Autors Tēma: Gumijas laiva  (Lasīts 3971 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: Gumijas laiva
« Atbilde #45 : 2023. gada 17. janvāris, 18:01:04 »
 Vienīgi, ja es uztaisīšu plostu no tukšām pudelēm, tas neko daudz neizmaksās, tikai daždesmit metrus skoča..

Kur tu tagad tukšas pudeles dabūsi, visas taromātos salaistas...Pašai izdzert -tad lētāk un ātrāk laivu nopirkt

Atslēdzies Trix

« Atbilde #46 : 2023. gada 17. janvāris, 18:08:16 »
Kur tu tagad tukšas pudeles dabūsi, visas taromātos salaistas...Pašai izdzert -tad lētāk un ātrāk laivu nopirkt

Šķūnī. Krājas jau gadus piecus - tieši priekš tam, lai kopā ar sīkiem uztaisītu plostu.  :taunt:
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #47 : 2023. gada 17. janvāris, 18:30:29 »
Apskatījos pakavlaivas - pirmā brīdī šķiet interesants risinājums, bet tad sāc apdomāt trūkumus. Ezerā spiningu pamētāt ok, bet pa upi laivot ne visai - vispirms jau iznāk braukt atmuguriski, kas nav ērti, un riskējot uzskriet kādam nepamanītam šķērslim. Kājas ar pleznām (un visticamāk, ka arī pakaļa) mirkst ūdenī, tātad, ja vien nav superkarsts, vajadzēs brienambikses - izdevumi un stiepjamais apjoms...

Atslēdzies tuk

« Atbilde #48 : 2023. gada 17. janvāris, 20:33:18 »
Kādēļ ne ar sup dēli, ir arī piepūšami.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #49 : 2023. gada 17. janvāris, 20:36:29 »
Kādēļ ne ar sup dēli, ir arī piepūšami.

Lūk, tā es Amāliju iedomājos - rāmi un cēli baudot savu neatkarīgo piedzīvojuma garu!

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #50 : 2023. gada 17. janvāris, 20:49:12 »
Izmēģināju supu. Nē, nesajūsmina. Nestabils. Stāvēt kājās nevaru, līdzsvars sūdīgs. Tupēt - nospiež kājas. Nepatīk.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #51 : 2023. gada 17. janvāris, 20:55:24 »
Izmēģināju supu. Nē, nesajūsmina. Nestabils. Stāvēt kājās nevaru, līdzsvars sūdīgs. Tupēt - nospiež kājas. Nepatīk.
Sēdi jāteniski :D

Atslēdzies Trix

« Atbilde #52 : 2023. gada 17. janvāris, 20:56:46 »
...un ar kājām pa upes gultni var atspārdīties. Tāds Flintstonu ūdensmašīnas variants. :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #53 : 2023. gada 17. janvāris, 21:39:35 »
Nu tad jau ērtāk guļus uz piepūšamā matrača  :mrgr: