Autors Tēma: 4.vakcīna  (Lasīts 3725 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies nakata kngs

4.vakcīna
« : 2022. gada 03. decembris, 11:03:30 »
Saņēmu 4.vakcīnu.   
Pirmās 3 bija moderna, kamēr šī ir pfizer. 
Modificēta pret omikrona vīrusu.   
3.vakcīna man tika potēta pagājušo gadu pirms Ziemassvētkiem - tā ka gandrīz gads apkārt, jo laukā jau decembris.   
Sajūtas kā pēc 1.vakcīnas - nedaudz jūtīgs plecs, traucē gulēt uz tiem sāniem pirmo nakts daļu, bet otro nakts daļu jau nekādu problēmu.   
Temperatūra normas robežās.
Nav par ko pasūdzēties.  :mrgr:     

Atslēdzies Bobs

Atb: 4.vakcīna
« Atbilde #1 : 2022. gada 03. decembris, 13:29:34 »
es pagaidām nogaidu. Pēdējie paveidi oficiāli vairs nerada paaugstinātu hospitalizācijas risku. Cerams, tā arī tas izplēnēs un sliktāk nekļūs.

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #2 : 2022. gada 03. decembris, 17:24:03 »
Bob, es ceru, ka Tev taisnība, jo mani dara uzmanīgu tas, kas pašreiz notiek Ķīnā.. Slēdz pilsētas, bloķē iedzīvotājus viņu mājās, ar ekonomiku tāpēc draņķīgi.. No malas skatoties nav saprotams.. Es iedomājos, ka miljardu+ ir grūti novakcinēt un ķīniešu vakcīnas ir neefektīvas, bet pats galvenais šajā lietā - nekas vēl nav atrisināts.. Ok, mums patreiz ir normāli, bet..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #3 : 2022. gada 03. decembris, 21:20:40 »
Kaut kā šķiet, ka Ķīnas vara kovidu izmanto kā ieganstu nemierīgo ierobežošanai.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies reno

« Atbilde #4 : 2022. gada 03. decembris, 21:33:52 »
Meitas vīramātes darbavietā slimojot strīpām vien, darbs tāds, ka sadalīti 2 maiņās pa nedēļām, lai nav tā, ka nav kas strādā. Bet slimošana viegla, vai pat vispār bez pazīmēm, bet tests uzrāda. Atkal maskas un kontroltesti...

Atslēdzies Krimsons

« Atbilde #5 : 2022. gada 03. decembris, 21:34:49 »
Saņēmu 4.vakcīnu.   

Gribi atkārtot Žirinovski?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #6 : 2022. gada 04. decembris, 08:36:09 »
Nu bet lai taču! Kamēr vien mani nepresē un pieļauj manu izvēli, tikām atzīstu arī citu izvēli durties 3, 4 vai kaut visas 8 reizes. Paša rumpis - paša izvēle.  Tā taču būtu godīgi, man šķiet, ne?

Atslēdzies nakata kngs

« Atbilde #7 : 2022. gada 05. decembris, 09:41:53 »

Gribi atkārtot Žirinovski?
Dārgais draugs, sagaidīsi savus 60 gadus un sapratīsi, ka veselīgs nebūsi mūžam, litru vodkas vienā vakarā nevari izdzert, sākas visādas šaizes, kurām neredz galu, bet gals ir zināms. Man ir 65 un tik daudz sapratis no ārstiem esmu, ka jebkura infekcija, vīruss vai saslimšana, kas izklausās nekaitīga, var aktivizēt visus tos slēptos procesus, kas beidzas smilšu kalniņā...galvenais ir nesaslimt, neko nenoķert!  ...figviņzin, vai arī turpmāk izdosies izvairīties no kovida, jo mans puika, kurš patreiz dzīvo ar pilnu krūti jauna vīrieša dzīvi, to noķēra divas reizes un otrā bija reti riebīga, kas par laimi ātri pārgāja.   
p.s.
Es saprotu, ka tie, kuri smejas par mani un 4.vakcīnu pieder vecuma grupai 30-50 gadi, es neņemu ļaunā, smaidu, jo atceros, ka tad, kad man bija šis vecums, es domāju līdzīgi un pat nezināju, kurš man ir ĢĀ...un rakstu šo ar domu, ka kāds mācīsies no manām kļūdām un negaidīs savas!   

