Autors Tēma: profesionāla apkopēja  (Lasīts 3999 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: profesionāla apkopēja
« Atbilde #30 : 2023. gada 20. janvāris, 18:24:25 »
Man ir 1 fobija no viesnīcām- es nelieku zobu birsti trauciņā, bet noslēptu  :rofl: Jo liekas, ka ļaunas, nabadzīgās apkopējas izbraukās ar birsti pa podu un noliks atpakaļ vietā :rofl:

Nabadzīgajām apkopējām vienmēr atstāju kādu euro naudiņu uz gultas. Tad droši, ka riebeklību nebūs.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #31 : 2023. gada 20. janvāris, 18:28:33 »
Man pašai pēc "apteksnes" nav vajadzības, pārāk maza telpa, lai gan esmu domājusi, ka vajadzētu...Savukārt, draudzene savai privātmājai pāris reizes gadā noalgo uzkopēju. No servisa. Nāk ar visiem "štrumentiem". Īpaši tiek pieteikts, lai piemēram, cepeškrāsni iztīra...
Pa plauktiem un skapjiem neviens neložņā. Apakšveļu necilā..., komentēt neatļaujas. 
Vēl viena draudzene Vācijā pati strādā par uzkopēju. Pa plauktiem, skapjiem nekrāmējas. Viena māja (2 stāvi) - 8 stundas ko tīrīt.
Mums vēl tā domāšana, ka noalgot profesionālu apkopēju ir kauna lieta. 

Kauna lieta nu gan nav. Tas ir tipa statuss, ka vari atļauties. Tas tiesa, mazai platībai nav ko.
Man draudzenei privatmājā nāk reizi mēnesī kopt, bet viņa arī to mēnesi pilnīgi neko netīra, pat ne podu ar ezīti.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #32 : 2023. gada 20. janvāris, 18:32:04 »

Nabadzīgajām apkopējām vienmēr atstāju kādu euro naudiņu uz gultas. Tad droši, ka riebeklību nebūs.

a ko tik skopi?? "Bagātā kundze" atstāja 5 latu dālderi...  :fp:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #33 : 2023. gada 20. janvāris, 18:34:10 »

Kauna lieta nu gan nav. Tas ir tipa statuss, ka vari atļauties.

Neuzskatu, ka statusa dēļ. Cilvēki strādā un daudz ...un , lai šo darba slodzi izturētu, ir arī jāatpūšas. Lai atkal varētu iet uz darbu... Bez tam, noalgojot uzkopēju, tiek sildīta ekonomika - cilvēkiem tiek dota iespēja nopelnīt.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #34 : 2023. gada 20. janvāris, 18:38:05 »
Protams. To arī saku, ka tas nav kauns. Būtu man privātmāja, suņi un bērni, es arī pati nekoptu. Jau savu mazo telpu nekopju īsti, jo besī.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #35 : 2023. gada 20. janvāris, 18:40:12 »
Man ir 1 fobija no viesnīcām- es nelieku zobu birsti trauciņā, bet noslēptu  :rofl: Jo liekas, ka ļaunas, nabadzīgās apkopējas izbraukās ar birsti pa podu un noliks atpakaļ vietā :rofl:

Traki sen biju vienā komandējumā, kur sanāca dzīvot ar vienu kundzi vienā numurā. Viņa savulaik deviņdesmitajos bija strādājusi, šķiet vai tik ne Itālijā par viesnīcu uzkopēju. Pati aizejot visu bāza koferī aiz atslēgas. Stāstīja kā uzkopējas uzmēra visu garderobi, iepūšas ar smaržām un ko tik vēl ne. Prātīgi dari ar to zobubirsti. :)

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #36 : 2023. gada 20. janvāris, 18:40:20 »

Neuzskatu, ka statusa dēļ. Cilvēki strādā un daudz ...un , lai šo darba slodzi izturētu, ir arī jāatpūšas. Lai atkal varētu iet uz darbu... Bez tam, noalgojot uzkopēju, tiek sildīta ekonomika - cilvēkiem tiek dota iespēja nopelnīt.

