņas  (Lasīts 1417 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: armijas ainiņas
« Atbilde #15 : 2021. gada 24. septembris, 15:28:32 »
Armijas ainiņas no sboriem Klogā vīrs stāsta, tur gan tikai joki.

kurš gads? es Klogā "karoju" 1987. Those were the days my friend...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #16 : 2021. gada 24. septembris, 15:32:48 »
1.Maija gājienā vispār esmu bijusi tikai 1x sīka būdama kopā ar vecākiem. Ne reizi no skolas, ne reizi no darba. Pat neatceros, ka kāds būtu īpaši presējis.

tāpēc Tu esi apolitiska :P

es biju bērnībā ar mammu, Jūrmalā - atceros afterparty - iekritu Lielupē, Dubultos...  tad tehnikumā reizes 3-4... tad augstskolā arī reizes 3-4-5... gan kā students, gan kā darbinieks...

AR SARKANĀ KAROGA ORDENI APBALVOTĀ, ARVĪDA PELŠES VĀRDĀ NOSAUKTĀ RĪGAS POLITEHNISKĀ INSTITŪTA KOLEKTĪVS, URRRRĀ!!! :D  :sarcasm:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #17 : 2021. gada 24. septembris, 15:36:08 »
Man reiz bija jāpiedalās ar deju kolektīvu, vairs neatceros, tieši kuru svētku gājienā. Laiks pabriesmīgs, bet jāiet tautas tērpā. Nu tad meituškas savilka zem baltās blūzes pāris džemperus, ietinās villainēs, nebija tik traki.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #18 : 2021. gada 24. septembris, 15:44:03 »
AR SARKANĀ KAROGA ORDENI APBALVOTĀ, ARVĪDA PELŠES VĀRDĀ NOSAUKTĀ RĪGAS POLITEHNISKĀ INSTITŪTA KOLEKTĪVS, URRRRĀ!!! :D :sarcasm:

AR DARBA SARKANĀ KAROGA ORDENI APBALVOTĀ, ARVĪDA PELŠES VĀRDĀ NOSAUKTĀ RĪGAS POLITEHNISKĀ INSTITŪTA KOLEKTĪVS, URRRRĀ!!! :D   :in-love:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2021. gada 24. septembris, 15:44:04 »
Man reiz bija jāpiedalās ar deju kolektīvu, vairs neatceros, tieši kuru svētku gājienā. Laiks pabriesmīgs, bet jāiet tautas tērpā. Nu tad meituškas savilka zem baltās blūzes pāris džemperus, ietinās villainēs, nebija tik traki.

galvenais bija vārtrūmē ugunsdziru ieraut!! :)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #20 : 2021. gada 24. septembris, 15:44:50 »
AR DARBA SARKANĀ KAROGA ORDENI APBALVOTĀ, ARVĪDA PELŠES VĀRDĀ NOSAUKTĀ RĪGAS POLITEHNISKĀ INSTITŪTA KOLEKTĪVS, URRRRĀ!!! :D   :in-love:

papraffka vietā  :big_hug:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #21 : 2021. gada 24. septembris, 16:06:06 »
Es tak arī no tā paša iestādījuma, atmiņa, lai cik kliba, šo to vēl izdod. :D
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2021. gada 24. septembris, 16:32:14 »
Viņam un maniem kursa biedriem Kloga senāka. Bet tie stāsti un bildes!
Fotosesija -baltajā armijas apakšveļā, ar ASV karodziņa zīmi, 4 puiši smilšu karjerā attēlo Apollo komandu

Vīrs piedalījās Klogas mākslinieciskajā noformēšanā. Ofiņa vadībā savāc remontam paredzētās ūdensvada caurules un uzbūvē stendu patriotiskiem plakātiem