Autors Tēma: kas notiek Krievijā?  (Lasīts 67393 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Atb: kas notiek Krievijā?
« Atbilde #1005 : 2022. gada 20. oktobris, 08:31:24 »
Nez, vai līdz ar to viņš netieši atzīst, ka tur tomēr ir KARŠ?   :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1006 : 2022. gada 20. oktobris, 08:37:12 »
Nez, vai līdz ar to viņš netieši atzīst, ka tur tomēr ir KARŠ?   :mrgr:

TUR protams!

Īsā Krievijas izpratne:
Pu to ir runājis 8 gadus, ka Ukrainā norisinās "pilsoņu" karš, kur sliktie nacisti apspiež labos krievus (tautība), kuri savukārt izmisīgi aizstāvas ar lielveikalā iegādātiem ieročiem... Krievija nevarēja to noskatīties un "specoperācijas ietvaros" gāja "nabadziņiem" palīgā... bet te atsteidzās  pūstošie Rietumi ar nēģeriem, himarsiem un citu drazu un "operācija" drusku ieilga...

Krievijā kara nav.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1007 : 2022. gada 20. oktobris, 14:43:17 »
PU parakstīja dokumentu par kara stāvokli Ukrainas teritorijās kuras nesen pievienoja. Nu to mēs zinām. Bet... Viņš ir parakstījis vēl  vienu dokumentu, par kuru neviens daudz nerunā. Pēc tā dokumenta kara stāvoklis ir  Visā Krievijā. Nu, sadalījumā pa  apgabaliem. Šai gabaliņā, kuru pievienoju to otru dokumentu analizē kāds jurists un paskaidro, ko tāds "kara stāvoklis" nozīmē iedzīvotājiem. Vispār, man mati stāvus... Gabaliņš pagarš, bet patiešām saistošs. Es nezinu, kā vienkārša tauta ko tādu var izturēt... Iesaku. Nu man liekas, ka tur būs jautri .. Bet ko gan tā tauta nevar izturēt. Un ja var, tad jau arī ir pelnījusī.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1008 : 2022. gada 20. oktobris, 22:41:27 »
Man tā arī neaiziet līdz smadzenēm, nu kā tā var būt, ka kāds slimais ko ieņem savā galvā un visa pasaule ar vienu slimu indivīdu nespēj tikt galā. Absurdu absurds.  :alt: Pie tam, ka reiz tā jau ir bijis un pie tam, ka neviens jau no tiem atomdraudiem vairs nebaidās un neņem par pilnu. Interesanti, ar ko tādi slimie draudēs nākotnē?  Prātam neaptverami tomēr, ka bezjēdzīgi mirst n-tie cilvēki VIENA psiha dēļ, un neko...  :f-palm: :angry:   :angry:   :angry:

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #1009 : 2022. gada 21. oktobris, 00:04:31 »
es  esmu mēmā šokā... Labi, pieņemsim, ka zombēti, un ko tur vēl. Es pat nebrīnos par to, ka valstī pasludina kara stāvoklī un pēc valdības teiktā viņi nemaz nekaro. Vairs neizbrīna, ka tikai par to, ka stāvi ar baltu papīra lapu pilsētas laukuma var ne tikai aizraut uz policiju bet arī piespriest vairākus gadus cietumā. Bet tas, ka pasludina mobilizāciju, izķer večus no ielas un aizšūta uz nošaušanu nevienu nekrata. Kad sāk pienākt zārki, kad vispār nav nekādu ziņu par tavu tēvu, dēlu, brāli - pofig. Kaut gan ir informācijā par to ka UK morgi pārpildīti ar līķiem, vienkārši RU valdībai tie pie pakaļas. Es pat nepieminu par mobilajām krematorijām... Vai ar to nepietiek, lai tauta pamostos? Un tagad "kara stāvoklis"... Jebkurā brīdī kara vajadzībām var paņemt tavu auto, dzīvokli, pārcelt ģimeni un citu valsts galu, neviens nedrīkst pamest vai mainīt dzīves vietu, vēl droši vien nav komendanta stundas, vai arī es to palaidu galā. Kur nu vēl tas, ka visi austrumu valsti iedzīvotāji (turkmēņi, uzbeki .... pat tie, kam ir RU pase) atzīsti par aizdomīgiem un tos nepieciešams deportēt... Un vienalga, tauta klusē. Kā viens demences nomocīts vecis var sačakarēt vienu piekto daļu no zemes lodes.

