Autors Tēma: 14 Saeimas vēlēšanas  (Lasīts 26882 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Broņa

Atb: 14 Saeimas vēlēšanas
« Atbilde #510 : 2022. gada 28. septembris, 15:08:30 »
Tak Nakats balso.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #511 : 2022. gada 28. septembris, 16:12:32 »
Cerams, neviens nebūs tik dulss, ka balsos par Lembistiem.

Lembisti ir sadalījušies 2 daļās ASieši un ZZSieši...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #512 : 2022. gada 28. septembris, 16:16:59 »
Jā, un vieni ar otriem konkurē.  :)  Pie tam vieniem ir trumpis - cietumā pasēdējis prezidenta kandidāts.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #513 : 2022. gada 28. septembris, 21:00:14 »
Vēlraiz par Lemberga fenomenu. Tas ir kaut kas unikāls latviešiem, ka par viņu balso.. kaut kāda mistiska postpadomju urļicisma atlieka. Rietumos tomēr pieņemts atkāpties pat par sīku pārkāpumu, par tikai ēnu korupcijas lietā. Te 30 gadus tauta pati vēlas, lai viņu vada dažādos noziegumos apsūdzētais, tagad jau cietumā pasēdējušais.. Un nelīdz tur nekādi pierādījumi, nekas. Un tas sauklis 30! gadu garumā - bet kā viņš Ventspili sakārtojis! Te nezini, vai smieties vai raudāt.. Viņš tikai izpildījis dažus jebkura mēra pienākumus, pie tam ostas pilsētai pavisam citas iespējas kā citiem. Bet tik un tā nav nekā tur vairāk kā jebkur citur.. Sakoptas ir gan Kuldīga, gan Saldus, gan Tukums, gan Liepāja.. Kas tur Ventspilī tāds 30 gadu laikā?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #514 : 2022. gada 28. septembris, 21:18:37 »
Broņ, daļai vēlētāju provincē patīk, ka kāds noliek pie vietas to Rīgas lecīgumu un klanīšanos Briselei. Tas, ka ielika cietumā, tiek vērtēts kā mūs provincāļus "gudrā" Rīga sit, bet mēs viņiem figu -nobalsojām. Pie tam ārpus Rīgas daudzus besī teritoriālā reforma kā tika veikta par spīti laukiem, bet Pīlēns ir konkurents uz šīm balsīm

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #515 : 2022. gada 28. septembris, 21:26:03 »
Baigā jau nu klanīšanās Briselei. Putļerlandes radītais mīts. Nu ventspilniekus vēl var kaut cik saprast. Bet ne visi tur mīl Lembergu. Taču par viņu balso arī no citām LV vietām.

Atslēdzies reno

« Atbilde #516 : 2022. gada 28. septembris, 21:35:51 »
Leģendārais bruģis, ko ražoja vecai sievai piederošā firma. Citu bruģi nedrīkstēja. Mazais punduris :fryingpan:

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #517 : 2022. gada 28. septembris, 21:38:33 »
Par bruģi sen neviens neatceras, tikai reno skauž :faint:

