Autors Tēma: prāta slinkums  (Lasīts 2025 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Atb: prāta slinkums
« Atbilde #15 : 2024. gada 23. jūlijs, 21:05:22 »
Teiksim- mierīgos dzīves baudītājus nevis laiskos :b: :smoker: :smile: :just_popcorn: :ng:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #16 : 2024. gada 24. jūlijs, 08:57:54 »
Man nav mājas kāpās, lai tur būtu mēbeles, ļežaki, saulessargi utml. Tur, kur to var izīrēt, t.i. apcivilizētajās pludmalēs, vispār netīk atrasties tai ļaužu burzmā.
 Ja vispār braucu pie jūras, tad mežonīgajās pludmalēs,kur tautas nav un attiecīgi nekādu mēbeļu arī nav. Līdzi tak nestiepšu, tā kā vienīgā ērtība ir paladziņš zemē. Ja baigi gribētu, vēl varētu atstiept piepūšamo matraci ar pumpi, bet man slinkums. Iztieku ar paladziņu. Cik tad ilgi tā vārtīsies? Neērti, apnicīgi un garlaicīgi.

.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #17 : 2024. gada 24. jūlijs, 10:01:30 »
Man nav mājas kāpās, lai tur būtu mēbeles, ļežaki, saulessargi utml. Tur, kur to var izīrēt, t.i. apcivilizētajās pludmalēs, vispār netīk atrasties tai ļaužu burzmā.
 Ja vispār braucu pie jūras, tad mežonīgajās pludmalēs,kur tautas nav un attiecīgi nekādu mēbeļu arī nav. Līdzi tak nestiepšu, tā kā vienīgā ērtība ir paladziņš zemē. Ja baigi gribētu, vēl varētu atstiept piepūšamo matraci ar pumpi, bet man slinkums. Iztieku ar paladziņu. Cik tad ilgi tā vārtīsies? Neērti, apnicīgi un garlaicīgi.
.

es gan, kad braucu rudenī butēs uz Lieljūru, stiepju līdzi gan ērtu sēžamo, gan spaini ar ēsmām sev un zivīm, visādiem čančariem... reizēm nākas vairākus KM noiet, kamēr atrod brīvu vietu, kur galu iemērkt... kad ilgi jāsēž ar paladziņu nepietiek

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2024. gada 24. jūlijs, 11:46:07 »
Par iešanu gar jūru varu pastrīdēties - tas tomēr ir aktīvi, ja brien pa lēzeno un seklo Bulduru-Kauguru krastmalu.
Ja guļu (reizi 3-5 gados) smiltīs, tad gan grāmata ir līdzi. Nu nevaru tā-nekā stundu vai divas novārtīties.
Visus sakost!

Atslēdzies daddy

« Atbilde #19 : 2024. gada 24. jūlijs, 12:38:12 »
Par iešanu gar jūru varu pastrīdēties - tas tomēr ir aktīvi, ja brien pa lēzeno un seklo Bulduru-Kauguru krastmalu.
Ja guļu (reizi 3-5 gados) smiltīs, tad gan grāmata ir līdzi. Nu nevaru tā-nekā stundu vai divas novārtīties.

phe, radošs cilvēks atradīs, ko darīt arī bez grāmatas - skaiti smilšu graudiņus, apbrīno meitenes, priecājies par citu riepām (kas lielākas par Tavu)... :saule:  grāmatiņu var arī mājās lasīt, tādēļ nav uz jūru jāteš...
« Pēdējās izmaiņas: 2024. gada 24. jūlijs, 12:48:10 no daddy »

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #20 : 2024. gada 24. jūlijs, 12:57:28 »
Var lasīt, var telefonu bakstīt, var audio klausīties - šodien izvēle plaša. Kamēr aizmiedz un pamosties ar dullu galvu un apsvilušu muguru  :mrgr:

Atslēdzies daddy

« Atbilde #21 : 2024. gada 24. jūlijs, 13:09:58 »

Var lasīt, var telefonu bakstīt, var audio klausīties - šodien izvēle plaša. Kamēr aizmiedz un pamosties ar dullu galvu un apsvilušu muguru  :mrgr:

??! vēders jāsauļo!!  :talking: , vismaz man mugura dabiski iedeg :D

Pieslēdzies reno

« Atbilde #22 : 2024. gada 24. jūlijs, 14:43:13 »
Es jau arī staigātāja.
Parasti aizeju labu gabalu, tad peldos, lasu un gulšņāju, tad atpakaļ

Kādreiz, kad strādāju Rīgā, baigi karstā vasarā, tad gan mēģināju ap 16 tikt pie jūras un blākš smiltīs

Atslēdzies Leonāra

« Atbilde #23 : 2024. gada 24. jūlijs, 21:03:00 »
Normāli.
Pasēž zvilnī, ieiet ūdenī, atkal pasēž, tad pastaiga un tā uz riņķi. Pa vidu ieēd, iedzer.
Lasīt uz deķa nav iespējams, nav ērti, vajag zvilni vai saliekamo krēslu no yusk pa 10 €, tad ir visas ērtības.
Vienmēr mašīnā līdzi krēsls, arī saulessargs, arī brīvdabas koncertos vai sporta vērošanā krēsls noder. Visādos gadījumos.
Mani nekad netraucē cilvēki, kaut cieši blakus,  kaut kā spēju abstrahēties un būt ar sevi :)