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #8 : 2022. gada 05. decembris, 10:56:32 »
nedēļu atpakaļ biju pie ārsta, nedaudz parunājām. Teica, ka slimnīca ir pārpildīta ar kovidniekiem, nesaprot, kāpēc atkal neliek  tautiešiem apmeklēt bodes ar uzpurņiem, jo situācijā pašreiz ir tieši tāda pati, kā gadu atpakaļ.

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #9 : 2022. gada 05. decembris, 10:57:41 »
nedēļu atpakaļ biju pie ārsta, nedaudz parunājām. Teica, ka slimnīca ir pārpildīta ar kovidniekiem, nesaprot, kāpēc atkal neliek  tautiešiem apmeklēt bodes ar uzpurņiem, jo situācijā pašreiz ir tieši tāda pati, kā gadu atpakaļ.
nezin vai tā būs taisnība. Man ir cita informācija tieši no slimnīcas.

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #10 : 2022. gada 05. decembris, 11:02:12 »
Droši vien, kā kurā vietā. Tad jau nav tik traki.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #11 : 2022. gada 05. decembris, 11:37:52 »
Ja cilvēki būtu kaut cik apzinīgi un valkātu ''uzpurņus'' gadījumos, kad vispār prātīgāk būtu sēdēt mājās, būtu laime visriņķīapkārt. Labi, ka darbā visiem pienākums valkāt ''uzpurni'' - mazāk iespēju noķert kādu ligu. Ja jūtu kaut ko ''nepareizu'' sevī, velku ''uzpurni'' arī veikalā. Un tad? Daudzi skatās kā uz pastulbu, bet tas tomēr labāk, nekā šņaukāties un kāsēt visriņķī.
Visus sakost!

Atslēdzies tuk

« Atbilde #12 : 2022. gada 05. decembris, 11:51:42 »
Es arī atbalstu maskas vīrusu laikā. Pa tiem diviem covid gadiem pat elementāras iesnas ne reizi nenoķēru.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #13 : 2022. gada 05. decembris, 11:57:23 »
Viss jau būtu labi, bet bērnudārznieks mājās - tā ir kaķastrofa! (Skolnieks, laikam, arīdzan.)
Visus sakost!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #14 : 2022. gada 11. decembris, 21:56:36 »
Es arī atbalstu maskas vīrusu laikā. Pa tiem diviem covid gadiem pat elementāras iesnas ne reizi nenoķēru.
Vot šito es nesaprotu, kaut vāriet mani zupā!  Par to iesnu "noķeršanu". Jā, es arī ziņas lasu un esmu dzirdējusi, ka tā esot "noķerama" infekcija - tā pat mediķi apgalvo. Bet mans deguns laikam atsakās tam piekrist un uzskata sevi par autonomu vienību. Nekad neesmu iesnas "noķērusi", pilnīgi vienalga, cik cilvēku un cik tuvu apkārt šņaukājas, ar maskām, bez maskām, pofig. Manam degunam iesnas ir aukstuma slimība. Ja  šajā burvīgajā ziemas laikā tā kārtīgi nosalšu - kaut viena pati klajā laukā, kur neviens ar puņķainu degunu ne tuvumā nav stāvējis - iesnas būs klāt kā likts. (Es to zinu un covida laikā ļoti uzmanījos, lai tikai, diespas, nekur nenosaltu, jo kur tad ar tādiem "simptomiem" liktos, kad visi skatīsies kā uz spitālīgo). Ja pieņemam teoriju, ka iesnas ir infekcija, bet aukstums - tikai imunitāti nograujošs faktors, kas ļauj infekcijai "pieķerties", tad sanāk, ka tā infekcija ir permanenti apkārt visu laiku, ne tikai brīžos, kad kāds akurāt blakus nošņaukājas. Un nozīme ir tikai imunitātes tā brīža spējai infekciju atvairīt, jo izvairīties no infekcijas ir naivi veltīgi centieni. Man rādās tā.