Izklausās briesmīgi...cilvēks kā vergs. Briesmīgi tev rādās:D pārspīlē nudien. Labāk bez apkopējas, bet ne tādu verga dzīvi :D  Tas gan tiesa, ka tērēt brīvo laiku mājās uzkopšanai ir stulbi.
« Pēdējās izmaiņas: 2023. gada 20. janvāris, 18:48:54 no Leonora »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #37 : 2023. gada 20. janvāris, 18:41:08 »

a ko tik skopi?? "Bagātā kundze" atstāja 5 latu dālderi...  :fp:

...nu, nu...ja istabene Ēģipē nopelna vidēji 139 USD mēnesī, tad 2 euro ir diezgan ievērojama summa...jā viesnīcā 7 naktis, tad 7x2...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2023. gada 20. janvāris, 19:00:45 »

Varbūt tai mājas saimniecei vieglāk ir ar savu darbu nopelnīt  ko samaksāt uzkopējai, nevis pašai pavadīt brīvo laiku šrubījot?  Man tas liekas visnotaļ saprotami. Bez tam  jebkurš darbs kādam cilvēkam padodas veiklāk, citam sliktāk. Man, piemēram, vieglāk ir kūti izmēzt,  nekā dzīvokli izšrubēt, es peros un peros, bet rezultāta lāgā nav, kamēr pazīstu vienu talantīgu sievieti, kas iziet pa dzīvokli kā virpuļviesulis, un viss aiz viņas paliek ideālā kārtībā. Tad kāpēc lai nepraktizētu tādu darba dalīšanu. Neuzskatu, ka uzkopēju algot būtu kauns un sievietes liktenis ir mūžīgi māju šrubēt.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #39 : 2023. gada 20. janvāris, 19:12:41 »
Piekrītu, es arī pazīstu talantīgu uzkopēju. Katram savi talanti.
Vēl pie tam tas ir mana vecuma tantu uzskats, ka pašai jāšrubē, jāgatavo utt.
Jaunā paaudze dzīvo citādāk.

Atslēdzies Amālija

« Atbilde #40 : 2023. gada 20. janvāris, 19:15:03 »
Pavisam noteikti neesmu talantīga uzkopēja. Nelepojos.

Atslēdzies Milka

« Atbilde #41 : 2023. gada 20. janvāris, 19:32:33 »

Kauna lieta nu gan nav. Tas ir tipa statuss, ka vari atļauties. Tas tiesa, mazai platībai nav ko.
Man draudzenei privatmājā nāk reizi mēnesī kopt, bet viņa arī to mēnesi pilnīgi neko netīra, pat ne podu ar ezīti.
Un pods ar brūnām strīpām?! pa to mēnesi? :faint:

Atslēdzies Milka

« Atbilde #42 : 2023. gada 20. janvāris, 19:44:50 »
Es laikam pēc prof. apkopējas "pa gaisu lidotu", lai tikai viss paliktu kā ir uz sakopšanas finiša brīdi.

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #43 : 2023. gada 20. janvāris, 20:36:03 »
Un pods ar brūnām strīpām?! pa to mēnesi? :faint:

Neticēsi, bet jā :?:
Jo viss jātīra apkopējai.  Viņa riktīgi aizdir@ māju, jo riebjas kopt. Un viņai ir 2 suņi un 2 kaķi.
Bet var saprast' -kāpēc iespringt, ja iztīrīs.  Reizēm pasauc ātrāk uzkopēju. Viņa par zemes lietām neiespringst un vīrs ne tik  :rofl:

Atslēdzies tuk

« Atbilde #44 : 2023. gada 20. janvāris, 20:57:56 »
Pašiem neriebjas tādā netīrībā mēnesi dzīvot? Vjek.