Autors Tēma: pukstu... publiski  (Lasīts 27522 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Pifs

Atb: pukstu... publiski
« Atbilde #420 : 2026. gada 07. jūnijs, 21:11:03 »
Pati sevi "uzmetu": LMT mainīju veco telefonu pret jauno un ļāvos pierunāties, ka baigi ietaupīšu apvienojot savu Netflix ar LMT viedtelevīziju. Bet vispār man ir TEt internets!! un TV praktiski neskatos, jo nav tur ko redzēt.  Un telefonā arī filmas neskatos! Tagad maksāšu papildus 4 euro mēnesi par to ko man nevajag. Nu,kur var būt tik dumš cilvēks! (to par sevi).

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #421 : 2026. gada 07. jūnijs, 21:14:40 »
Jūtu līdzi. Man arī tamlīdzīgi ir gadījies.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #422 : 2026. gada 07. jūnijs, 21:41:48 »
Atvienot nevar, tas līgums uz konkrētu laiku?

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #423 : 2026. gada 07. jūnijs, 21:48:36 »
Parasti tā ir.

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #424 : 2026. gada 07. jūnijs, 22:05:36 »
Vèl neesmu saņèmusies un izlasìjusi to kas rakstìts ar sìkajiem burtińiem. Nu nekas. Bùs màcìba, ka jaunus lìgumus ir jaapdomà. Vai arì jàiet slègt "smigà". Jo ta, kad esmu dzèrusi nekad neko neparakstu. :)

Atslēdzies Bobs

« Atbilde #425 : 2026. gada 08. jūnijs, 11:20:13 »
a Tu tagad paņem un par spīti noskaties kaut kādu Netflixu.. Vispār es arī esmu tik senils, ka neesmu nekad dzīvē skatījies Netflix. Ilgu laiku nezināju neko vairāk kā tikai, ka ir tāds uzraksts uz TV pults. Un joprojām nezinu, vai tas ir bezmaksas, vai tur jāreģistrējas un jāmaksā (gan jau)

Atslēdzies tuk

« Atbilde #426 : 2026. gada 09. jūnijs, 17:01:43 »
Arī papukstēšu, kaut īpaši mani šoreiz neskar.
Tad nu, pusdienlaikā ieskrienu maximā pēc gurķa aukstajai zupai. Bet, tur kāda akcija vai kas, zema cena zemenēm. Tantuki plikām rokām ņemas pa tām ogām, spaida, lasa sev maisiņos... nu comon, ir taču tie cimdi pie stenda! Pilnīgi uz korķi parāva, nu zemenes tak nav kartupeļi vai sīpoli kurus mizos...
Uz manu pīkstienu, ka blakus pieejami cimdi, izbolītas acis un jautājums - čjo?  :veee:

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #427 : 2026. gada 10. jūnijs, 14:12:24 »
Tieši tāpēc vairs lielveikalos nepērku ne zemenes, ne ķiršus. Visi sapļeckāti, pārpļeckāti.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #428 : 2026. gada 10. jūnijs, 14:24:14 »
Jap, vienīgi tos kuri kastītēs iepakoti. Nu ķirši vismaz stingrāki, var jēdzīgāk nomazgāt, bet saspaidītas zemenes... bail pat iedomāties kas tur iekšā no tām roķelēm netiek piespaidīts :(
Bet vakar rimčikā dzirdēju kā tēvs teica dēlēnam - paņem cimdu un ielasi ķiršus. Tieši atcerējos tās tantes pie zemenēm un sasmaidījos... ir arī labas ziņas :)

Pieslēdzies kvadra

« Atbilde #429 : 2026. gada 10. jūnijs, 14:26:23 »
Nu tā jau tas notiek - vispirms svaiga prece par prāvāku cenu, pēc tam, kad 10x pārrakāti un sapļeksēti, "akcija" pa lēto.

