Autors Tēma: Kas atkal notiek Ukrainā?  (Lasīts 62243 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tuk

Atb: Kas atkal notiek Ukrainā?
« Atbilde #1125 : 2025. gada 30. decembris, 10:10:40 »
Man smagas aizdomas, ka dažu labu interesē vien nauda un rebes ar rašku, nekādi tur postulētie - cilvēki mirst. Bēdīgi tas viss. Ja atdos kaut metru teritoriju, raška tak līdīs tālāk uz visām pusēm, nu kā to var nesaprast...  :?:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #1126 : 2025. gada 30. decembris, 11:01:01 »
Camma, Tu melleni ar Minni sajauci  :blushing:

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #1127 : 2025. gada 30. decembris, 11:01:41 »
es kaut kā sliecos piekrist viedoklim, ka ne jau putin vada valsti. Iz vēstures - kompartijas un kgb cīņa ir pastāvējusi vienmēr. Cīņa par varu. Un ar putinu kā figūru uzvarēja kgb. To, ka putins sen jau nav īstais putins kopš 2012. laikam, tās arī ir spekulācijas, bet tam pēc būtības nav nozīmes. putins var arī būt mūžīgs, tas nav nekas neiespējams, protams, ja tā valsts atrod eksistences iespējas. Uz vergu sacelšanos krievijā arī diemžēl neceru. Kas būs tālāk, man nav saulainu ilūziju. Vien sajūta, ka viss vēl ļoti mainīsies un kur un kā paliksim mēs, nev ideju.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #1128 : 2025. gada 30. decembris, 11:31:05 »
Arestovičam ir taisnība vismaz vienā ziņā (ja arī nepiekrīt visam pārējam) - lielajā politikā nav tāda jēdziena/ kritērija kā taisnīgums. Tas nepastāv. Ir tikai intereses, ir aprēķins, ir izdevīgums. Ciniski, bet fakts. Arguments "mums uzbruka, un mūsu cilvēki mirst" absolūti neskaitās. Neviens nenāks nekādu taisnīgumu ieviest. Un cilvēki vispār neskaitās, tās ir maiņas monētas.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1129 : 2025. gada 30. decembris, 16:28:38 »
Jup, piedošan, tiešām MMMMM - Minne, Mellene. Sorru!
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1130 : 2025. gada 30. decembris, 17:11:01 »
izlasīju..un nodomāju,ka nekā jau tajā tekstā tāda dikti personalizējama nebija...pofig,kurš tur -MMM..Vajadzētu kvadrai par to piemaskavu paplašināt, bet vēlāk. visam vajadzīgs noskanojums  :smile:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1131 : 2025. gada 30. decembris, 18:19:44 »
Labi, ka tajā Piemaskavā viņi vispār zin, ka ir karš. Pašā Maskavā to vispār nejūt, veikalos viss ko var iedomāties, armijā nevienu neiesauc  un vispār visiem viss pohuj.

Par to Pēterburgas ierēdni, kurš nostučīja to dziedošo meiteni gan bija tekstiņš, ka pats dižākais menedžeris -vienā mirklī parastu ielas dziedātāju padarījis par zvaigzni

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1132 : 2025. gada 30. decembris, 21:44:46 »
Pa pa, tūlīt jutīs arī moskāvija, Pu tak mēģinājuši nozavēt- celies, tauta, vadoni aizstāvēt!  Kam tad tad bulšits bija veltīts? Diviem skatītājiem - garā vājajam Trampusikam un dižajai krievtautai.
Visus sakost!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #1133 : 2025. gada 30. decembris, 22:58:07 »
Zin kā tur ir, laikam kā jau ar visu. Katru vienu(atsevišķu) pieredzi uzklausot nevar spriest par citiem, tur pat blakus.Lasu tagad K. Gordejevas grāmatu(stāstus) . Par ļaudīm no Mariopoles. Katram sava un pilnīgi atšķirīga situācija, lai gan dzīvoja varbūt blakus dzīvokļos.
Ja man tagad, kāda tante no LV saka, ka Maskavā neiesauc, viss bumbās un vispār par karu tur neviens nezin... :faint: :f-palm: Nu,nu...
Kādi desmit -divdesmit varbūt arī nezin(zin, bet tēlo,ka nezin), kādi citi desmit- divdesmit zin un pat savu iespēju robežās dara ko var. Katram ir savs stāsts un tāda vispārināšna ir nederīga(kā jau visur) .
Mani radi dzīvo stratēģiski ne tajā labākajā vietā. Pie viņiem krīt ļotenes, pie viņiem šis un tas mēdz uzsprāgt...
Par karu, mēs nerunājam ne vārda.

