Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67137 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #660 : 2022. gada 09. jūlijs, 22:02:22 »

diezgan pasen 16.maijs...bet interesanti...nu, cilvēks, kurš tagad dzīvo Latvijā...meita diez vai sajūsmā - neticu te Michelin restorānam viņai, ne tā pirktspēja tautai...

Atslēdzies LVSNor

« Atbilde #661 : 2022. gada 12. jūlijs, 11:26:16 »
Ja kādreiz sakas runas par sociālismu un Krieviju tad ziniet, Putina laikā Krievijā ir pareizticīgais sociālisms
"Tātad es esmu tapis jūsu ienaidnieks, sacīdams jums patiesību. " Galatiešiem 4:16
«Zema oglekļa mazietilpīgas infrastruktūras investīcijas.»
https://kubele.lv

Atslēdzies daddy

« Atbilde #662 : 2022. gada 12. jūlijs, 11:37:56 »
Ja kādreiz sakas runas par sociālismu un Krieviju tad ziniet, Putina laikā Krievijā ir pareizticīgais sociālisms

Jā, tā runā, ka pionieros turpmāk uzņemšot baznīcā...
es tik nesapratu, vai pioniera zvērestu dodot, pie pieres būs jāliek 1, 2 vai 3 pirksti...  :sarcasm:

Atslēdzies reno

« Atbilde #663 : 2022. gada 12. jūlijs, 12:01:36 »
Puķkas Kabajeva festivālu sarīkojusi -bērni dejoja ar sarkaniem karogiem un gimnastjorkās
https://www.newsweek.com/vladimir-putin-holds-festival-alina-kabaeva-his-rumored-mistress-1712364

Atslēdzies reno

« Atbilde #664 : 2022. gada 12. jūlijs, 12:52:16 »

Kas ir krievi un kā viņi atšķiras no ukraiņiem

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #665 : 2022. gada 12. jūlijs, 22:33:04 »
Es jau tā domāju, cik ilgi.. Biju klausījusies intervijas.

https://zona.media/article/2022/07/12/yashin

«Бегать не буду, от своих слов не откажусь». Илья Яшин был одним из последних политиков, кто выступал против войны, оставаясь в России — теперь задержали и его.
Оппозиционер Илья Яшин не вышел на свободу после 15 суток в спецприемнике — его задержали по делу о «фейках» про армию. Поводом для преследования стал стрим, в котором Яшин рассказывал об убийствах в Буче. Вероятно, завтра московский суд отправит его под арест. «Медиазона» коротко напоминает об одном из последних политиков, кто не уехал из России, оставался на свободе и при этом не боялся громко высказываться против войны.

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #666 : 2022. gada 15. jūlijs, 14:45:45 »
Tā domā krievs parastais..
Image

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #667 : 2022. gada 16. jūlijs, 11:13:16 »
Par to jau no 24 februāra vairs neviens nešaubās. Man visu laiku atmiņā tas skuķis no Daugavpils ar izlobītām zvērojošām acīm, kuram 9 maijā jautāja par viedokli Ukrainas teritorijā kara sakarā. "Мы победим! ". Beidzot rašistu īstena seja. Vai pēc šādiem vārdiem, vēl kādam var ticēt? Un kas tie tādi Latvijā "мы.." ? Ne, nē, es pieļauju, ka daudzi vietējie krievvalodīgie ir citās domās. Ne ar vienu neesmu runājusi, bet viedokļus esmu dzirdējusi. Vismaz man apkārt tādu ir vairākums. Bet, pēc šādiem kadriem, es atturētos kādam ticēt. Ar ko gan tas skuķis atšķiras no tā džeka iepriekšējā postā, kas iesaka noslaucīt no zemes virsas pilsētas un uzcelt mitekļus "savējiem"?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #668 : 2022. gada 16. jūlijs, 11:48:13 »
...cilvēki nezin, neatceras, kas ir īsts karš...karu pazīst pēc propagandas filmām, kur "mūsējie" uzvar....šo krievieti D-pilī var salīdzināt ar to eiforiju visās (!!) valstīs, kad sākās 1.p.k. 1914.gadā..."mēs" uzvarēsim skanēja visās valstīs - puķes, dziesmas utt...to panāk propaganda...     
Mūžībā aizgājuši politiķi, kuri paši karoja 2.p.k....Hruščovs, Kenedijs, Brežņevs...šie bija izjutuši reālas nāves bailes no kara...domājiet, ka tam Leonīdam Iļjičam, kurš bija pulkveža pakāpē, nebija bail sēdēt tranšejā "Mazajā zemē"?.....tāpēc arī prata to situāciju reāli izvērtēt, jo lai cik spēcīgs tu būtu, lai cik augstu amatu ieņemtu, karā var pienākt brīdis, kad paliec viens ar maršala pagoniem pret  tanku un savu lodi vai raķeti nedzird...   
Tagadējais kremļa punduris tik zin, viņa pieredze kā izkauties uz ielas ...

Atslēdzies Broņa

« Atbilde #669 : 2022. gada 16. jūlijs, 12:06:43 »
Бандит напал на жертву. Казалось бы, что может быть очевиднее? Но нет блять, находятся люди, которые видят это и говорят «всей правды не узнаем», «никто просто так не нападает» и «вообще бандит защищается». Сука, ну что вы за долбоебы такие?
(No tvitera)
Pie mums te forumā arī tā runā, lai cik tas dīvaini arī nebūtu..

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #670 : 2022. gada 16. jūlijs, 13:38:22 »
man kādā labi pazīstamā jauktā ģimenē ir krievu tautības mammītis, ļoti sens pēc vecuma. Ar savu Puķinu jau visiem ģimenē aknās. Līdz brīdim, kad beidzot uzlika šļuss visām  krievu TV programmām. Tad bija kādu 3 nedēļu stupors, līdz atrada TV programmās Ukrainas pārraides, kur arī runā krievu valodā. Sajūta tāda, ka beidzot cilvēkam acis vaļā. Šoks, tas ir maigi teikts. Beidzot ieklausās un sāk sakarīgi runāt. Pavisam cits cilvēks.

Atslēdzies reno

« Atbilde #671 : 2022. gada 17. jūlijs, 09:35:00 »
Tviterī uzkūlos ierakstam -dzied koris, priekšējā rindā 3-4 gadīgi, pa vidu 10-12gadīgas meitenes  zaldātu formās, pēdējā rindā acīm redzot skolotājas. Dziesmas teksts 3 vārdos -vsjo buģet naše. Aļasku paņemsim, Dzintara galvaspilsētu (Kaļiņingr.) nosargāsim, viss mūsu no Sahalīnas līdz Baltijas krastiem. Pēdējās rindas vispār graujošas:
I j esļi vožģ pozovut v posļedņij boj, Djadja Volodja, mi s toboij!
Un visi sīkie izstiepj dūres

Ieraksts no kaut kādas nožēlojamas zālītes papildināts ar plašām ainavām

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #672 : 2022. gada 17. jūlijs, 09:54:10 »
Hitlerjugenda audzināšanas metodes

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #673 : 2022. gada 17. jūlijs, 11:28:38 »
Hitlerjugenda audzināšanas metodes
Putlerjugenda....

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #674 : 2022. gada 18. jūlijs, 17:31:31 »
...kā tur Putinam ar veselību?....izķepurojās no vēža?