Autors Tēma: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?  (Lasīts 9500 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pūka

Re: Un kādas jūsu domas par Viesturu Rudzīti?
« Atbilde #15 : 2014. gada 03. decembris, 13:51:43 »
Neesmu VR fane. Katram ir tiesības uz savu viedokli.
Saprotu, ka DELFU citāti izrauti no konteksta, bet tomēr kaut kas mani dara uzmanīgu viedokļa izklāsta formā...  Liekas nav VR laimīgs, kaut kāda personiska sāpe jaušas visam cauri, nav bezkaislīgs zinātnisks viedoklis.

Atslēdzies alex

« Atbilde #16 : 2014. gada 03. decembris, 14:02:25 »
Liekas nav VR laimīgs, kaut kāda personiska sāpe jaušas visam cauri, nav bezkaislīgs zinātnisks viedoklis.

Nu bet protams! Kura cilvēkveidīga būtne tad var būt ABSOLŪTI auksti objektīva? Tas, manuprāt, vispār nav iespējams.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #17 : 2014. gada 03. decembris, 14:18:12 »
Ar zinātni viņa murgojumiem vispār nav nekāda sakara, pat ja nerunājam par eksperimentālo zinātni, bet gan humanitārajām jomām, kurās tāpat ir stingri kritēriji datu vākšanai, analīzei un sintēzei. Izglītotāki cilvēki pat var ar pirkstu parādīt, no kurām grāmatām VR ir sagrābstījis savas "teorijas" (protams, uzdodoties par autoru), pārējais jau ir brīvs lidojums paša nospraustajā virzienā.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #18 : 2014. gada 03. decembris, 14:24:29 »
Viesturs Rudzītis nav mana autoritāte. Cik līdz šim esmu saskāries ar viņa publiskiem spriedelējumiem, neviens nav uzrunājis. Atļaujos nelasīt šo viņa kārtējo alternatīvo viedokli. Lai viņš dzīvo ar savām domām un ja ir, kas viņam par to maksā, tā ir tikai sabiedrības projekcija, ko viņš pārstāv un eksponē caur savu psihologa vai, pasarg Dies', psihoterapeita viedolu.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #19 : 2014. gada 03. decembris, 14:25:55 »

Atslēdzies alex

« Atbilde #20 : 2014. gada 03. decembris, 14:34:32 »
Ha,
http://www.delfi.lv/news/national/politics/psihoterapeitu-biedriba-lems-par-rudzisa-sertifikata-apturesanu.d?id=45296482
Laikam jau visam ir k-kādas robežas. Cik gan tas ir nopietni?

Oho! Tiešām mūsu tolerantajā un politkorektajā valstī kādam kaut ko nodarīs par pliku muldēšanu??? Tas būtu amizanti! ;)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #21 : 2014. gada 03. decembris, 14:39:31 »
Ha,
http://www.delfi.lv/news/national/politics/psihoterapeitu-biedriba-lems-par-rudzisa-sertifikata-apturesanu.d?id=45296482
Laikam jau visam ir k-kādas robežas. Cik gan tas ir nopietni?

Oho! Tiešām mūsu tolerantajā un politkorektajā valstī kādam kaut ko nodarīs par pliku muldēšanu??? Tas būtu amizanti! ;)

Krimināllikumā ir panti, ko var un kas ir tikuši piemēroti gadījumos, kad ir it kā tikai plika muldēšana. Neesmu gan droša, ka arī Viestura Rudzīša muldēšana skaitās.  :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #22 : 2014. gada 03. decembris, 14:43:47 »
Krimināllikumā ir panti, ko var un kas ir tikuši piemēroti gadījumos, kad ir it kā tikai plika muldēšana. Neesmu gan droša, ka arī Viestura Rudzīša muldēšana skaitās.  :)

Civillikumā ar vajadzētu būt kaut kam par "aizskaršanu ar vārdiem" :D

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #23 : 2014. gada 03. decembris, 14:49:02 »
Muldēt jau nevienam nav aizliegts - tikai lai nesauc sevi par sertificētu psihoterapeitu. Ja es sāktu paust viedokli, ka Moricsalas rezervātā visi meži jānocērt kailcirtē, piesaucot savu eksperta sertifikātu, pieļauju, man no tā visai drīz nāktos šķirties :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #24 : 2014. gada 03. decembris, 14:52:49 »
Muldēt jau nevienam nav aizliegts - tikai lai nesauc sevi par sertificētu psihoterapeitu. Ja es sāktu paust viedokli, ka Moricsalas rezervātā visi meži jānocērt kailcirtē, piesaucot savu eksperta sertifikātu, pieļauju, man no tā visai drīz nāktos šķirties :)

A vajag nocirst, ja? :D

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #25 : 2014. gada 03. decembris, 14:54:47 »
Es jūtu sabotāžas mēģinājumu :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #26 : 2014. gada 03. decembris, 14:57:03 »
Es jūtu sabotāžas mēģinājumu :D

Pat prātā nebija! Tikai vaļīgāka interpretācija.  :rofl:

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #27 : 2014. gada 03. decembris, 15:21:35 »
Jeezinj, diez kursh vardarbiibas upuris tai biedriibaa to izlaidis caur sevi

Atslēdzies imho

« Atbilde #28 : 2014. gada 03. decembris, 15:41:38 »
tas tips gadiijumaa regulaari neizspljauj ko provokatiivu?

var jau saprast - sveetki naak, paredzami visaadi izdevumi, vajag publicitaati, lai vinja sacereejumus kaads pirktu.... ja pat izsleegs, varees haltuureet pa kluso, pat nodoklus varees nemaksaat - kaa manaams, padeviigu aitu kaadam laikam pietiks, ko atnaudot, smadzenes skalojot.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #29 : 2014. gada 03. decembris, 20:26:43 »
Paklachojos te ar ljauzhiem, mees no neritiigo shlakas- neviens nebi to textu sapratis kaa aicinaajumu uz/vardarbiibu vai atbalstu vardarbiibai...