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #518 : 2022. gada 28. septembris, 21:40:26 »
Es pilnīgi piekrītu ka AP (apvienotais saraksts) konkurē ar ZZS (Zaļo un Zemnieku savienība), abi saraksti ir zināmās lietās ir līdzīgi, piemēram - abu partiju "lokomotīves" nemaz nekandidē: nedz Uldis Pīlēns, nedz Aivars Lembergs nebūs atrodams sarakstos, kas viņus pamatīgi atšķir no Arta Pabrika, kas ir 1 numurs Vidzemē. Kāpēc pēkšņi jāsalīdzina šos miljonārus (vai bijušos miljonārus) ar Pabriku - gan jau tāpēc ka Pabriks nav miljonārs, kaut gan ir bijušais Pīlēna partijas biedrs. ps. Artim pieder nekustamais īpašums iršu pagastā, kas viņu padara neatvairāmu diskusijās. Bet ne par Arti iet runa, bet par AP vs ZZS. Otra viņu līdzība atbalstošie grupējumu lokalizācija - vienam Liepājā (Seskis, ko atbalsta varas koalīcija), otram bijušajā Ventspilī (ko JKP paspēja sadrāzt tā ka nav ko vairs piebilst). Un diemžēl , abi šie saraksti cīnās par vienu un to pašu elektorātu - konservatīviem piezemētiem lauciniekiem, kuri prasa tikai sapratīgu un izskaidrojamu pārvaldi.
Un ko šie saraksti jums piedāvā - AP jums lai nebūtu jāpamet Rīga, jums tiek piedāvāta jaukā maigā Ieva Brante, es teiktu prātā nejucis Aldis, bet ZZS jūs aicina uz Ventspili aicināt balsot par Daini Kūlu - hmzs, kāpēc man šis uzvārds liekas pazīstams ...         
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #519 : 2022. gada 28. septembris, 21:43:15 »
Šodien Rīgā uz Vanšu tilta visā garumā stāvēja ļautiņi ar visādiem JKP reklāmas plakātiņiem. Pirmajam, ko ieraudzīju, bija plakāts "Tu esi skaista". Ha, kā pieglaimojas!  :mrgr:  Tikpat par jums nebalsošu!  :taunt:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #520 : 2022. gada 28. septembris, 21:43:59 »
Par bruģi sen neviens neatceras, tikai reno skauž :faint:
Kā tad nu neatceras? Ventspilnieki atceras..  :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #521 : 2022. gada 28. septembris, 22:00:38 »

Es pilnīgi piekrītu ka AP (apvienotais saraksts) konkurē ar ZZS (Zaļo un Zemnieku savienība),
Un ko šie saraksti jums piedāvā - AP jums lai nebūtu jāpamet Rīga, jums tiek piedāvāta jaukā maigā Ieva Brante, es teiktu prātā nejucis Aldis, bet ZZS jūs aicina uz Ventspili aicināt balsot par Daini Kūlu - hmzs, kāpēc man šis uzvārds liekas pazīstams ...         
Attīstībai Par un Apvienotais saraksts ir 2 dažādi saraksti nevis 1, kā Snors cenšas iestāstīt :mrgr:

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #522 : 2022. gada 28. septembris, 22:12:46 »
Attīstībai Par un Apvienotais saraksts ir 2 dažādi saraksti nevis 1, kā Snors cenšas iestāstīt :mrgr:
Vismaz kāds viņa tekstus lasa un pat pielabo..  :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #523 : 2022. gada 28. septembris, 23:04:06 »
Ventspilī biju rudenī, vēl pirms kovida. Darbdiena, pilsēta tik tukša, ka vecpilsētā gandrīz neomulīgi, atlikušie daži veikaliņi veras ciet 15os. Toreiz demonstrēja stipri pašķidro jauno strūklaku. Tagad mazā pundura lielummānija -vidēja izmēra reģionālai koncertzālei piešķirt nosaukumu "Latvija".
Visu biznesu jau pats Lembis tur savā alkatībā sagrāva, lika visu uz krievu kārts

Atslēdzies sanda

« Atbilde #524 : 2022. gada 28. septembris, 23:41:49 »
Par ZZS man vienmēr bijusi sajūta, ka kopumā šī partija bremzē Latvijas attīstību - "tos pie varas nevar laist" - apmēram tā. Iespējams, citas nav labākas, neesmu lietas kursā, iespējams t.s. vienkāršā tauta neko labāku nav pelnījusi - man nav ilūziju, daļa sev pieejamā līmenī  lielāki blēži par kritizēto valdību.
Gobzems vismaz sola atcelt nekustamā īpašuma nodokliThinking. NA laikam saistīta ar tiesu izpildītājiem, daudz viņi ņem no iekasētās naudas par darbu, citi laikam skaitās bezdarbnieki.