Autors Tēma: Pasaule un mēs  (Lasīts 2094 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies daddy

Atb: Pasaule un mēs
« Atbilde #15 : 2024. gada 02. aprīlis, 16:28:45 »
...jaunībā mēs visi bijām ideālisti, ticējām, ka piedzimstot, ikvienam ir iespēja kļūt par ASV prezidentu, PSKP ģenerālsekretāru, vai vienkārši - princesi Diānu...

bet tad uzzinājām, ka "atlase" sākas jau dārziņā - nepareizais bērnudārzs un Tev vairs nav iespējas tikt apglabātam pie Kremļa sienas, Altorpā... labākajā gadījumā uz 1. Meža kapiem var cerēt, ja nekaunības un naudiņas pietiek...   

Atslēdzies Pifs

« Atbilde #16 : 2024. gada 02. aprīlis, 16:39:08 »
...jaunībā mēs visi bijām ideālisti, ticējām, ka piedzimstot, ikvienam ir iespēja kļūt par ASV prezidentu, PSKP ģenerālsekretāru, vai vienkārši - princesi Diānu...

bet tad uzzinājām, ka "atlase" sākas jau dārziņā - nepareizais bērnudārzs un Tev vairs nav iespējas tikt apglabātam pie Kremļa sienas, Altorpā... labākajā gadījumā uz 1. Meža kapiem var cerēt, ja nekaunības un naudiņas pietiek...   

Man pretēji: jaunībā bija kaut kāds pesimisms. Kaut kāda neticība sev un iespējām. Laikam tādēļ, ka vispār netiku dārziņā...

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2024. gada 02. aprīlis, 17:01:44 »

Man pretēji: jaunībā bija kaut kāds pesimisms. Kaut kāda neticība sev un iespējām. Laikam tādēļ, ka vispār netiku dārziņā...

es arī dārziņā biju tieši 3 dienas, tad par kaušanos tiku izmests... arī no Traumām mani izmeta par kaušanos :( 
bet es vienmēr esmu bijis optimists un par prezidentu vai princesi man nekad nav gribējies būt...  arī par profesijas izvēli nesūdzos - IT-šņiki vienmēr bijuši cieņā...

varbūt vajadzēja mācīties par zobārstu??

Atslēdzies Aste Risks

« Atbilde #18 : 2024. gada 02. aprīlis, 21:55:38 »
... arī no Traumām mani izmeta par kaušanos :( 
kā pacientu ?  :mrgr:

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2024. gada 02. aprīlis, 22:42:20 »

Atslēdzies Minne

« Atbilde #20 : 2024. gada 02. aprīlis, 22:43:57 »

atlase sākās jau no nepareizās ģimenes

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2024. gada 03. aprīlis, 08:48:20 »

kā pacientu ?  :mrgr:

jā.  :blushing:

man ~10 gados bija smadzeņtrīce un stingrs gultas režīms (sēdēt varēja tikai ēdot)... a es jau 3-4 dienā sāku normāli justies, nu tur ar čaļiem parunāt... viens bija tāds dir$īgs, vārdā Inga... es teicu, ka tas nav puikas vārds, viņš teica, ka ir gan... nu vārds pa vārdam un sakāvāmies... šis sāka brēkt, es viņam uzliku spilvenu uz galvas un uzsēdos virsū, lai nav tik skaļi... un tad ienāca ārsts...  :faint: :angry:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #22 : 2024. gada 03. aprīlis, 13:28:00 »
Akdies... Nu tur jāsaka, ka ārsts laikā ienāca...

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #23 : 2024. gada 03. aprīlis, 13:38:13 »
.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #24 : 2024. gada 03. aprīlis, 13:47:10 »
...ja palasa Blaumani un pārējos, tad Inga vēsturiski ir vīriešu vārds, tāpat kā Uga un tamlīdzīgi. Tikai daudz vēlāk tas ir pārceļojis pie meitenēm un vīrieša versijā kļuvis "Ingus".
Es visu atceros, Ričard...

Pieslēdzies reno

« Atbilde #25 : 2024. gada 03. aprīlis, 14:10:12 »
Daddy, tev vajadzētu sameklēt to Ingu un salīgt mieru :smile:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #26 : 2024. gada 03. aprīlis, 14:37:01 »

Daddy, tev vajadzētu sameklēt to Ingu un salīgt mieru :smile:

Kā tad!!  :fryingpan:
...es tik domāju, ka viņš bija lielāks par mani, bet es tomēr viņam sadevu... nez, kas viņam kaitēja... viņš bija staigājošs, tātad kājas nē, varbūt roka bija ģipsī, bet ar to jau var eleganti kauties...
man dēls, bērnu slimnīcā ar otru tādy pašu, kāvās... abiem lauztas rokas, ģipsī, bet šie kā ar zobeniem cīnās, ka brakšķ vien... māsiņa to redzot čuķ paģībusi :D :D

Atslēdzies daddy

« Atbilde #27 : 2024. gada 03. aprīlis, 14:43:21 »
man drīzāk kauns, ka vienu krievēnu infekcijas slimnīcā apmānīju...

biju norāvis dizentēriju, ielika infekcijās, a tur tāds smuks mežs, staigāju - redzu sēnes! palūdzu mammas nazīti. Atnesa tādu maziņu, es lepns sēņoju... a piesitās viens krievēns, davai mainīties - kautkādu sūdu pret manu NAZĪTI (toreiz bija tāda mode) es nē un nē, bet šis baigi uzmācīgs... beigās teicu, ja mani palaidīs agrāk, tad atdošu... šis uzreiz baigais draugs man, ar gardumiem dalās un tā...

un toč! mani izraksta agrāk, jau mamma atnākusi pakaļ... es eju prom, a krievēns - A NOŽIK?
es paraustīju plecus, parādīju mēli  :taunt:  (jo mamma blakus)... tā viņš palika ar garu degunu... izspiesti solījumi jau nav jātur...