Es pieļauju ,ka viņiem ir bail... Puiši (iesaucamā vecumā) pagaidam ir uz vietas un nezinu kā nekur nav aizsūtīti(spļauju pār plecu). Internets ir pāris stundas dienā, sazvanīties vairs nevaram ,tikai ziņu sūtīšana.
Tētis/ ģimenes galva nomira/nepamodās pēc parastas plānveida operācijas...jo trūkst/nav personāla. Neviens pie viņa nebija piegājis kamēr neieradās ģimene un nesacēla truksmi..kas bija jau par vēlu.
Algu nav, lai gan visi darbaspējīgie strādā vairākās vietās un velk galus kopā kā var..Glābj mazdārziņi,kuros izaug viss kompotējamais,marinējamais un pagrabos sabāžamais.Plaukti veikalos patukši esot.

Es biju tā,kas 2022.g. piedāvāju šamiem migrēt uz LV, jo mums pat ir tukša lauku māja,kas ir faktiski arī viņu senču māja.Tad gan lepni atteicās un teica,ka mēs tikai izdomājam, šis vēl neesot nekāds karš un drīz atkal viss būs labi.
Māsīcas meita st. citu strādā bērnudārzā kā vadītāja, kur pa vasaru saliek(salika) no ukrainas evakuētos(nozagtos) bērnus. Es īsti nesaprotu,cik daudz viņa saprot un cik daudz nevar runat, jeb arī cik daudz vispār neko nesaprot. Bet viņa ir pārliecināta ka tajā situācijā dara visu iespējamo(un es viņai ticu,jo viņa ir lieliska ar bērniem) ko var darīt TO bērnu labā.

Aiz katra vispārinajuma stāv atsevišķi daudzi stāsti,kas vispār nekādi neiekļaujas nevienā vispārinājumā....
Es kā vēsturnieks  :sarcasm: , rokoties atkaļgaitā- otro pasaules karu vienmēr esmu uztvērusi ,kā samērā ilgu laika posmu.
Jo, tajos 4-os gados paspēja notikt TIIK daudz kas.

Nupat jau šis karš iet tieši tik pat ilgi.... kas ir noticis?? Liekas nekas..tikai kara beigas, gaidam un gaidam...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1134 : 2025. gada 31. decembris, 00:25:06 »
Tas priecē, ka raškas arī ko izjūt no kara, varbūt beidzot pieslēgs ko no savām pāris rievām smadzenēs un beigs vergot, sāks pretoties pukina režīmam, kas gan maz ticams tuvākajā laikā...

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1135 : 2025. gada 31. decembris, 08:33:09 »
Pa manam krievu nelaime nav karā, tur viss gāžas jau tāpat. Karš vēl abām lielpilsētām noņems spožumu un būs kā visur. Kā visā 1/10 pasaules.
Par mobilizāciju. Vakar Pu izsludinājis iesaukumu - visa gada garumā. Lūdzu, ēdiet ar lielo karoti!
Visus sakost!

Pieslēdzies reno

« Atbilde #1136 : 2025. gada 31. decembris, 09:40:38 »
      Gan jau, ka zin. Bet emocionāli drošāk izlikties, ka nekas tāds nenotiek. Tas "pohuj" laikam drīzāk par to, ka kaut kādi idioti tur nogalina un mirst un "mēs par politiku neinteresējamies". Patiesībā droši vien priecājas, ka krim naš un "tā tiem hoholiem vajag"
      Kad pašiem sāk sprāgt un degt, tad "par ko mūs".

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1137 : 2025. gada 31. decembris, 12:18:06 »
Puķkam jau nav kur atkāpties, iepēries līdz acīm. Un lien, un lien.

Šim nevaru piekrist, būtu tik vēlme, bet nav. Mērķis dabūt atpakaļ visu psrs. Amerikāņi pēc 20 gadiem un upuriem izgāja no Afganistānas un Taliban gavilēja... Vai tādēļ zaudēja "seju" ka atkāpās? Un raškām jau kara nav, ir specoperācija...
Lietuvieši mīnē tiltus gar rašku, baltrašku robežām, mēs sliedītes nespējam demontēt...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1138 : 2026. gada 01. janvāris, 10:12:06 »
es kaut kā sliecos piekrist viedoklim, ka ne jau putin vada valsti. Iz vēstures - kompartijas un kgb cīņa ir pastāvējusi vienmēr. Cīņa par varu. Un ar putinu kā figūru uzvarēja kgb. To, ka putins sen jau nav īstais putins kopš 2012. laikam, tās arī ir spekulācijas, bet tam pēc būtības nav nozīmes. putins var arī būt mūžīgs, tas nav nekas neiespējams, protams, ja tā valsts atrod eksistences iespējas. Uz vergu sacelšanos krievijā arī diemžēl neceru. Kas būs tālāk, man nav saulainu ilūziju. Vien sajūta, ka viss vēl ļoti mainīsies un kur un kā paliksim mēs, nev ideju.

Mēs Bob, vēl pakarosim  :m:  Somi pacēluši mobilizācijas vecumu līdz 65...  Jā, labāk lai ņem mani, nekā mazdēlu

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1139 : 2026. gada 01. janvāris, 10:30:42 »
Spļauj 3X pār plecu un sit pa galdu...