Atslēdzies reno

« Atbilde #1010 : 2022. gada 21. oktobris, 00:35:45 »
Tas nav viens vecis, tas ir rusņas gēns.Nav jau pirmo reizi

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1011 : 2022. gada 21. oktobris, 01:40:35 »
Man paralēles ar hitleru, kā ar viena trakā ambīcijām pasaule centās tikt galā. Bet nu vajadzēja būt kādai mācībai, ka kāds tāds ķertais ik pa laikam var uzrasties...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1012 : 2022. gada 21. oktobris, 10:33:20 »
...diemžēl nav "viens trakais", ir apsēsta, prātu pazaudējusi nācija, kura caur pazemojumu ir jāved pie prāta, kā vācieši pēc WW2...

protams, pastāv variants, ka šī nācija izturēs spiedienu /pasaule noraustīsies/ un pazemos pasauli, vismaz Eiropu, Austrumeiropu točna... kas ir 100Mio austrumeiropiešu pret 8Mlrd pasaules...

negribētos to piedzīvot, bet ir arī tāda iespēja

Atslēdzies reno

« Atbilde #1013 : 2022. gada 25. oktobris, 08:05:46 »
Bellingcat  un ukraiņi atklājuši IT speciālistu grupu un konkrētus cilvēkus, kas vadījuši raķetes uz mērķiem Ukrainā. Vārdi, uzvārdi, pat viens kopējs foto -jauni, simpātiski cilvēki

Atslēdzies Camma

« Atbilde #1014 : 2022. gada 25. oktobris, 12:41:26 »
Ja godīgi, esmu pamatīgā šokā. Pazīstu ļoti daudz raškas iedzīvotāju - ļoti jauki, izglītoti un visādi citādi bla bla bla. Kas ar viņiem noticis pēdējo 2-3 gadu laikā !!!??? Šausmas un elle un Indija, Sodoma un Gomora vienā butelē.
KAS ar viņiem IZDARĪTS ?
Visus sakost!

Pieslēdzies Amālija

« Atbilde #1015 : 2022. gada 25. oktobris, 13:01:49 »
Man šķiet, tas ir šūnu līmenī. Iepotēts pilnīgi nepamatots pārākums, misija, atbrīvošanas sindroms. Ja tā mazliet padomā, var vēl atrast šūnu līmenī ieprogrammētas dogmas. Pret citiem.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #1016 : 2022. gada 25. oktobris, 13:02:43 »
Tādi jau viņi vienmēr bijuši, tagad vien atkal iespēja izpausties visā "krāšņumā". Skaistums nāk no iekšām (c)

Atslēdzies daddy

« Atbilde #1017 : 2022. gada 25. oktobris, 13:05:40 »

Ja godīgi, esmu pamatīgā šokā. Pazīstu ļoti daudz raškas iedzīvotāju - ļoti jauki, izglītoti un visādi citādi bla bla bla. Kas ar viņiem noticis pēdējo 2-3 gadu laikā !!!??? Šausmas un elle un Indija, Sodoma un Gomora vienā butelē.
KAS ar viņiem IZDARĪTS ?

izradās - neesam viņus pa īstam pazinuši!!
vai (kas ticamāk) - esam sevi maldinājuši, ka "tie tur" ir ļoti jauki, izglītoti un visādi citādi bla bla bla

bet patiesībā mēs zinājām, ka ļoti jauki, izglītoti un visādi citādi bla bla bla mūsu valstiskumu neatzina, t.i. labākā gadījumā iesmaidīja par LV pagātni, tagadni un nākotni... :(

Atslēdzies reno

« Atbilde #1018 : 2022. gada 25. oktobris, 13:13:01 »
Brīžiem gan šķiet, ka vnk čaula nokritusi un īstais "es" izlīdis. Tāda sajūta, ka arī daudziem labajiem  krieviem nepavisam nebūtu iebildumu par krievu val. kā otru valstsvalodu, par Ukrainas miermīlīgu pievienošanos, un neapstrīd, ka ukraiņi un baltkrievi ir mazāk cienījami slāvi.
Protams, tagad izlien arī īsti psihopāti, kā tas RT tips, kas no tv ekrāna aicināja slīcināt un dedzināt ukraiņu bērnus, bet ar steigu atlaists.  Vispār tā bija interesanta saruna, ko vairs tviterī nevaru atrast. Sarunu biedrs, kaut kāds rakstnieks dalījās atmiņās, kā 80. gados bijis Ukrainā, un tur krieviski!  runājošie bērni teikuši viņam, ka Krievija ir draņķi un okupanti

Atslēdzies Milka

« Atbilde #1019 : 2022. gada 25. oktobris, 13:53:37 »
Brīžiem gan šķiet, ka vnk čaula nokritusi un īstais "es" izlīdis. Tāda sajūta, ka arī daudziem labajiem  krieviem nepavisam nebūtu iebildumu par krievu val. kā otru valstsvalodu, par Ukrainas miermīlīgu pievienošanos, un neapstrīd, ka ukraiņi un baltkrievi ir mazāk cienījami slāvi.
Protams, tagad izlien arī īsti psihopāti, kā tas RT tips, kas no tv ekrāna aicināja slīcināt un dedzināt ukraiņu bērnus, bet ar steigu atlaists.  Vispār tā bija interesanta saruna, ko vairs tviterī nevaru atrast. Sarunu biedrs, kaut kāds rakstnieks dalījās atmiņās, kā 80. gados bijis Ukrainā, un tur krieviski!  runājošie bērni teikuši viņam, ka Krievija ir draņķi un okupanti
Te ir tas psihais. Viņš ir ar HIV slims gejs, ko pats nemaz neslēpj. https://t.me/uniannet/77435
« Pēdējās izmaiņas: 2022. gada 25. oktobris, 14:11:31 no Milka »