Atslēdzies tuk

« Atbilde #430 : 2026. gada 10. jūnijs, 14:39:46 »
Nerunāju par cenām, bet par pircēju nehigiēnisko attieksmi un paradumiem. Tie kuri spaidās ar savām roķelēm, spaidīs kā dārgu, kā lētu, ka tik spaidīt... Un pašam ar po, ka kādi desmiti jau pirms viņa tāpat spaidījuši... Tas no sērijas - sunītis iepirkumu ratiņos kur citiem pārtikas preces.

Pieslēdzies Trix

« Atbilde #431 : 2026. gada 10. jūnijs, 16:35:59 »
Viss ir relatīvs. No malas es arī droši vien izskatos pēc tantes pļeckātājas.
Vīrs regulāri atved mājās sapuvušus dārzeņus un iebojātus augļus - kādi nu mums te tie daži veikali, ar tādiem jāsadzīvo.  Viņam prātā neienāk skatīties arī pēc padsmitās reizes. Bet es neredzu jēgu maksāt par puvekļiem, arī atpakaļ neaizvest, jo tālu, tāpēc katru plūmi un katru tomātu apgrozīšu, pirms ielikt maisiņā. Katru ķirsi arī. Ja virspuse smuka, tas nenozīmē, ka apakšā nav puvumu un citu bojājumu. To, ka es augļus nespiežu (tieši tāpēc, lai nebojājas tas, ko nenopirkšu), no malas neredz. Redz tikai to, ka pārcilāju.

Tie plēves cimdi, kas paredzēti vells zina kādām pleznām, slīd nost, pēc katra ķirša jāsakārto, un arī paņemt grūti, jo ķeras augļos. Nelietoju un nelietošu.
Manu roku tīrība ir daudz augstākā līmenī nekā sajēga tiem ļautiņiem, kas apšķauda un apklepo bulciņas.

Saspaidītas zemenes nepirkšu. Ja veikals pieļauj spaidīšanu, lai rēķinās ar to, ka būs lielāki zudumi.

Par suņiem ratiņos - sieta maiss ar smilšainiem kartupeļiem ir tikpat tīrs, tajās smiltīs tāpat kāds zvērs ir iedi@sis. 😃 (Ar to es neteicu, ka sajūsminos par suņiem veikalā, bet arguments bezjēdzīgs.) Tāpat tās zemenes no lauka ir lasījuši 3. pasaules valstu dīvainīši, kas pirms tam turpat pie krūma pačurājuši un rokas nemazgā principā (cik nav video par bolt un wolt jaukumiem).
Bet šūmēties par to ir neauglīgi. Netīreļi ir, bija un būs. Lielveikalā vispār kaut ko vaļēju pirkt ir riskanti, īpaši ziemā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #432 : 2026. gada 10. jūnijs, 18:04:06 »
tak ēdiet savas zemenes un persikus no ziemas dārziem un atslābstiet...  :smile:  es savu pirmo lauka zemeni 7. jūnijā noēdu (un palika vēl 1 :D )
« Pēdējās izmaiņas: 2026. gada 10. jūnijs, 18:15:43 no daddy »

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #433 : 2026. gada 11. jūnijs, 09:30:34 »
Lai cik tīras vai koptas rokas, vienalga pretīgi, ka produkti tiek apgramstīti ar "plikām" rokām. Ja vēl tās būtu vienas rokas, bet dienas laikā tādu ir simtiem!! Protams, pad.laikā visu gramstījām un spaidījām. Un ūdeni no automātiem dzērām no vienas glāzes...un nekas. Bet pad.laiki, lai paliek pagātnē.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #434 : 2026. gada 11. jūnijs, 09:40:53 »
Lai cik tīras vai koptas rokas, vienalga pretīgi, ka produkti tiek apgramstīti ar "plikām" rokām. Ja vēl tās būtu vienas rokas, bet dienas laikā tādu ir simtiem!! Protams, pad.laikā visu gramstījām un spaidījām. Un ūdeni no automātiem dzērām no vienas glāzes...un nekas. Bet pad.laiki, lai paliek pagātnē.

...toreiz ne citu glāžu, ne produktu vienkārši nebija, varēja dzert/ēst vai palikt bešā...