Es pilnīgi piekrītu ka AP (apvienotais saraksts) konkurē ar ZZS (Zaļo un Zemnieku savienība), abi saraksti ir zināmās lietās ir līdzīgi, piemēram - abu partiju "lokomotīves" nemaz nekandidē: nedz Uldis Pīlēns, nedz Aivars Lembergs nebūs atrodams sarakstos, kas viņus pamatīgi atšķir no Arta Pabrika, kas ir 1 numurs Vidzemē. Kāpēc pēkšņi jāsalīdzina šos miljonārus (vai bijušos miljonārus) ar Pabriku - gan jau tāpēc ka Pabriks nav miljonārs, kaut gan ir bijušais Pīlēna partijas biedrs. ps. Artim pieder nekustamais īpašums iršu pagastā, kas viņu padara neatvairāmu diskusijās. Bet ne par Arti iet runa, bet par AP vs ZZS. Otra viņu līdzība atbalstošie grupējumu lokalizācija - vienam Liepājā (Seskis, ko atbalsta varas koalīcija), otram bijušajā Ventspilī (ko JKP paspēja sadrāzt tā ka nav ko vairs piebilst). Un diemžēl , abi šie saraksti cīnās par vienu un to pašu elektorātu - konservatīviem piezemētiem lauciniekiem, kuri prasa tikai sapratīgu un izskaidrojamu pārvaldi.
Un ko šie saraksti jums piedāvā - AP jums lai nebūtu jāpamet Rīga, jums tiek piedāvāta jaukā maigā Ieva Brante, es teiktu prātā nejucis Aldis, bet ZZS jūs aicina uz Ventspili aicināt balsot par Daini Kūlu - hmzs, kāpēc man šis uzvārds liekas pazīstams ...